Les meilleurs deals de restaurants dans la région de Vlaamse Ardennen
À la recherche d'un dîner à prix réduit, un lunch abordable ou un petit-déjeuner au meilleur prix ? Réservez directement dans les meilleurs restaurants dans la région de Vlaamse Ardennen.
Waan je even in het prachtige Italië met een uitgebreid degustatiemenu naar keuze
Je start met een amuse en Italiaans brood met versgeklopte boter
3, 4 of 6 gangen lang keuze uit allerlei fantastische gerechten van de beste kwaliteit, bereid door de chef
Bij het 6-gangendiner geniet je van het hele menu én 2x een voorgerecht en 2x een tussengerecht naar keuze
Kom dit culinaire genot proeven
Trakteer je smaakpapillen op een zalig diner
Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
Conditions
Valable à partir du moment de l'achat jusqu'au 23 mars 2023
Reserveren:
na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
reserveer met ten minste 2 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon)
groepen vanaf 5 personen moeten telefonisch reserveren via de Klantenservice van Social Deal (088 - 205 05 05)
Questions à propos du deal ? Appelez : 011 / 96 07 39 ou envoyez un Whatsapp : 011 96 07 39
Plus à propos de ce deal
Op zoek naar een menu vol zalige gerechten van topkwaliteit? Schuif aan bij TANTE COSE by chef Tonio Greco en ontdek de heerlijke smaken van een luxe Italiaans degustatiemenu met 3, 4 of wel 6 gangen. Je begint met een amuse van de chef en kiest daarna iedere gang een geweldig gerecht van de menukaart. Bij het 3-gangenmenu geniet je van een voorgerecht, hoofdgerecht en een lekker dessert achteraf. Liever een meer intense beleving met meer smaken? Kies dan een 4- of 6-gangenmenu: dan kies je ook nog een tussengerecht. Bij het 6-gangendiner ga je zelfs voor 2 voorgerechten én 2 tussengerechten. Zo waan je je even helemaal in Italië!
3-, 4- of 6-gangen luxe degustatiemenu
Vooraf
Amuse van de chef Bouche
+
Italiaans brood met versgeklopte boter
Voorgerecht (2x bij 6-gangenmenu)
Bietola rossa fermentata con ricotta di bufala gefermenteerde rode biet met buffelricotta, geroosterde pijnboompitten, granaatappel, rode ui, basilicum, tijm en bieslook
Fantasia di mare "Zeefantasie"-slaatje met garnalen, zwaardvis, inktvis, baby-octopussen, mosselen, Taggiasca-olijven, venkel, knoflook en gemarineerde rode ui
Carpaccio di fassona piemontese salada carpaccio van gezouten Fassona-rund op Piemontese wijze met kerstomaten, bessen, balsamicoparels en vlokken echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
Uovo poche nel bosco d'inverno "gepocheerd ei in het winterbos" met mousse van paarse aardappelen, bospaddenstoelen en echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
Tempesta di cozze in zuppa "storm van mosselen in een soep" met mosselen, kerstomaatjes, croutons met Siciliaanse knoflook-olijfolie en peterselie
Prosciutto d'anatra affumicato gerookte eendenfilet met snijbiet-aardappelmousse, frambozen en sinaasappelschil
Tussengerecht (1x bij 4-gangenmenu, 2x bij 6-gangenmenu)
Tagliatelle al funghi porcini del bosco dell Etna tagliatelle met eekhoorntjesbrood uit het Etnawoud, boter, ui, knoflook, melk en peterselie
Linguine ai ricci di mare di Sardegna linguine van Sardijnse zee-egeleitjes, cherrytomaten, knoflook en peterselie
Spaghetti con ragù di spigola spaghetti met zeebaarsragout, cherrytomaatjes, ui, pistachenoten, venkelzaad en dille
Gnocchi di patate alla Sorrentina sorrentina-aardappelgnocchi met tomatensaus, echte buffelmozzarella en basilicum
Agnolotti in sfoglia di pomodora dello chef handgemaakt Agnolotti-tomatendeeg met rundvlees en kool, op smaak gebracht met zwarte truffel in eierroom en vlokken echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
Pasticcio di lasagna bolognese authentieke lasagne bolognese met rundragout, mozzarella, tomaten, melk, boter, bloem en echte Parmezaanse Vacche Rosse (36 maanden oud)
Hoofdgerecht
Ricotta al forna hummus di lenticchie dell Umbria gebakken met hummus van Umbrische linzen, met eieren, wortelen, ui en maïzena
Capriolia di maialino in salsa di Gorgonzola "biggetje salto in Gorgonzolasaus", varkenshaasrolletjes met Gorgonzolasaus in zelfgemaakt gearomatiseerd paneermeel, Siciliaanse "Primo Sale"-kaas, tomaat, tijm en ui
Salmone in crosta di pane di casa marinato zalm in huisgemaakte broodkorst met Siciliaanse kruiden, geserveerd met cherrytomaatjes en seizoensgroenten, zalm, tomaat, tijm, ui en brood
Brasato di cervo al Le Gagie Barbera D'Asti hert gestoof met Barbera D'Asti "Le Gagie" met bleekselderij, wortel en ui, geserveerd met seizoensgroenten
Gelato al latte con amarene e gocce di limone huisgemaakt ijs met zwarte kersen en citroendruppels, melk, johannesbroodmeel, eieren en gelerend citroensap
Latte in piedi al frutti di bosco panna cotta met rode bessen, melk, eiwit, bessen, suiker en vanillestokjes
Passione di cioccolato dello chef "chocoladepassie van de chef", cakeplak met 4 soorten chocolade, eieren, room, Siciliaanse hazelnootpasta en vanillestokjes
Commentaires
9,9
M.
Mme. M. Moerman
P.
M. P. De Clercq
Super lekker ! Topchef!
H.
Mme. H. Surgeloose
Het was een zeer aangename, zeer lekkere en culinair verfijnde ervaring.
D.
M. D. De Boeck
Subliem smakenpallet !
S.
Mme. S. Prins
beste Italiaan ooit geweest, super
D.
M. D. Meys
Heel lekker gegeten, fijne wijnen en service
J.
Mme. J. Degadt
Lekker eten en vriendelijke, vlotte bediening! Wij keren zeker terug!
C.
M. C. Deroma
Verrassend lekker!
M.
Mme. M. Dierick
Het eten was een ontdekking van verrassende smaken. Heel vriendelijke bediening. We komen zeker terug en geven adresje door!
A.
M. A. Lejeune
Uitstekend Italiaans restaurant. Zéér lekker gedineerd en genoten van de diverse smaken. TOP !