Verrukkelijk 3-gangendiner à la carte bij Brasserie Viertap in Rillaar: smul bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld van steak, entrecôte of kipfilet met molengras
Je mag kiezen uit alle hemelse gerechten van de kaart
Ga bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld voor een vispannetje, mosselen of spareribs
Of proef de specialiteit van het huis: molengras met steak, entrecôte of kipfilet
Ongedwongen genieten in een gezellig en warm kader
Perfect voor een avond tafelen met je familie, vrienden of geliefde!
Maak kennis met deze sfeervolle zaak in Rillaar
Ook geldig in het weekend!
Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
The fine print
Valid from moment of purchase until 2 Mar 2023
How to book: book online through Social Deal after purchasing (via the menu: My vouchers)
Questions about this deal? Call: 011 / 96 07 39 or send a WhatsApp message to: 011 96 07 39
More about this deal
Zin in een avond gezellig tafelen met je geliefde, familie of vrienden? Dan ben je bij Brasserie Viertap in Rillaar aan het juiste adres. Hier ga je ongedwongen genieten van een zalig 3-gangendiner, waarbij je mag kiezen uit alle hemelse gerechten van de kaart. Smul bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld van de specialiteit van het huis: molengras met steak, entrecôte of kipfilet. Of ga voor één van de andere verrukkelijke vlees-, vis- of pastagerechten. Jij gaat gegarandeerd een fantastische tijd beleven!
3-gangendiner
Voorgerecht
Soep van de dag met vers brood
Kaaskroketten 2 stuks
Garnaalkroketten 2 stuks
Duo van kroketten kaas- en garnaalkroket
Scampi tartaar huisgemaakt
Scampi met saus
Hoofdgerecht
Molengrasgerechten:
Steak geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
Entrecôte geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
Kipfilet geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
Pastagerechten:
Spaghetti bolognaise
Spaghetti vegetarisch
Pasta scampi van de chef
Pasta scampi diabolique
Pasta ham-kaas
Vleesgerechten:
Steak (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Entrecôte (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Schnitzel (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Kipfilet (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Varkenshaasje (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Halve kip geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Spareribs huisgemarineerd
Balletjes in tomatensaus 3 stuks
Stoofvlees huisgemaakt
Goulash huisgemaakt
Vol-au-vent (vidée) huisgemaakt
Alle vleesgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, puree of pasta
Mosselen:
Mosselen natuur seizoensgerecht met frietjes, mayonaise en mosselsaus
Visgerechten:
Vispannetje van de chef
Verse zalm geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
Verse kabeljauw geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
Scampi's geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
Wildsuggesties:
Stoofpotje van wild (+ €2) met puree
Wilde eendenfilet à l'orange (+ €2) met kroketjes
Konijn (+ €2) op grootmoeders wijze
Fazant op Brabantse wijze (+ €3) met kroketjes
Hertenfilet op wijze van de chef (+ €3) met aardappelgerecht naar keuze
Nagerecht
Dame blanche
Coupe brésilienne
Bananasplit
Coupe advocaat
Coupe vers fruit
Coupe aardbeien
Café glacé mokka
Café glacé vanille
Moelleux met vanille-ijs
Tarte tatin met bolletje ijs
Verwenkoffie of -thee
Sabayon met bolletje ijs (min. 2 personen) (+ €3 p.p.)
Sabayon van de chef met ijs (min. 2 personen) (+ €3 p.p.)
Reviews
9,7
81
E.
Ms. E. Heylen
heel lekker gegeten, enorm grote porties , vriendelijke bediening, nostalgische inrichting een dikke aanrader
Brasserie Viertap
Dank u 👍
L.
Ms. L. Verschueren
We hebben heel lekker gegeten
Brasserie Viertap
Dank u 👍
H.
Ms. H. Celis
Gezellig kader en uitgebreide kaart. Vriendelijke bediening. Lekker en verzorgd eten. Zeker voor herhaling vatbaar !
Brasserie Viertap
Dank u 👍
W.
Ms. W. Decock
Top service! Lekker gegeten! voor herhaling vatbaar.
Brasserie Viertap
Dank u 👍
J.
Mr. J. Van Der Borght
Lekker en vriendelijk. Een perfecte avond.
Brasserie Viertap
Dank u 👍
S.
Mr. S. Steegmans
Lekker gegeten, goeie portie, super vriendelijke service, gezellig interieur! Voor herhaling vatbaar.
Brasserie Viertap
Dank u 👍
P.
Ms. P. Vanderveken
B.
Mr. B. De Keyser
M.
Ms. M. Everaerts
Vriendelijke bediening, lekker eten en grote porties, drie gangen eigenlijk te veel, zeker wanneer je als amuse nog eens een volwaardige lekkere kom soep krijgt
Brasserie Viertap
Dankzij 👍
L.
Mr. L. Casseau
Eerlijke keuken zonder veel poespas, alles heel lekker. Voor grote eters.
Brasserie Viertap
Dank u 👍
E.
Mr. E. Hoebrechts
Lekker en veel eten en vlotte bediening, zeker waar voor uw geld
Brasserie Viertap
Dank u 👍
R.
Mr. R. Van Muylder
R.
Ms. R. Vanbrabant
Zeer lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening