Social Deal Zeeland sfeerafbeelding

Overzicht > Veelgestelde vragen > Corona Preventiemaatregelen

Corona Preventiemaatregelen

Vragen over het gebruik van Social Deal? Krijg direct antwoord op jouw vraag. Zoals hoe je kunt inloggen, gebruik van vouchers, Sharing is Caring en meer. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice

Wij staan dagelijks nauw in contact met onze partners. Zij nemen de maatregelen omtrent corona uiterst serieus en werken volgens alle adviezen van het RIVM. Ze hebben de grootste voorzorgsmaatregelen getroffen die de regering momenteel vraagt en zullen je ontvangen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Veel deals hebben momenteel een extra lange geldigheid om te zorgen dat je te allen tijde terecht kunt bij onze partners. Daarnaast wordt de geldigheid van lopende deals die tijdelijk niet mogelijk zijn door de coronamaatregelen, verlengd met minimaal dezelfde periode. Social Deal staat altijd garant voor je aankoopbedrag tijdens de geldigheid van de deal.

Ja, je aankoop op Social Deal is 100% verzekerd.

Mocht in het onwaarschijnlijke geval de dienst niet geleverd kunnen worden, dan staat Social Deal garant voor het aankoopbedrag.

Dit betekent dat je gratis kunt omboeken gedurende de volledige geldigheid van de deal. Indien gewenst kun je ook omboeken naar een deal van een ander bedrijf.

Wanneer je binnen 14 dagen annuleert, kun je het aankoopbedrag gratis teruggestort krijgen op je rekening.

Op de valreep

Anderen kochten ook:

Voordelig spontaan uit eten?

Win gratis
een droomreis
t.w.v. €3.000

Doe gratis mee

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant