De beste restaurantdeals in de buurt van Amsterdam
Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Amsterdam.
Geniet van een Turks 3- of 4-gangen keuzediner bij Saray Lokanta in De Pijp in Amsterdam: geniet van verse soep, salade en/of mezze, een hoofdgerecht én een lekker dessert
Jij geniet van verse soep, salade en/of mezze, een hoofdgerecht naar keuze én een lekker dessert als zoete afsluiter
Perfect voor een romantische avond met je geliefde
Het oudste Turkse restaurant van Amsterdam
Ook geldig op vrijdag, zaterdag en zondag!
Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
Grote kleine letters
Geldig vanaf moment van aankoop t/m 30 mrt 2022
Reserveren: na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05
Meer over deze deal
Dompel je onder in Turkse sferen met een bezoek aan Saray Lokanta in De Pijp; het oudste Turkse restaurant van Amsterdam! Hier geniet jij 3 of 4 gangen van een verrukkelijk diner met keuze uit een selectie van authentiek Turkse gerechten. Perfect voor een romantische avond met je geliefde!
3- of 4-gangendiner
Voorgerecht
Soepen:
Mercimek corbasi kruidige linzensoep
Romige tomatensoep huisgemaakt
Salades:
Griekse salade salade met tomaat, ui, rode en groene pepers en olijven
Taboulehsalade (coban salatasi) frisse salade met bulgur, peterselie, munt, uit citroen en olijfolie
Mezze (alleen bij 3 gangen):
Mykonos style tzatziki Griekse yoghurt met komkommer en knoflook
Hummus naturel met kikkererwten en chiliboter
Hummus veggie bereid met gefrituurde groenten
Muhammara dip van versgegrilde paprika's met walnoten en granaatappel
Baba ganoush dip van op de houtskool gegrilde aubergine, romige mayonaise en een vleugje Spaanse peper
Frisse dip van yoghurt en wortel
Aubergine-parmigiana dunne plakken aubergine, afgewisseld met lagen Parmezaanse kaas, mozzarella en tomatensaus
Sigara borek met feta, peterselie en munt, omhuld in een gefrituurde bladerdeeg
Sigara borek sucuk met sucuk (droge, gekruide worst), groene peper en kaas
Mücver gefrituurde courgette met feta en tzatziki om in te dippen
Kalamar tempura gefrituurde inktvisringen met aioli om in de dippen
Vega tempura gefrituurde groentes
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen)
Mezze:
Mykonos style tzatziki Griekse yoghurt met komkommer en knoflook
Hummus naturel met kikkererwten en chiliboter
Hummus veggie bereid met gefrituurde groenten
Muhammara dip van versgegrilde paprika's met walnoten en granaatappel
Baba ganoush dip van op de houtskool gegrilde aubergine, romige mayonaise en een vleugje Spaanse peper
Frisse dip van yoghurt en wortel
Aubergine parmigiana dunne plakken aubergine, afgewisseld met lagen Parmezaanse kaas, mozzarella en tomatensaus
Sigara borek met feta, peterselie en munt, omhuld in een gefrituurde bladerdeeg
Sigara borek sucuk met sucuk (droge, gekruide worst), groene peper en kaas
Mücver gefrituurde courgette met feta en tzatziki om in te dippen
Kalamar tempura gefrituurde inktvisringen met aioli om in de dippen
Vega tempura gefrituurde groentes
Hoofdgerecht
Imam bayildi aubergine gevuld met groenten
Köfte gegrilde gehaktballetjes van lamsvlees
Gegrilde kip gegrilde balletjes van kipgehakt
Vega kebab vegetarische variant van döner kebab met gegrilde groenten
Memsburger 100% rundvleesburger, geserveerd met een portie friet
Veggie burger huisgemaakte burger met groenten, geserveerd met een portie friet
Nagerecht
Baklava huisgemaakt, afwisselende laagjes fijngehakte noten en knapperig filodeeg, overgoten met suikersiroop en geserveerd met vanille-ijs
Pompoendessert huisgemaakt, afgetopt met mascarpone