Nederlands

Diner cadeau geven? Meer waar voor je geld via Social Deal!

Zoek deals in de buurt vanBrugge
Diner cadeau geven? Meer waar voor je geld via Social Deal!
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Verwen iemand met een onvergetelijk diner cadeau! Waarom kiezen voor gewone cadeaukaarten als je via Social Deal een buitengewone dinerervaring kunt schenken? Vergeet standaard bonnen - met ons diner-cadeau krijgt de ontvanger meer waarde voor hun geld dankzij geweldige kortingen. Geef een weelderige maaltijd cadeau zonder de hoofdprijs te betalen. Maak je cadeau onvergetelijk met een diner via Social Deal!
Nog meer reden om te kiezen voor een diner cadeau via Social Deal
Niet voor niets 7,5+ miljoen leden
9,4 op klanttevredenheid
15.000+ unieke ervaringen
7 dagen per week bereikbaar
Geef een diner cadeau met Social Deal
Waarom kiezen je voor een restaurantcadeaukaart, als je via Social Deal een diner cadeau kunt geven? Vergeet de standaard cadeaubonnen waarop een bepaalde waarde staat. Met die bonnen loop je het risico dat het net niet genoeg is voor een heerlijke maaltijd. En als je wilt gaan voor een diner van topklasse, moet je diep in je buidel tasten. Als je kiest voor een diner-cadeau via Social Deal, krijg je veel meer waarde voor je geld.
Social Deal heeft geweldige kortingen op de meest fantastische restaurants. Dit betekent dat je niet zomaar een cadeau geeft, maar een complete dinerervaring. De ontvanger geniet van een fantastische maaltijd, en jij hoeft niet de hoofdprijs te betalen. Waarom genoegen nemen met minder als je via Social Deal zoveel meer kunt geven? Ga voor een diner via Social Deal!

Zo geef je een diner cadeau via Social Deal

Kies zelf het perfecte etentje uit op de Social Deal-website of in de app. Ga bijvoorbeeld voor een luxe 4-gangendiner bij sterrenzaak of kies voor een uitgebreid ontbijt bij een lokaal restaurant. Heb je het ideale diner om weg te geven gevonden? Dan schaf je deze deal zelf aan. Na aankoop van de deal bekijk je de deal voucher in je account en kies je voor ‘Geef vouchers cadeau’. Vervolgens krijg je een printbare voucher om weg te geven. Hier staat enkel de waarde van de voucher op, niet de aanschafprijs. 

Liever digitaal weggeven? De ontvanger kan de door jou uitgezochte voucher eenvoudig aan zijn/haar account toevoegen door bij het persoonlijke voucher-overzicht te kiezen voor ‘Voucher cadeau gekregen?’. Veel geef-plezier!

Laat de ontvanger zelf een diner uitzoeken met de Social Deal Giftcard
Wil je de ontvanger van het diner cadeau ruimte geven om zelf een etentje naar wens uit te zoeken? Geef dan de Social Deal Giftcard; deze cadeaubon is vrij te besteden aan de meest smakelijke diners, etentjes en andere eetmomenten zoals ontbijtjes, lunches en borrels. De bon kan door de ontvanger zelfs ingezet worden om leuke uitjes en uitstapjes mee te ondernemen, te overnachten bij tophotels, een leerzame cursus te volgen of deel te nemen aan een creatieve workshop. De keuzes zijn eindeloos!