Nederlands

Wandelarrangementen: prachtige wandelingen én heerlijke hapjes & drankjes

Zoek deals in de buurt vanHageland
Wandelarrangementen: prachtige wandelingen én heerlijke hapjes & drankjes
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Genieten van een prachtige wandeling en dan ook verwend worden met een lekker stuk gebak en een goedverzorgde lunch? Op Social Deal tref je geregeld voordelige wandelarrangementen aan op de meest uiteenlopende locaties in het land. Trek je beste wandelschoenen aan en ga er voordelig op uit met onze gave wandeldeals tegen een onverslaanbare prijs. Wie neem jij mee op je volgende wandeltocht?
Wandelingen in prachtige omgevingen
Wil je een wandeling maken in een bijzondere omgeving? Ons land heeft zoveel mooie plekken om te voet te ontdekken, van weelderige bossen tot vennen, uitgestrekte weilanden en zanderige duinvlakten. En wat dacht je van een boeiende stadswandeling langs allerlei highlights van de stad? Ontdek plekjes en straatjes die je niet eerder gezien hebt en bezoek de mooiste hotspots.
Wandelarrangementen met heerlijke versnaperingen
Van zo’n wandeltocht krijg je vanzelf lekkere trek. Daarom geniet je voor of na je wandeling van een heerlijk hapje eten. Wat je precies voorgeschoteld krijgt verschilt van deal tot deal. Smul van een lekker 12-uurtje, profiteer van een uitgebreide lunch, strijk neer voor koffie met een stuk gebak of geniet zelfs van een 2-gangendiner!
Nog meer voordelige uitjes ontdekken
Wil je liever een keer iets anders ondernemen? Op Social Deal tref je nog veel meer betaalbare uitjes en uitstapjes! Denk bijvoorbeeld aan een dagje dierentuin of pretpark, minigolfen, bowlen, karten, zwemmen, een bezoekje aan een museum of een mooie rondvaart. Doe hier inspiratie op en vind een tof uitje in jouw omgeving!
Wandeldag afsluiten met een heerlijk etentje?

Zit je wandelarrangement erop en heb je een stevige eetlust opgewekt? Ontdek de lekkerste diners in de omgeving en geniet samen met je gezelschap van een gezellig etentje tegen een onverslaanbare prijs.

Voordelig overnachten na je wandeling

'S avonds met de voetjes omhoog na je wandeling in een prachtige omgeving? Ga voor de perfecte combinatie van ontspanning en besparing met een overnachting via Social Deal. Geniet van de lokale gastvrijheid en ontspan met je wandelgezelschap in comfortabele accommodaties. Maak je ervaring compleet en laat ons je verwennen met een voordelig verblijf na een dag vol ontdekkingen. Als kers op de taart ontvang je regelmatig leuke extraatjes van Social Deal, zoals late check-outs, ontbijt, diner of een welkomstdrankje. Gun jezelf de luxe en maak je reis onvergetelijk!