Nederlands

Uitjes via Social Deal: bespaar tot wel 70%!

Zoek deals in de buurt vanWaasland
Uitjes via Social Deal: bespaar tot wel 70%!
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
📍
Uitjes nabij Waasland
🎳
Uitjes in Noord-Holland
🎭
Uitjes in Utrecht
🎡
Uitjes in Noord-Brabant
⛸️
Uitjes in Friesland
🎟️
Uitjes in Zuid-Holland
Uitjes in Gelderland
🤸
Uitjes in Drenthe
🕹️
Uitjes in Groningen
🎫
Uitjes in Limburg
🛶
Uitjes in Zeeland
🏊
Uitjes in Overijssel
🎱
Uitjes in Flevoland
💛
Uitjes in België
❤️
Uitjes in Duitsland
Wil je een leuk uitje ondernemen met je partner, vrienden of familie? Ontdek de leukste uitstapjes op Social Deal. Je vindt hier niet alleen een divers aanbod; je krijgt ook nog eens hoge korting op je dagje uit! Denk hierbij aan voordeel dat op kan lopen tot maar liefst 70%. Bekijk hier per provincie het royale uitjes-aanbod, of ontdek uitjes in jouw buurt. En wil je een keer buiten de landsgrenzen op pad gaan? Ook in België en Duitsland kun je op avontuur gaan via Social Deal.

Uitjes in de buurt

Wie zegt dat je ver hoeft te reizen om iets leuks te beleven? Hier ontdek je de tofste uitjes in de buurt van Waasland. Ga eropuit in eigen omgeving en geniet van lokale topdeals!

Voordelige uitjes in Noord-Holland

Wil je erop uit trekken in Noord-Holland? Bekijk hier de tofste uitjes van de provincie, met voor ieder wat wils. Van musea, actieve en sportieve uitstapjes, escaperooms, arcadehallen, pret- en speelparken tot rondvaarten en proeverijen. Waar kies jij voor?

Uitjes met korting in Utrecht

Dankzij de centrale ligging van de provincie zijn de uitjes in Utrecht voor (praktisch) iedereen binnen handbereik! Benieuwd wat je hier zoal kunt ondernemen? Bekijk direct het huidige aanbod en vind het ideale uitstapje voor jouw gezelschap: 

Voordelige uitjes in Noord-Brabant

Tijd om de Bourgondische en gastvrije provincie Noord-Brabant te gaan verkennen? Hieronder vind je de tofste uitjes om er een topdag van te maken. Bezoekjes aan dierentuinen, musea, arcadehallen, bowling- en  entertainment centra, bioscopen of ontdekkingstochten door diverse steden aan de hand van interactieve city games; bedenk het en je vindt het op Social Deal!

Uitjes met korting in Friesland

De Friese meren, pittoreske dorpjes, iconisch evenement de Elfstedentocht, heerlijke lokale lekkernijen en uiteraard de eigen taal, het Fries; er is veel om van Friesland te houden en gelukkig valt er dan ook meer dan genoeg leuks te beleven tijdens een dagje uit! Ga bijvoorbeeld zwemmen, wadlopen, minigolfen of karten. Neem ski- of snowboardles, ontsnap uit een uitdagende escape room, kies voor een fijn wandelarrangement of onderneem een interactieve natuurwandeling. Bekijk hieronder het gehele aanbod in Friesland!

Voordelige uitjes in Zuid-Holland

Wie iets leuks wil ondernemen in Zuid-Holland zit hier zeker goed! Of je nou wil skiën, snowboarden, karten, lasergamen, trampolinespringen, poolen of liever gaat touren op een E-Chopper, een dierentuin bezoekt of een museum aandoet, je vindt het hier. Bekijk hieronder het actuele aanbod aan uitjes in Zuid-Holland:

Uitjes met korting in Gelderland

Ontdek Gelderland aan de hand van de tofste uitjes en activiteiten op Social Deal! Benieuwd waar jij met korting terecht kunt? Hier vind je een overzicht van alle uitjes in Gelderland. Doe inspiratie op en trek eropuit in deze veelzijdige provincie!

Voordelige uitjes in Drenthe

Ook in Drenthe kun je je uitstekend vermaken via Social Deal. Je ontdekt in deze provincie uiteenlopende uitjes, van bezoekjes aan de dierentuin en de bioscoop tot activiteiten als trampolinespringen, lasergamen, zwemmen, E-Chopper tours, ontsnappen uit escape rooms of een heuse survival challenge.

Uitjes met korting in Groningen

Eropuit trekken in Groningen met je gezelschap? Geniet van toffe uitjes en maak er een gezellig dagje uit van met je partner, vrienden, familie of collega’s. Je vindt hier een divers dealaanbod met elk seizoen weer nieuwe uitjes en activiteiten om uit te kiezen. Waar gaan jullie voor? Ontdek alle mogelijkheden hieronder:

Voordelige uitjes in Limburg

Ga eropuit in de gemoedelijke én gezellige provincie Limburg. Je hoeft je hier zeker niet te vervelen; bezoek speel- en pretparken, musea, klauter naar grote hoogtes in een klimbos, speel de leukste arcadespellen of ontsnap met je gezelschap uit een uitdagende escape room. Precies weten wat je zoal kunt doen? Bekijk hieronder alle actuele uitjes in Limburg:

Uitjes met korting in Zeeland

Ook in Zeeland valt meer dan genoeg te beleven via Social Deal. Ontdek rondleidingen, interactieve stadsspellen, ontmoetingen met alpaca’s en falabella’s, E-Chopper tours, wandelarrangementen en vele andere leuke uitjes en uitstapjes in deze provincie!

Voordelige uitjes in Overijssel

Overijssel staat bekend om zijn meren, beken en polders, historische Hanzesteden Deventer en Zwolle en het ‘Venetië van het Noorden’: Giethoorn. Naast de fijne natuur en bijzondere bezienswaardigheden valt er van alles te beleven in Overijssel. Bekijk hieronder de diverse uitjes die je kunt ondernemen:

Uitjes met korting in Flevoland

Wil je er een dagje opuit gaan in Flevoland? Doe hier inspiratie op en kies uit de leukste uitjes en uitstapjes. Van dierenparken, bioscopen, zwembaden, escape rooms en trampolineparken, bedenk het en je vind het in Flevoland. Ook leuk: doe mee aan een creatieve workshop, waarbij je lekker de handen uit de mouwen mag steken. Bekijk het volledige huidige aanbod in Flevoland hieronder: 

Voordelige uitjes in België

Wil je een bezoekje aan onze zuiderburen brengen? Ook hier kun je je uitstekend vermaken: ontdek bruisende steden en gezellige plaatsen aan de hand van de tofste uitjes. Hieronder ontdek je vele redenen om die kant op te reizen en er een topdag van te maken in België:

Uitjes met korting in Duitsland

Een dagtrip naar Duitsland is zeker de moeite waard! Geniet van diverse bijzondere uitjes en activiteiten en ontdek prachtige steden en plaatsen. Benieuwd wat er zoal te beleven valt over de oostgrens? Bekijk hieronder het uitjes overzicht voor Duitsland: