Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Hasselt.
Gastronomisch 2- of 3-gangendiner à la carte bij Le Début in Tongeren: laat je smaakpapillen verwennen door een breed scala aan gerechten en beleef een unieke culinaire ervaring
Highlights
Multideal:
2-gangendiner à la carte (VG + HG óf HG + NG) €22,90
Tijd om je smaakpapillen te trakteren op een smaakvolle ervaring? Dan ben je bij La Début aan het juiste adres! Bij deze prachtige zaak in Tongeren mag jij plaatsnemen voor een zalig 2- of 3-gangendiner à la carte. Kies uit tal van verrukkelijke gerechten van de kaart en ontdek de rijke smaken van de Franse keuken. Het enthousiaste en ervaren personeel ontvangt je met open armen en zorgt er de hele avond voor dat je niets tekortkomt. Geniet in een warm en sfeervol kader van de beste seizoensgerechten en stuur je smaakpapillen op een culinaire reis!
2- of 3-gangendiner
Voorgerecht
Garnaalkroket met een frisse salade en huisbereide tartaar
Kaaskroket met een frisse salade en huisbereide tartaar
Soep van het moment met garnituur
Carpaccio van runderentrecôte met rucola en parmezaan
Open ravioli van zalm met beurre blanc
Scampi's (+ €2) 5 stuks in lookroom, geserveerd met brood
Salades:
Salade scampi's (5 stuks) met gerookt spek en appel
Salade "Le Début" met kip, ananas en currydressing
Pasta's:
Pappardelle scampi's met rode pesto en zeekraal
Pappardelle kip met pancetta en minigroenten
Pappardelle "Le Début" met zalm, dille en bimi
Pasta carbonara met spekjes
Hoofdgerecht
Visgerechten:
Zalm mi-cuit met kruidenpuree en Noilly Prat
Scampi's 7 stuks in lookroom met een aardappelbereiding naar keuze
Slibtong "Meunière" (+ €4) gebakken in boter
Vleesgerechten:
Steak van Belgisch witblauw 270 gram
Spareribs met salade en sweet chilisaus
Gegrilde hoevekip van het huis
Tagliata van Simmenthaler-entrecôte (+ €4) met rucola en parmezaan
Gegrilde entrecôte (+ €4) van Simmentalerrund (Oostenrijk)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saus (braadjus, champignonroomsaus, peperroomsaus, bearnaisesaus of champignonsaus) en een aardappelbereiding of pasta naar keuze: frietjes, kroketten, kruidenpuree, gratin of pasta.
Nagerecht
Dame blanche met chocoladesaus en slagroom
Moelleux au chocolat met vanille-ijs en crumble
Tarte tatin met karamel en vanille-ijs
Chef's favorite laat je verrassen
Sorbet met fruit van het moment
Beschrijving
Tijd om je smaakpapillen te trakteren op een smaakvolle ervaring? Dan ben je bij La Début aan het juiste adres! Bij deze prachtige zaak in Tongeren mag jij plaatsnemen voor een zalig 2- of 3-gangendiner à la carte. Kies uit tal van verrukkelijke gerechten van de kaart en ontdek de rijke smaken van de Franse keuken. Het enthousiaste en ervaren personeel ontvangt je met open armen en zorgt er de hele avond voor dat je niets tekortkomt. Geniet in een warm en sfeervol kader van de beste seizoensgerechten en stuur je smaakpapillen op een culinaire reis!
2- of 3-gangendiner
Voorgerecht
Garnaalkroket met een frisse salade en huisbereide tartaar
Kaaskroket met een frisse salade en huisbereide tartaar
Soep van het moment met garnituur
Carpaccio van runderentrecôte met rucola en parmezaan
Open ravioli van zalm met beurre blanc
Scampi's (+ €2) 5 stuks in lookroom, geserveerd met brood
Salades:
Salade scampi's (5 stuks) met gerookt spek en appel
Salade "Le Début" met kip, ananas en currydressing
Pasta's:
Pappardelle scampi's met rode pesto en zeekraal
Pappardelle kip met pancetta en minigroenten
Pappardelle "Le Début" met zalm, dille en bimi
Pasta carbonara met spekjes
Hoofdgerecht
Visgerechten:
Zalm mi-cuit met kruidenpuree en Noilly Prat
Scampi's 7 stuks in lookroom met een aardappelbereiding naar keuze
Slibtong "Meunière" (+ €4) gebakken in boter
Vleesgerechten:
Steak van Belgisch witblauw 270 gram
Spareribs met salade en sweet chilisaus
Gegrilde hoevekip van het huis
Tagliata van Simmenthaler-entrecôte (+ €4) met rucola en parmezaan
Gegrilde entrecôte (+ €4) van Simmentalerrund (Oostenrijk)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saus (braadjus, champignonroomsaus, peperroomsaus, bearnaisesaus of champignonsaus) en een aardappelbereiding of pasta naar keuze: frietjes, kroketten, kruidenpuree, gratin of pasta.