Social Deal Zeeland sfeerafbeelding

Overzicht > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Social Deal

Vragen over het gebruik van Social Deal? Krijg direct antwoord op jouw vraag. Zoals hoe je kunt inloggen, gebruik van vouchers, Sharing is Caring en meer. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice

Wat is Social Deal?

Social Deal is een platform waarop leuke deals in jouw regio worden gepresenteerd. We laten je kennismaken met de meest populaire en prominente bedrijven uit je omgeving. En dat voor een onverslaanbare prijs. Het aanbod van Social Deal bestaat altijd uit deals die je gezellig samen met vrienden of collega’s kunt ondernemen. Iedere dag verschijnen er weer nieuwe deals. Wees er dus snel bij!

Social Deal presenteert de meest populaire en prominente bedrijven uit jouw omgeving voor een onverslaanbare prijs. Zo laten we jou de hotspots uit je eigen regio zien, die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt ontdekken. Ervaar iedere dag een nieuw Social Deal-avontuur.

De deal is tijdelijk aan te kopen. Hoelang je precies hebt om de deal te kopen, zie je als je de deal opent onder het kopje ‘tijd resterend’. Natuurlijk krijg je genoeg tijd om jouw voucher te verzilveren bij het bedrijf (gemiddeld drie maanden).

Ja, alle prijzen zoals getoond op onze website zijn inclusief BTW.

Tsja... Om jezelf te verzekeren van die leuke deal zal er ook betaald moeten worden. Betalen kan bij ons via iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash en SOFORT Überweisung.

De prijzen die je op onze website ziet, zijn de prijzen voor de vouchers die je bij ons koopt. Dit is het bedrag dat je aan ons betaalt en hier komen geen kosten meer bij.
 
Het kan voorkomen dat er extra kosten bijkomen wanneer je de voucher verzilvert bij de aanbieder, zoals bezorgkosten of een meerprijs bij een bepaald gerecht van het menu. Deze kosten staan altijd vermeld in de voorwaarden (Grote Kleine Letters) en dienen te worden betaald bij de aanbieder van de deal.

Heb je een afhaal of bezorgdeal en heb je hiervoor een bestellijst ingevuld? Dan kan het zijn dat je eventuele extra kosten (zoals bijv. bezorgkosten en extra gerechten/dranken) direct afrekent via de bestellijst.

Hoe werkt Social Deal?

Is de deal van de dag je op het lijf geschreven? Waar wacht je nog op? Koop de deal eenvoudig via de Koop Nu-knop die verschijnt als je de deal opent. Je betaalt veilig via iDEAL, VISA, Mastercard, American Express of PayPal.

1. Log in op de website
2. Open de deal en klik op ‘Koop Nu’
3. Selecteer het aantal vouchers dat je wilt kopen
4. Selecteer de gewenste betaalwijze

Als de betaling is gelukt, kom je automatisch in ‘Mijn vouchers’. Zo kun je jouw vouchers gemakkelijk en snel printen.

Vouchers van Social Deal vormen een perfect cadeau. Nadat je de deal hebt gekocht, staat de voucher klaar onder ‘Mijn vouchers’ (zorg wel dat je bent ingelogd). Klik op de deal die je cadeau wil doen en vervolgens op 'geef voucher cadeau'. Print de voucher uit die geschikt is om cadeau te doen. De ontvanger ziet dan enkel de waarde van de voucher en niet het bedrag waarvoor deze is gekocht. Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen.

Sharing is caring! Laat vrienden en collega’s meegenieten van Social Deal en ontvang jouw voucher gratis. Kopen 3 vrienden dezelfde deal als jij? Dan krijg jij het aankoopbedrag van één voucher terug in de vorm van saldotegoed op jouw account.

1. Koop de gewenste deal
2. Ga naar ‘Mijn vouchers’
3. Selecteer de deal die je wilt promoten
4. Deel de link via social media onder ‘Word ambassadeur’
5. Drie vrienden kopen de deal via jouw unieke link
6. Jij krijgt jouw voucher gratis!

Het is wel belangrijk dat jouw vrienden al een account bij ons hebben en ze na het aanklikken van de link het aankoopscherm niet verlaten tot de aankoop is afgerond. Daarnaast slaagt Sharing is caring alleen als de vouchers met vier verschillende IP-adressen worden aangekocht.

Jouw vouchers staan altijd veilig onder ‘Mijn vouchers’. Log in,  klik op het menu en ga naar het kopje ‘Mijn vouchers’. Hier kun je op elk gewenst moment naartoe vanaf elke computer of smartphone, zodat je jouw vouchers altijd bij de hand hebt.

Wanneer je betaald hebt, vind je jouw voucher altijd terug onder ‘Mijn vouchers’ (zorg wel dat je bent ingelogd). Selecteer de deal en jouw voucher verschijnt op je scherm. Heb je de voucher na 20 minuten nog niet ontvangen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Je staat op het punt om kennis te maken met een populair bedrijf in jouw regio. Het enige wat je nu nog moet doen, is het printen van de voucher(s).

1. Log in op de website
2. Ga naar ‘Mijn vouchers’
3. Selecteer de deal die je gaat verzilveren
4. Klik op 'Print Voucher'
5. Volg de instructies in de pop-up en jouw voucher wordt geprint

Je kunt natuurlijk ook jouw vouchers laten zien via de Social Deal app! Open hiervoor de voucher en toon de QR-code bij het bedrijf, zodat jouw voucher gescand kan worden.

Verdien 5 euro voor iedere vriend die jij op de hoogte brengt van Social Deal. Wanneer een van jouw vrienden zich via jouw link aanmeldt en zijn eerste aankoop doet, ontvang jij een bonus in de vorm van saldotegoed op jouw account.

1. Log in op de website
2. Ga via het menu naar 'Verdien € 5'
3. Klik op 'deel jouw link'
4. Deel de link via social media 
5. Een vriend meldt zich via jouw link aan en doet zijn eerste aankoop
6. Jij ontvangt een bonus van 5 euro!

Je hebt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd en retourrecht. Wil je binnen deze termijn toch afzien van jouw aankoop? Dan nemen wij de voucher(s) altijd terug!

Je kunt zonder opgave van redenen de overeenkomst herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de voucher hebt gekocht.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je hieromtrent hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebtingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

De deals zijn standaard geldig voor één persoon, tenzij expliciet vermeld staat dat de deal geldig is voor meerdere personen. Ga je bijvoorbeeld samen uit eten met een Social Deal, koop dan twee óf meer vouchers.

Ai, we vinden het erg vervelend om te horen dat er iets niet naar wens is verlopen. We hebben klantenservice heel hoog in ons vaandel staan en zijn daarom ook 7 dagen per week bereikbaar voor je:

 • We zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, mail, chat, WhatsApp of Facebook. We lossen met alle liefde jouw klacht op en reageren doorgaans binnen 24 uur en onze telefonische wachttijd is bijna altijd minder dan 30 seconden.
 • Niet tevreden? Zoek gerust contact met onze Klantenservicemanager. Mail hem op service@socialdeal.nl of stuur hem een brief op het volgende adres:
  Social Deal B.V.
  Magistratenlaan 70
  5223 MD 's-Hertogenbosch
  We reageren inhoudelijk altijd binnen 2 werkdagen.
 • Mocht je dan alsnog niet naar wens geholpen zijn, dan kun je je klacht voorleggen aan de geschillencommissie van het Europees ODR Platform.

Mijn account bij Social Deal

Wij maken graag kennis met jou! Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden op onze website. Vul jouw gegevens in onder ‘Registreren / Inloggen’ boven aan de website aan de rechterkant. Heb je een Facebookaccount? Dan kun je jezelf ook koppelen met Facebook door onder het kopje ‘Inloggen’ op de blauwe Facebookknop te klikken.
Via de e-mail ontvang je een activeringslink. Klik op de link en jij kunt direct gebruikmaken van Social Deal.

Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst aan. De link om in te loggen, vind je rechts boven aan de website.  Klik op ‘Registeer / Inloggen’ (wanneer je je via Facebook bij ons hebt aangemeld, klik je op ‘Inloggen met Facebook’) en vul jouw e-mailadres en wachtwoord in. Druk op ‘Inloggen’ en voilà.

Dat overkomt iedereen wel eens. Maar geen zorgen; de oplossing is nabij!

 1. Ga naar ‘Inloggen/registreren’ (bovenaan de website aan de rechterkant)
 2. Druk op ‘wachtwoord vergeten’ (net boven ‘Inloggen’) 
 3. Geef je e-mailadres op waarmee je ingeschreven bent
 4. Er wordt een tijdelijk wachtwoord verstuurd naar jouw e-mailadres (dit kan tot 3 minuten duren)
 5. Log in met je tijdelijke wachtwoord en stel direct een nieuw wachtwoord in 
Veel plezier met het verdere gebruik van Social Deal.

Join the group! Via deze link mis jij nooit meer een Social Deal

Word je ’s ochtends niet meer verwelkomd door nieuwe deals in je mailbox?
1. Kijk in je spambox of de nieuwsbrief daar staat (zo ja, vink aan dat de e-mails van Social Deal gewenst zijn)
2. Zorg dat je met een privé-e-mailadres lid bent
3. Meld je hier nogmaals aan
Lukt het niet? Neem contact met ons op en we zetten je weer op de rails.

Afmelden van de nieuwsbrief gaat eenvoudig via de volgende stappen:
1. Open de nieuwsbrief in de inbox van je e-mail
2. Onder aan de e-mail staat een link om je af te melden (‘Afmelden nieuwsbrief’)
3. Klik vervolgens op ‘Afmelden’
Wij kunnen niet bestaan zonder jou! Heb je tips of is er ruimte voor verbetering? Trek direct aan de bel, jouw feedback is ons veel waard.

Sommige deals reserveer je eenvoudig via ons reserveersysteem. Je vindt het systeem onder ‘Mijn vouchers’ wanneer je bent ingelogd.
1. Klik op de deal waarvoor je wilt reserveren
2. Klik op ‘Reserveren’ en de agenda verschijnt in beeld
3. Selecteer het aantal personen waarvoor je de reservering wil plaatsen
4. Selecteer een datum en tijdstip (de beschikbare tijden vind je onder de kalender)
5. Laat je telefoonnummer achter en plaats eventueel een opmerking voor de ondernemer
6. Klik op ‘Reservering plaatsen’ 

1. Log in op de website
2. Klik rechtsboven op je naam en vervolgens op ‘Waardebon verzilveren’
3. Voer de code in en klik op ‘Verzilveren’
Let op: deze code kan maximaal één keer per IP-adres verzilverd worden. Het invoeren van de waardebon is enkel mogelijk via de desktop website en niet via de mobiele website.

Zakelijk samenwerken met Social Deal

Wat leuk dat je een deal wilt plaatsen op Social Deal. Dagelijks bereiken wij miljoenen mensen uit de omgeving die op zoek zijn naar leuke en bijzondere belevenissen. Door dit formulier in te vullen zal er een campagnemanager - uit jouw stad of regio - vrijblijvend contact met je opnemen om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Wat leuk dat je wilt adverteren op Social Deal. Dagelijks bereiken wij miljoenen mensen uit de omgeving die op zoek zijn naar leuke en bijzondere belevenissen. Door dit formulier in te vullen zal er een campagnemanager - uit jouw stad of regio - vrijblijvend contact met je opnemen om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Het adverteren op Social Deal is gratis. Social Deal dekt zijn kosten middels een kleine succesfee te heffen over de verkochte vouchers. Door dit formulier in te vullen zal er een campagnemanager - uit jouw stad of regio - contact met je opnemen om samen te kijken welke structuur het beste bij jouw bedrijfsvoering past. Alle partners van Social Deal maken een mooi financieel rendement op de samenwerking. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, voor je winstoptimalisatie en naamsbekendheid in de regio? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Het plaatsen van een advertentie op Social Deal is gratis. Daarnaast faciliteren we een uitstekende klantenservice, verkoopmodule, reserveermodule, online-marketingplan, SEO-optimalisatie en we presenteren jouw bedrijf over onze eigen kanalen waarmee we dagelijks 7 miljoen consumenten bereiken. Daarnaast wordt er samen met een campagne manager gekeken hoe we jouw winst en bezetting kunnen optimaliseren op momenten dat het jou het beste uit komt.

Social Deal kan deze service leveren doordat we een kleine commissie heffen over de vouchers die we verkopen. Er zijn dus geen opstartkosten, maandelijkse abonnementskosten of verrassingen achteraf. Door onze unieke aanpak werken populaire bedrijven uit de omgeving graag herhaaldelijk met ons samen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, voor je winstoptimalisatie en naamsbekendheid in de regio? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Een campagnemanager zal samen met jou bekijken waar de behoefte ligt om meer gasten/consumenten te ontvangen. Dit doen we door data te vergelijken van vergelijkbare bedrijven, met de ervaring van jou als ondernemer en het gebruik van statistieken via bijvoorbeeld Google.

Ieder bedrijf heeft te maken met piek- en dalmomenten. Door slim om te gaan met je dalmomenten zal Social Deal jouw winst optimaliseren. Door onze unieke reserveermodule en strategie kun je jouw nieuwe gasten sturen naar ieder wenselijk moment van de dag/week/seizoen. Hierdoor zal een Social Deal gast nooit een reguliere gast in de weg zitten, weet een Social Deal-gast direct wanneer er gereserveerd kan worden en kun je zeer efficiënt je personeel plannen.

 • Vrijblijvend adviesgesprek met een campagnemanager
 • Samen wordt er een arrangement samengesteld
 • Social Deal maakt een financieel overzicht (zodat we zeker weten dat na alle kosten jij als ondernemer een goede winst maakt per voucher)
 • De promotionele waarde komt tot stand doordat er voorwaarden aan het arrangement worden toegevoegd (zodat jij als ondernemer aanzienlijk kosten kunt besparen)
 • Er wordt een advies gegeven over het ideale moment om met de campagne live te gaan
 • Er volgt een voorstel voor de presentatie vanuit de redactie van Social Deal
 • Samenwerking wordt live gezet
 • Promotieplan gaat van start (jouw arrangement wordt lokaal/regionaal/landelijk onder de aandacht gebracht bij letterlijk miljoenen consumenten die interesse hebben in jouw bedrijf)
 • Consumenten kopen jouw arrangement (tot een vooraf ingesteld maximum is bereikt)
 • Consumenten kunnen reserveren op de door jou opgegeven tijdstippen
 • Gedurende de samenwerking kun je je beschikbaarheid aanpassen (denk aan extra beschikbaarheid opgeven tijdens slecht weer of wanneer er een reguliere reservering afzegt)
 • Je ziet live wie er heeft gereserveerd waardoor je goed voorbereid bent
 • Jij ontvangt je nieuwe gasten met open armen
 • Gedurende jouw campagne wordt er periodiek (wekelijks/maandelijks) uitbetaald
 • Na iedere samenwerking vindt er een evaluatie plaats
Door onze ervaring van ons professionele team kan dit traject binnen een aantal uur zijn afgerond waardoor jouw arrangement morgen al live kan zijn. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, voor je winstoptimalisatie en naamsbekendheid in de regio? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Deals in Zeeland

Voordelig spontaan uit eten?

Win gratis
een droomreis
t.w.v. €3.000

Doe gratis mee

Spaar nu voor €5 gratis saldo

Meer informatie

Ontdek de beste zomervakantiedeals!

Bekijk nu

Vanaf €11,95 springen bij Bounce Valley!

Ontdek nu

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant