Nederlands

Hoe koop ik een deal op Social Deal?

Zoek deals in de buurt vanZeeland
Hoe koop ik een deal op Social Deal?
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Een heerlijk diner bij dat leuke restaurant om de hoek, een welverdiende ontspanningsmassage of een weekendje weg met een hotelovernachting; als je op Social Deal rondsnuffelt, kom je waarschijnlijk al snel deals tegen die je niet wil missen. Heb je de knoop doorgehakt? Dan wil je de deal natuurlijk zo snel mogelijk kopen, zodat je jouw etentje, uitje of relaxmoment met vette letters in je agenda kunt zetten. Maar hoe koop je nu zo'n deal op Social Deal? Geen zorgen, dat leggen we je stap voor stap uit!

Zo koop je een deal bij Social Deal:

  • Stap 1. Klik op de groene knop met 'Koop nu!'
  • Stap 2. Log in of maak een Social Deal account aan
  • Stap 3. Kies je gewenste betaalmethode en klik op de groene betaalknop; rond de betaling af bij je gekozen betaalprovider
  • Stap 4. Geniet! Gefeliciteerd met je aankoop; jij gaat binnenkort genieten van een fantastische deal

Ik heb een deal gekocht op Social Deal; wat nu?

Is het gelukt om die gave deal aan te kopen? Gefeliciteerd! Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, hebben we nog een aantal puntjes op een rij gezet om rekening mee te houden:
💡 Reserveren: in de 'grote kleine letters' van de deal lees je of het nodig is om vooraf te reserveren en via welke weg je kunt reserveren. Reserveer je deal op tijd, zodat je zeker terecht kunt op jouw voorkeursdag- en tijd.
💡 Geldigheid: Op de voucher kun je ook inzien tot wanneer je deal geldig is. Zorg ervoor dat je jouw voucher verzilvert binnen de geldigheid, zodat je die fantastische ervaring zeker niet misloopt!
💡 Neem je voucher mee: Ga je je voucher verzilveren? Vergeet dan niet om de voucher mee te nemen. Je kunt je voucher digitaal tonen via de Social Deal app, of ervoor kiezen om de voucher geprint mee te nemen.

Nog meer dealtjes meepakken?

Is het kopen van een deal bij Social Deal je goed bevallen, en kijk je uit naar meer? Doe hieronder dan snel inspiratie op bij onze topdeals in jouw directe omgeving:
🎟️

De leukste deals in de regio Zeeland