Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Den Haag.
Nieuw aan het Spui in hartje Den Haag: geniet bij O'Grady's van een bourgondisch lekker 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart (vlees, vis of vegetarisch)
Highlights
Bourgondisch 3-gangendiner à la carte aan het Spui
Keuze uit een schnitzel, surf & turf, Irish stew, gourmet burger, vegetarische quiche en meer
Gezelligheid voor iedereen, jong en oud!
Slechts 800 meter van Den Haag Centraal Station
Ook geldig in het weekend!
Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
Grote kleine letters
Geldig vanaf moment van aankoop t/m 20 nov 2021
Reserveren: na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
Meer over deze deal
O'Grady's aan het Spui brengt de Ierse sfeer naar hartje Den Haag. Je beleeft hier leuke tijd onder het genot van een bourgondisch lekker 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Kom ook eens gezellig langs bij deze nieuwe zaak; een blijvertje waar je morgen graag weer terugkomt!
3-gangendiner
Voorgerecht
Bourgondische broodplank ambachtelijk desembrood, geserveerd met kruidenboter, verse knoflooksaus en een olijventapenade
Irish smoke gerookte zalm met gemengde sla, rode ui, honing-mosterddressing en gepofte kappertjes
Rundercarpaccio huisgemaakte carpaccio met verse basilicum-pestomayonaise, zongedroogde tomaatjes, parmezaan en pijnboompitten
Gegrilde gamba's grote gegrilde gamba's, met verse knoflook-olijfolie, rode peper, grof zeezout, lente-ui en desembrood
Chef's special charcuterie rijkelijk belegde vleesplank met gerookte ribeye, scharrelkipfilet en gedroogde hamsoorten met een zachte mangochutney
Uiensoep geserveerd met een ambachtelijke kaascrouton en lente-ui
Mosterdsoep geserveerd met spekjes, afgetopt met room en groene kruiden
Waterford shrimps versgepelde garnalen met gemengde sla. gegrilde paprika, rode ui, citroenmayonaise, lente-ui en knoflookcroutons
Gegrilde geitenkaas op een bedje van gemengde sla en een topping van tomaat, komkommer, honing en een pittenmix
Champignons gratinée gebakken champignons in een kruiden-knoflooksaus, gegratineerd met kaas
Harry's shack in Portstewart (+ €2,50) visplateau in Noord-Ierse stijl, met diverse gerookte en gemarineerde vis- en schaaldieren, gemengde sla en verse dragonmayonaise
Hoofdgerecht
Kippendij aan spies gemarineerde scharrelkippendij met rozemarijn, geserveerd met een hoisinsaus, sesam en gebakken uitjes
Schnitzel First City krokante gepaneerde schnitzel geserveerd met gebakken champignons, ui en spek
Finally Vincie's gourmet burger verse runderhamburger op een ambachtelijke desem-meergranenbol met little gem-sla, tomaat, augurk, BBQ brisket en cheddar
Gamba, gamba gemarineerde en gegrilde gamba's (5 stuks) met rode peper, olijfolie en veel knoflook
Jackfruit gyros veggie burger vegetarische burger met een topping van gegrilde paprika, little gem-sla, uienrelish en cheddar
Vegetarische quiche met rode biet, gepofte cherrytomaat en feta
Vegetarische pasta met gegrilde groenten met verse spinazie en parmezaan
Spareribs 600 gram in huisgemaakte ketjapmarinade en met een zoete maiskolf en verse knoflooksaus
Irish stew (+ €1,50) traditioneel stoofpotje van rundvlees, gegaard in Guinness met champignons, wortel en zilverui
Gegrilde dorade (+ €1,50) op de huid gebakken verse doradefilet, met gepofte groenten en hollandaisesaus
Spareribs 1000 gram (+ €4,50) in huisgemaakte ketjapmarinade en met een zoete maiskolf en verse knoflooksaus
Galway zalm en pasta (+ €4,50) zalmfilet met citroen, seizoenpeper en zeezout op een bed van pasta, pesto-olie en zongedroogde tomaatjes
Ribeye steak (+ €5) speciaal gerijpt vlees, boterzacht, sappig en vol smaak, met gepofte tomaat en gerookte-knoflooksaus
Irish chefs wooden plate + €5) runderbavatte met gegrilde gamba's met malse sparerib, geserveerd met dragonmayonaise
Surf & turf(+ €6,50) Ierse Black Angus-steak met pepersaus en twee grote gegrilde gamba's met knoflook
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde sla en een gegrilde aardappel
Nagerecht
Crème brûlée met walnootijs
Vanille-ijs met karamel en slagroom
Trifles met amandelkoekjes huisgemaakte trifles, opgebouwd uit laagjes witte-chocoladecrème en rood fruit
Baileys en chocolade-cheesecake biscuit-taartbodem met een zachte en zoete vulling van kwark
Recensies
9,3
120
K.
Mevr. K. Hauser
lekker gegeten, leuke bediening dus topavond gehad!
A.
Mevr. A. Van Der Gaag
S.
Mevr. S. Hiera
T eten was okay, had er wel meer van verwacht! Vriendelijke bediening!
M.
Mevr. M. Fromberg-Bouman
heerlijk gegeten heel vriendelijk personeel
R.
Dhr. R. Ernster
Goed eetadres, al een paar keer hier geweest, eten is altijd prima, personeel altijd heel vriendelijk, goede muziek, fijne sfeer
I.
Mevr. I. Op De Beek
Heel gezellige zaak met zeer vriendelijk personeel en de aanbieding was top ! Wij komen hier zeker nog eens terug.
R.
Mevr. R. Van Den Berg
erg gezellig en lekker eten !!
C.
Dhr. C. Theodorakakos
The personnel is very friendly and always there to explain. The started arrived very fast and also the main course. There was a small delay with the desert, but it was more busy that time, so no hard feelings. The atmosphere is very nice! It’s definitely a new hotspot in the city! Recommended!!!
J.
Dhr. J. De Ruiter
K.
Dhr. K. Van Der Zwan
super gegeten.....heerlijk.
C.
Mevr. C. Norder
K.
Mevr. K. Guns
Zeer lekker gegeten voor een zacht prijsje. Topadresje! 👍