Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Nijmegen.
Schuif aan bij Vief aan de Waalkade in Nijmegen en geniet van een heerlijk 2- of 3-gangendiner à la carte! Kies bijvoorbeeld voor soep vooraf en de rollo de pollo of quiche di capra als hoofdgerecht. Bij het 3-gangendiner krijg je er ook nog een overheerlijk dessert bij. Het enthousiaste personeel van Vief staat voor je klaar. Hier komen smaken en geuren van over de hele wereld samen in de lekkerste gerechten. Ervaar het nu zelf. Vief = Vief. No limits, no borders!
2- of 3-gangendiner à la carte
Voorgerechten
Tomatensoep volle, pittige tomatensoep met een vleugje wodka
Seizoenssoep wisselende, huisgemaakte soep met dagverse ingrediënten
Broodplank versgebakken brood met drie huisgemaakte dips
Loaded nachos met kaas, geserveerd met huisgemaakte zoetzure room
Biet-watermeloen tartaar geserveerd met een frisse limoendressing en gele wortelchips
Nachos pulled chicken (+€4) met kaas en pulled chicken
Zalm Rouleaux (+ €4) zalmrolletjes gevuld met gegrilde groene asperges en citroenranch
Krokante garnalen (+ €4) 3 stuks krokant gebakken Black Tiger-garnalen in een kokoskorst, geserveerd met een pittige pindadip
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Pork Belly bites langzaam gebakken, knapperig varkensspek met karamelanijssaus, geserveerd met getrancheerde vleestomaat
Rollo de pollo kipfilet gevuld met abrikozengelei, omwikkeld met serranoham, geserveerd met zoete punpaprika-mayonaise
Ossenhaas in ketjapsaus (+€5) malse ossenhaaspuntjes geserveerd in ketjapsaus met versgebakken Turks brood
Visgerechten:
Makreeltartaar gerookte makreel met verse bieslook, koud geserveerd met basilicummayonaise en en gele wortelchips
Zeebaars op de huid gebakken zeebaars, geserveerd met geblancheerde groenten, knoflook en citroen-dragonsaus
Vegetarische hoofdgerechten:
Pappardelle alla norma pasta met een stevige saus van aubergine met knoflook en tomaat, gereserveerd met pecorino
Quiche di capra geitenkaas-spinazie quiche, geserveerd met een zoetzure blauwe bessensaus
Gemarineerde champignons in za’atar en olijfolie gemarineerde champignons, geserveerd met versgebakken Turks brood
Vief’s Moksi Alesi traditioneel Surinaams rijstgerecht met kokosmelk, verschillende groenten en masoes; ook lekker om te bestellen met vlees of vis (+€5)
Nagerechten (alleen bij 3 gangen)
Appeltaart ambachtelijk
Aardbeiencheesecake met aardbeien
Guilt free pancakes boekweit-banaanpannenkoeken met lemon curd (glutenvrij)
Frambozen risotto met witte chocolade saus en walnoten
Dessert van de chef laat je verrassen
Beschrijving
Schuif aan bij Vief aan de Waalkade in Nijmegen en geniet van een heerlijk 2- of 3-gangendiner à la carte! Kies bijvoorbeeld voor soep vooraf en de rollo de pollo of quiche di capra als hoofdgerecht. Bij het 3-gangendiner krijg je er ook nog een overheerlijk dessert bij. Het enthousiaste personeel van Vief staat voor je klaar. Hier komen smaken en geuren van over de hele wereld samen in de lekkerste gerechten. Ervaar het nu zelf. Vief = Vief. No limits, no borders!
2- of 3-gangendiner à la carte
Voorgerechten
Tomatensoep volle, pittige tomatensoep met een vleugje wodka
Seizoenssoep wisselende, huisgemaakte soep met dagverse ingrediënten
Broodplank versgebakken brood met drie huisgemaakte dips
Loaded nachos met kaas, geserveerd met huisgemaakte zoetzure room
Biet-watermeloen tartaar geserveerd met een frisse limoendressing en gele wortelchips
Nachos pulled chicken (+€4) met kaas en pulled chicken
Zalm Rouleaux (+ €4) zalmrolletjes gevuld met gegrilde groene asperges en citroenranch
Krokante garnalen (+ €4) 3 stuks krokant gebakken Black Tiger-garnalen in een kokoskorst, geserveerd met een pittige pindadip
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Pork Belly bites langzaam gebakken, knapperig varkensspek met karamelanijssaus, geserveerd met getrancheerde vleestomaat
Rollo de pollo kipfilet gevuld met abrikozengelei, omwikkeld met serranoham, geserveerd met zoete punpaprika-mayonaise
Ossenhaas in ketjapsaus (+€5) malse ossenhaaspuntjes geserveerd in ketjapsaus met versgebakken Turks brood
Visgerechten:
Makreeltartaar gerookte makreel met verse bieslook, koud geserveerd met basilicummayonaise en en gele wortelchips
Zeebaars op de huid gebakken zeebaars, geserveerd met geblancheerde groenten, knoflook en citroen-dragonsaus
Vegetarische hoofdgerechten:
Pappardelle alla norma pasta met een stevige saus van aubergine met knoflook en tomaat, gereserveerd met pecorino
Quiche di capra geitenkaas-spinazie quiche, geserveerd met een zoetzure blauwe bessensaus
Gemarineerde champignons in za’atar en olijfolie gemarineerde champignons, geserveerd met versgebakken Turks brood
Vief’s Moksi Alesi traditioneel Surinaams rijstgerecht met kokosmelk, verschillende groenten en masoes; ook lekker om te bestellen met vlees of vis (+€5)
Nagerechten (alleen bij 3 gangen)
Appeltaart ambachtelijk
Aardbeiencheesecake met aardbeien
Guilt free pancakes boekweit-banaanpannenkoeken met lemon curd (glutenvrij)
Frambozen risotto met witte chocolade saus en walnoten
Dessert van de chef laat je verrassen
Recensies
9,6
1.011
E.
Mevr. E. Linders
E.
Dhr. E. Peters
Leuk cosy restaurantje, vriendelijke bediening en een lekkere lunchplank..!
W.
Dhr. W. Banning
Erg lekker gegeten, aardig personeel en super lief dat de kok extra moeite deed en rekening hield met mijn tarwe en lactose allergie.
B.
Mevr. B. Nyeste
M.
Mevr. M. Van Hulst
we waren zeer tevreden, goede gastheer, goede kok en we konden ook nog voorkeuren/wensen aangeven! Aanrader
P.
Mevr. P. Jacobs
gastvrije bediening, gezellige sfeer en heerlijk eten