De beste restaurantdeals in de buurt van Vlaamse Ardennen
Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Vlaamse Ardennen.
Trakteer je smaakpapillen op een luxe degustatiemenu met 3, 4 of wel 6 gangen bij TANTE COSE by chef Tonio Greco: ga op een gastronomische reis
Beschrijving
Op zoek naar een menu vol zalige gerechten van topkwaliteit? Schuif aan bij TANTE COSE by chef Tonio Greco en ontdek de heerlijke smaken van een luxe Italiaans degustatiemenu met 3, 4 of wel 6 gangen. Je begint met een amuse van de chef en kiest daarna iedere gang een geweldig gerecht van de menukaart. Bij het 3-gangenmenu geniet je van een voorgerecht, hoofdgerecht en een lekker dessert achteraf. Liever een meer intense beleving met meer smaken? Kies dan een 4- of 6-gangenmenu: dan kies je ook nog een tussengerecht. Bij het 6-gangendiner ga je zelfs voor 2 voorgerechten én 2 tussengerechten. Zo waan je je even helemaal in Italië!
3-, 4- of 6-gangen luxe degustatiemenu
Vooraf
Amuse van de chef Bouche
+
Italiaans brood met versgeklopte boter
Voorgerecht (2x bij 6-gangenmenu)
Bietola rossa fermentata con ricotta di bufala gefermenteerde rode biet met buffelricotta, geroosterde pijnboompitten, granaatappel, rode ui, basilicum, tijm en bieslook
Fantasia di mare "Zeefantasie"-slaatje met garnalen, zwaardvis, inktvis, baby-octopussen, mosselen, Taggiasca-olijven, venkel, knoflook en gemarineerde rode ui
Carpaccio di fassona piemontese salada carpaccio van gezouten Fassona-rund op Piemontese wijze met kerstomaten, bessen, balsamicoparels en vlokken echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
Uovo poche nel bosco d'inverno "gepocheerd ei in het winterbos" met mousse van paarse aardappelen, bospaddenstoelen en echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
Tempesta di cozze in zuppa "storm van mosselen in een soep" met mosselen, kerstomaatjes, croutons met Siciliaanse knoflook-olijfolie en peterselie
Prosciutto d'anatra affumicato gerookte eendenfilet met snijbiet-aardappelmousse, frambozen en sinaasappelschil
Tussengerecht (1x bij 4-gangenmenu, 2x bij 6-gangenmenu)
Tagliatelle al funghi porcini del bosco dell Etna tagliatelle met eekhoorntjesbrood uit het Etnawoud, boter, ui, knoflook, melk en peterselie
Linguine ai ricci di mare di Sardegna linguine van Sardijnse zee-egeleitjes, cherrytomaten, knoflook en peterselie
Spaghetti con ragù di spigola spaghetti met zeebaarsragout, cherrytomaatjes, ui, pistachenoten, venkelzaad en dille
Gnocchi di patate alla Sorrentina sorrentina-aardappelgnocchi met tomatensaus, echte buffelmozzarella en basilicum
Agnolotti in sfoglia di pomodora dello chef handgemaakt Agnolotti-tomatendeeg met rundvlees en kool, op smaak gebracht met zwarte truffel in eierroom en vlokken echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
Pasticcio di lasagna bolognese authentieke lasagne bolognese met rundragout, mozzarella, tomaten, melk, boter, bloem en echte Parmezaanse Vacche Rosse (36 maanden oud)
Hoofdgerecht
Ricotta al forna hummus di lenticchie dell Umbria gebakken met hummus van Umbrische linzen, met eieren, wortelen, ui en maïzena
Capriolia di maialino in salsa di Gorgonzola "biggetje salto in Gorgonzolasaus", varkenshaasrolletjes met Gorgonzolasaus in zelfgemaakt gearomatiseerd paneermeel, Siciliaanse "Primo Sale"-kaas, tomaat, tijm en ui
Salmone in crosta di pane di casa marinato zalm in huisgemaakte broodkorst met Siciliaanse kruiden, geserveerd met cherrytomaatjes en seizoensgroenten, zalm, tomaat, tijm, ui en brood
Brasato di cervo al Le Gagie Barbera D'Asti hert gestoof met Barbera D'Asti "Le Gagie" met bleekselderij, wortel en ui, geserveerd met seizoensgroenten
Gelato al latte con amarene e gocce di limone huisgemaakt ijs met zwarte kersen en citroendruppels, melk, johannesbroodmeel, eieren en gelerend citroensap
Latte in piedi al frutti di bosco panna cotta met rode bessen, melk, eiwit, bessen, suiker en vanillestokjes
Passione di cioccolato dello chef "chocoladepassie van de chef", cakeplak met 4 soorten chocolade, eieren, room, Siciliaanse hazelnootpasta en vanillestokjes
Recensies
9,9
W.
Dhr. W. De Moyer
I.
Mevr. I. Moens
M.
Mevr. M. Wang
S.
Dhr. S. Van Den Abeele
K.
Mevr. K. Paternot
Een mooi, verzorgd, gezellig kader waarbij de nodige privacy en rust aan tafel is gewaarborgd. De gerechten ogen prachtig en smaken goed . We genoten ten volle van een gezellig etentje.
D.
Mevr. D. Baert
Heerlijk verfijnd Italiaans eten en vriendelijke bediening
R.
Dhr. R. Van De Velde
J.
Dhr. J. Dehaene
Prima ontvangst! Mooi en lekkere gerechten, service picobello
M.
Mevr. M. Glorieux
Vriendelijk, super lekker en mooi interieur met oog voor details
K.
Dhr. K. Depaepe
Zeer lekker gegeten, verfijnd. Chef kok kwam zelfs 15 minuutjes gezelllig praten. Aanrader!
Y.
Mevr. Y. Nuttinck
Superlekker gegeten! Er werd gekozen voor 'weinig' ingrediënten maar wel van topkwaliteit, heerlijk op smaak gebracht met kruiden en oliën.
L.
Mevr. L. Vuylsteke
Lekker, gezellig en heel vriendelijk.
Prijs kwaliteit
Aanrader
J.
Dhr. J. Suffys
was de eerste keer,
super vriendelijk onthaal
aangename bediening, echt top gerechten, ook leuk dat chef langs kwam, kortom: opnieuw geboekt 👌👌👌
TANTE COSE by chef Tonio Greco
Beste Jurgen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van ons restaurant. We kijken ernaar uit u weer te ontmoeten. Met vriendelijke groeten, Inna Rakcheeva Algemeen directeur TANTE COSE