Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Leuven.
Verrukkelijk 3-gangendiner à la carte bij Brasserie Viertap in Rillaar: smul bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld van steak, entrecôte of kipfilet met molengras
Beschrijving
Zin in een avond gezellig tafelen met je geliefde, familie of vrienden? Dan ben je bij Brasserie Viertap in Rillaar aan het juiste adres. Hier ga je ongedwongen genieten van een zalig 3-gangendiner, waarbij je mag kiezen uit alle hemelse gerechten van de kaart. Smul bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld van de specialiteit van het huis: molengras met steak, entrecôte of kipfilet. Of ga voor één van de andere verrukkelijke vlees-, vis- of pastagerechten. Jij gaat gegarandeerd een fantastische tijd beleven!
3-gangendiner
Voorgerecht
Soep van de dag met vers brood
Kaaskroketten 2 stuks
Garnaalkroketten 2 stuks
Duo van kroketten kaas- en garnaalkroket
Scampi tartaar huisgemaakt
Scampi met saus
Hoofdgerecht
Molengrasgerechten:
Steak geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
Entrecôte geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
Kipfilet geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
Pastagerechten:
Spaghetti bolognaise
Spaghetti vegetarisch
Pasta scampi van de chef
Pasta scampi diabolique
Pasta ham-kaas
Vleesgerechten:
Steak (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Entrecôte (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Schnitzel (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Kipfilet (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Varkenshaasje (250gr) geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Halve kip geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
Spareribs huisgemarineerd
Balletjes in tomatensaus 3 stuks
Stoofvlees huisgemaakt
Goulash huisgemaakt
Vol-au-vent (vidée) huisgemaakt
Alle vleesgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, puree of pasta
Mosselen:
Mosselen natuur seizoensgerecht met frietjes, mayonaise en mosselsaus
Visgerechten:
Vispannetje van de chef
Verse zalm geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
Verse kabeljauw geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
Scampi's geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
Wildsuggesties:
Stoofpotje van wild (+ €2) met puree
Wilde eendenfilet à l'orange (+ €2) met kroketjes
Konijn (+ €2) op grootmoeders wijze
Fazant op Brabantse wijze (+ €3) met kroketjes
Hertenfilet op wijze van de chef (+ €3) met aardappelgerecht naar keuze
Nagerecht
Dame blanche
Coupe brésilienne
Bananasplit
Coupe advocaat
Coupe vers fruit
Coupe aardbeien
Café glacé mokka
Café glacé vanille
Moelleux met vanille-ijs
Tarte tatin met bolletje ijs
Verwenkoffie of -thee
Sabayon met bolletje ijs (min. 2 personen) (+ €3 p.p.)
Sabayon van de chef met ijs (min. 2 personen) (+ €3 p.p.)
Recensies
9,7
50
K.
Dhr. K. Tweepenninckx
J.
Mevr. J. Baens
I.
Dhr. I. Holzken
R.
Dhr. R. Billet
Alles was inorde van begin tot het
Einde vriendelijke bediening 👍