Nederlands

Welke voordelen heb ik met een Social Deal account?

Zoek deals in de buurt vanZeeland
Welke voordelen heb ik met een Social Deal account?
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Heb je net een Social Deal account aangemaakt? Of heb je misschien nog wat overtuiging nodig? Hoe dan ook, we vertellen je graag wat de voordelen zijn van een account bij Social Deal. Het is namelijk nog meer dan korting op diners, overnachtingen, massages, uitjes en workshops. Je kunt met een account namelijk zelfs deals gratis bemachtigen of saldo verdienen. Wil je weten hoe? Je leest het hieronder.

Voordeel 1: gratis deals bemachtigen via Sharing is Caring

Sharing is caring, geloven we bij Social Deal. Benieuwd wat dat voor jou inhoudt? Dat delen we graag met je! Koop je namelijk een deal en kopen daarna drie vrienden dezelfde deal als jij? Dan krijg jij jouw deal gratis! Hoe dat precies werkt? Na het kopen van een deal krijg je een persoonlijke link, te vinden in je account onder ‘Mijn vouchers’. Kopen jouw vrienden de deal via jouw link, die je bijvoorbeeld via Social Media verspreidt of rechtstreeks met ze deelt, dan krijg jij het aankoopbedrag van de deal in de vorm van saldo terug.
Je saldo is onbeperkt geldig en gebruik je op het moment dat je weer een deal ziet die je niet kan laten schieten. Zie het als een vergoeding dat je ambassadeur van ons bent. Want dat waarderen we enorm.

Voordeel 2: profiteer van een recruitment bonus

Heb je inmiddels zelf al een Social Deal account aangemaakt, maar je buurman, baas of oma nog niet? Help ze een handje en profiteer! Door ze op de hoogte te brengen van Social Deal kun je 5 euro saldo verdienen als 'recruitment bonus'. Hoe dit precies werkt? Dat gaan we je uiteraard uitleggen.
Log in met je account op onze website en ga via het menu naar ‘Verdien € 5 ’. Klik vervolgens op ‘deel jouw link’ en deel deze link met bekenden, bijvoorbeeld via social media. Doet een vriend zijn/haar eerste aankoop na het aanmelden via jouw link? Dan ontvang je automatisch 5 euro. Makkelijk toch?

Voordeel 3: toegang tot spectaculaire winacties via de Social Deal-app

Met een Social Deal account heb je ook direct toegang tot onze gebruiksvriendelijke app. Zo heb je altijd talloze topdeals binnen handbereik en profiteer je 'on the go' van de leukste uitjes, overnachtingen, etentjes én meer. Regel in een paar klikken je reservering bij een toprestaurant, boek samen met vrienden een leuk uitje en pak nog even snel die carwash-deal mee nét voordat je de wasstraat in rijdt.
Daarnaast kan de app al je favoriete deals onthouden, staan je vouchers en reserveringen handig op één plek en kun je meedoen aan winacties zoals ‘Win een Droomreis' of ‘Win een Gouden Voucher’. Wacht dus niet langer af en download de app hier.

Maak eenvoudig een account aan en profiteer van alle voordelen

Inmiddels overtuigd van alle voordelen van een Social Deal account? Lees hier hoe je in 4 stappen een account bij ons aanmaakt. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan doordeweeks van 07.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 21.00 uur voor je klaar.

Benieuwd van welke deals je kunt genieten met een Social Deal account?

Alvast een sneak preview krijgen van alle topdeals die je bemachtigt via je Social Deal account? Ontdek de leukste deals in jouw omgeving:
🎟️

De leukste deals in de regio Zeeland