Nederlands

Zakelijke cadeaubon van Social Deal geven? Laat je waardering blijken met onvergetelijke ervaringen!

Zoek deals in de buurt vanZwolle
Zakelijke cadeaubon van Social Deal geven? Laat je waardering blijken met onvergetelijke ervaringen!
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Op zoek naar een zakelijke giftcard die je werknemers of zakenpartners toegang geeft tot een uitgebreid aanbod aan lokale belevenissen? Bied meer dan een gewoon zakelijk cadeau; geef een belevenis die blijvende herinneringen schept. Of het nu gaat om een smaakvol diner, een avontuurlijke dag in een pretpark of dierentuin, of een ontspannende behandeling in een spa of beautysalon; onze giftcard opent de deur naar onvergetelijke momenten.

Ontdek de zakelijke voordelen!

  • De zakelijke cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig
  • Kies uit zowel digitale en fysieke levering

Wat kun je doen met de zakelijke cadeaubon van Social Deal?

Je kunt beter vragen: wat niet? De mogelijkheden zijn namelijk praktisch eindeloos! We geven je graag een impressie van de mogelijkheden:

Wanneer trakteer je jouw personeel op zo'n geweldige zakelijke cadeaukaart? 🤩

Als blijk van waardering na een topkwartaal 🏆

Jouw team heeft zich weer eens overtroffen, dus tijd voor een royaal bedankje! Met een Social Deal giftcard genieten je medewerkers van heerlijke ontspanning en de leukste activiteiten als beloning voor al die harde inzet. Perfect om een ultieme belevenis uit te zoeken.

Voor een onvergetelijk jubileum 🌟

Is er iemand jarig of viert je bedrijf een bijzondere mijlpaal? Tijd voor een feestje met een Social Deal giftcard! Het ideale cadeau om iemand te verwennen of iets nieuws te laten ontdekken. Laat zien hoe speciaal jouw collega’s voor je zijn!

Tijdens de feestdagen 🎉

Of het nu Kerstmis, Pasen of een andere feestdag is; een Social Deal giftcard is een uitstekende manier om je waardering te tonen en het feestelijke seizoen te vieren met een onvergetelijke activiteit!

Om zakelijke relaties te versterken 🤝

Op zoek naar een manier om je zakelijke relatie te versterken? Geef een Social Deal zakelijke giftcard! Het is het perfecte cadeau om je waardering te tonen en blijvende indrukken achter te laten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de giftcard? Doe alvast inspiratie op

Ontdekken wat jouw medewerkers en zakelijke relaties zoal kunnen beleven met de zakelijke giftcard van Social Deal? Doe hieronder inspiratie op en bekijk de topdeals van Social Deal! Ben je overtuigd? Neem dan contact op om je wensen te bespreken of direct een offerte op maat aan te vragen.

Onze Inzet voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Social Deal zetten we ons in voor duurzaamheid en lokale betrokkenheid. Onze zakelijke giftcards stimuleren niet alleen de lokale economie door steun aan plaatselijke ondernemingen, maar ze moedigen ook milieuvriendelijk reizen aan. In samenwerking met de NS promoten we het gebruik van de trein als een duurzamere manier van reizen na het verzilveren van onze giftcards. Zo bouwen we samen aan een toekomst die net zo stralend is als onze deals! Lees hier meer over onze samenwerking met de NS

FAQ

1. Hoe verzilver je de zakelijke giftcard?

  • Log in op de website of in de Social Deal app
  • Klik rechtsboven op je naam (desktop) of rechtsonder op 'Menu' (mobiel) en kies vervolgens voor ‘Waardebon verzilveren’
  • Voer de code in en klik op ‘verzilveren’. Let op: deze code kan maximaal één keer per IP-adres verzilverd worden

2. Welke bedragen kun je kiezen?

Je kunt kiezen uit verschillende bedragen voor de zakelijke giftcards. De direct beschikbare opties zijn €5, €10, €15, €20, €25, €30, €40, €50, €75 en €100. Mocht je behoefte hebben aan giftcards met een hoger bedrag of specifieke waarden, neem dan contact op met onze accountmanager voor meer informatie en mogelijkheden.

3. Hoe lang is de zakelijke giftcard geldig?

De Social Deal-giftcard is onbeperkt geldig.

4. Hoe kan ik het saldo van mijn zakelijke giftcard controleren?

Om het saldo van je zakelijke giftcard te controleren, log je in op je account op de website. Ga vervolgens naar je account en daar zal je saldo zichtbaar zijn.

5. Kunnen giftcards internationaal gebruikt worden?

De giftcards kunnen worden verzilverd op de gehele website van Social Deal en besteed worden in alle beschikbare taalgebieden.

6. Wat zijn de betaalmogelijkheden voor het aankopen van zakelijke giftcards?

Je kunt de zakelijke giftcards betalen via factuur.

7. Hoe worden de zakelijke giftcards geleverd?

Zakelijke giftcards worden digitaal geleverd via e-mail of ze kunnen fysiek worden verstuurd naar een door jou opgegeven adres.

8. Kom ik in aanmerking voor staffelkortingen?

Ja, bij de aankoop van een grotere hoeveelheid zakelijke giftcards kun je in aanmerking komen voor staffelkortingen. Neem contact op met een accountmanager: commercieel@socialdeal.nl.

9. Kan ik ook één of enkele cadeaukaarten bestellen?

Heb je één of enkele cadeaukaarten nodig? Dan kun je hier ook rechtstreeks een Social Deal giftcard aanschaffen. Hiermee heb je direct een digitale cadeaubon in handen, die je zelf kunt afdrukken en indien gewenst kunt voorzien van een gepersonaliseerde cadeauverpakking (zie deal voor details).
Voor meer informatie of om direct te bestellen kun je mailen met een accountmanager via commercieel@socialdeal.nl.