Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Zwolle.
Overheerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Restaurant At Sea: dineren op een sfeervolle locatie aan het water
Beschrijving
Heb jij zin in een bijzondere avond uit? Kom dan nu naar Restaurant At Sea voor een overheerlijk diner vol verrukkelijke gerechten! Jij mag drie gangen lang kiezen van de uitgebreide kaart. Strijk neer in het sfeervolle restaurant of in de serre met uitzicht op het water. Jij beleeft een fantastische avond uit!
3-gangendiner
Voorgerechten
Breekbrood met huisgemaakte chips, aioli en kruidendip
Tomatensoep met mascarpone en kruidenolie
Carpaccio met rodepestomayonaise, oude kaas en een mix van pitten
Romige paddenstoelensoep met enoki
Pastinaaksoep met gerookte zalm en rozemarijnolie
Huisgerookte zalmtartaar met een salade van venkel en Granny Smith én een saffraan-citrusmayo
Verse rundertartaar met kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaat, een kwartelei en basilicum
Lauwwarme geitenkaas met vijgen, babyspinazie, gerookte amandelkruim en appel-balsamicostroop
Gebakken kippenlevertjes met ui, spek en toast van focaccia
Hoofdgerechten
Salade carpaccio met rodepestomayonaise, oude kaas en een mix van pitten, geserveerd met oerbrood
Salade lauwwarme geitenkaas met vijgen, appel-balsamicostroop en gerookte amandelkruim, geserveerd met oerbrood
Salade gerookte zalm met venkel en een saffraan-citrusmayo, geserveerd met oerbrood
Runderburger met pulled pork met geraspte kaas, tomaat, augurk, little gem en een ui-sinaasappelchutney
Varkenshaassaté met satésaus en seroendeng
Malse spareribs afgelakt met BBQ-saus, geserveerd met chilimayo
Bourgondische vleesplank voor 2 personen BBQ ribs, varkenshaassaté en kipfilet
Wildstoof met herfstbock
Gegrilde tonijnsteak met kruidige salsa
Huisgerookte zalm van de Big Green Egg op lackse wijze
Oosterse visstoof met kokos, citroengras en gember
Groentewraps gevuld met spinazie, noten, mozzarella, pompoen, geitenkaas en een schuim van paprika
Paddenstoelenrisotto met gegrilde groentes en Parmezaanse kaas
Langzaam gegaarde kalfssukade met gebakken paddenstoelen en truffeljus
Duo van hert en wild zwijn (+ €2,-) met een jus van kruidkoek
Flank steak – bavette (+ €8,-) met een jus van rode wijn en rozemarijn
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en salade.
Nagerechten
Chocolade moelloux met ijs van Ruby-chocolade en een frambozencoulis
Appeltaart, net even anders met harde wener, gestoofde appeltjes, boerenjongens en slagroom
Kruidige panna cotta met spongecake van amandel en een gel van rabarber
Huisgemaakte tiramisu met stroopwafel en een crème van Baileys
Kaasplankje (€5,-) met 3 soorten kazen, appelstroop en vijgen-amandelbrood