De beste restaurantdeals in de buurt van Vlaamse Ardennen
Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Vlaamse Ardennen.
Tonio staat zelfs in de lijst van beste Italiaanse chefs in de Benelux!
Trakteer je smaakpapillen op een zalig diner
Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
Grote kleine letters
Geldig vanaf moment van aankoop t/m 25 aug 2023
Reserveren:
na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
reserveer met ten minste 2 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon)
zorg dat je op de gereserveerde tijd aanwezig bent, 15 minuten na dit tijdstip wordt de tafel vergeven
groepen vanaf 5 personen telefonisch reserveren via de Klantenservice van Social Deal (011 / 96 07 39)
Vragen over de deal? Bel: 011 / 96 07 39 of WhatsApp met: 011 96 07 39
Meer over deze deal
Genieten van een menu vol zalige gerechten van topkwaliteit? Schuif aan bij TANTE COSE by chef Tonio Greco en ontdek de heerlijke smaken van het luxe Italiaanse degustatiemenu met 3, 4 of wel 5 gangen. Je kiest iedere gang een geweldig gerecht van de menukaart. Bij het 3-gangendiner geniet je van een voorgerecht, pasta en een lekker dessert achteraf. Liever een meer intense beleving met meer smaken? Kies dan een 4- of 5-gangendiner met ook een hoofdgerecht. Bij het 5-gangendiner geniet je bovendien van twee pastagerechten. Zo waan je je even helemaal in Italië!
3-, 4- of 5-gangendiner
Voorgerecht
Girella di zucchina marinata krokante laagjes gemarineerde courgette met opgeklopte bufala ricotta en basilicum-chlorofylolie
Uovo croccante dorato krokant ei met een vloeibaar eigeel op zoete aardappelpuree en Fontina-kaasfondue met gekruide crostini
Quattro assaggi del pescatore vier smaken van de visser (coquilles, octopus, mosselen, garnalen, aardappelcrème, zalmkaviaar, zwarte inktvissaus, limoen, saffraan, olijfolie en knoflook)
Carpaccio del trentino Black Angus bresaola met champignons, rucola, tomaten, balsamicoparels en parmezaanschilfers (36 maanden DOP)
Pasta (1x bij het 3-gangen- of 4-gangendiner en 2x bij 5-gangendiner)
Ravioli alla trapanese ravioli met burrata en tomaten, met Siciliaanse amandelpesto
Tagliatella 'concetto contadino' gigantische tagliatella gevuld met groenten in champignonsaus
Tagliatelle di spinaci con salmone spinazietagliatelle met zalm, courgette en kaas Robiola di Roccaverano DOP
Ravioli 'profumo del mediterraneo' grote ravioli met zeebaars, met kerstomaatjes en bronte pistache-pesto DOP
Linguine alla lombarda linguine met ossobuco-ragout en gremolada
Ravioli del torchio ligurische ravioli met rundvlees, escarole en bernagiecrème met parmezaanschilfers DOP 36 maanden
Hoofdgerecht (bij 4- en 5-gangendiner)
Cremoso di parmigiana dello chef romige parmigiana met tomaten, mozzarella di bufala en Parmezaanse mousse
Merluzzo al forno sulla salsa di mare gebakken kabeljauw met spinazie, asperges en aardappelen met zeesaus
Tagliata Toscana gesneden chianina-rundvlees in chef's saus met witte zilveruitjes en seizoensgroenten