Gekende chef-kok voor mosselen, maar dus zeker ook voor Kreeft of andere visbereidingen
Er wordt rekening gehouden met (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
The fine print
Valid from moment of purchase until 17 Apr 2023
How to book: book online through Social Deal after purchasing (via the menu: My vouchers)
Questions about this deal? Call: 011 / 96 07 39 or send a WhatsApp message to: 011 96 07 39
More about this deal
Houd jij ook zo van kreeft? Dan wil je een bezoek aan Brasserie Kiewit zeker niet overslaan! Kom en geniet hier van een luxe 4-gangen kreeftdiner met verschillende bereidingen van kreeft. Zo smul jij van kreeftenroomsoep, sabayon met Marsala en meer. De kreeftgerechten worden bereid door chef-kok Rudy Vandenabeele, uitgeroepen tot de beste mosselkok van België en dus zeker ook goed met andere visbereidingen. Dat wil je zeker niet missen!
4-gangen kreeftdiner
Voorgerecht
Kreeftkroketjes huisgemaakt
Tussengerecht
Kreeftenroomsoep afgewerkt met Cognac
Hoofdgerecht
1/2 kreeft 1 bereiding naar keuze per tafel
Nagerecht
Sabayon met Marsala
Reviews
9,3
1.158
J.
Ms. J. Backaert
M.
Ms. M. Huybers
super gezellig lekker gegeten fijne bediening
Brasserie Kiewit
bedankt voor uw reactie 👨🏻🍳
D.
Ms. D. Creemers
Het was super super lekker 😍
Brasserie Kiewit
bedankt voor uw reactie 👨🏻🍳
E.
Ms. E. Bortels
Alles weer helemaal naar wens!
Brasserie Kiewit
bedankt voor uw reactie 👨🏻🍳
R.
Mr. R. Humblet
Prijs kwaliteit top. Zeer goede service.
Lekker kreeftmenu via social deal. Top
Brasserie Kiewit
bedankt voor uw reactie 👨🏻🍳
P.
Mr. P. Engelbos
F.
Mr. F. Vanspauwen
Superlekker kreeft menu aan een zeer democratische prijs gegeten. Vriendelijke bediening.
Brasserie Kiewit
bedankt voor uw reactie 👨🏻🍳
A.
Ms. A. Janssens
Super lekker gegeten , zeer vriendelijke bediening , alles top
Brasserie Kiewit
bedankt voor uw reactie 👨🏻🍳
L.
Mr. L. Quintens
Het was heel erg lekker en verrassend betaalbaar
Brasserie Kiewit
bedankt voor uw reactie 👨🏻🍳
M.
Mr. M. Stulens
alles was Pico bello. lekker en vriendelijke bediening.