Nederlands

BLUE Wellnessresorts: voordelig dagje wellness via Social Deal

Zoek deals in de buurt vanMidden-Limburg
BLUE Wellnessresorts: voordelig dagje wellness via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Tijd voor een heerlijk dagje vol ontspanning en wellness? Dan zit je bij BLUE Wellnessresorts zeker goed! Met verschillende locaties in het land kies je zelf een locatie op een comfortabele reisafstand. Je kunt terecht bij de BLUE Wellnessresorts in Bergen op Zoom, Helmond, Leiden, Sittard en Zeeland. En natuurlijk mag de unieke Wellnessboot in Mill ook niet vergeten worden. Tijdens je bezoek aan BLUE Wellnessresorts geniet je de hele dag van diverse sauna's, baden en relaxruimtes. Het is de ultieme wellnesservaring!

Meer ultieme sauna- en wellnessdeals

Wil je eens een ander sauna- of wellnessresort bezoeken, of ben je gewoonweg benieuwd naar het volledige aanbod op dit gebied? Bekijk meer spa-, sauna- en wellnessdeals en profiteer van een topaanbieding!
BLUE Wellnessboot Mill
Een bezoek aan BLUE Wellnessboot Mill is een unieke ervaring, die al begint bij aankomst bij het bijzondere jacht, vergezeld door een heus marinevliegtuig. Aan boord tref je een divers aanbod aan sauna’s aan, met onder andere een panoramasauna en een zoutsteensauna. Tussen je saunabezoeken door koel je lekker af in de afkoelzones, dompel je je onder in het dompelbad of ontspan je heerlijk in de diverse baden, zoals kruidenbaden of whirlpools. 
BLUE Wellnessboot Mill biedt bovendien een belevenisprogramma aan, met uiteenlopende rituelen voor tijdens je bezoek. Zo worden al je zintuigen geprikkeld tijdens de bijzondere opgietingen, verzorgd door een professionele saunameester. Of neem je deel aan een floatation sessie, waarbij je een bijzondere sensatie van gewichtloosheid ervaart. Tenslotte neem je ook deel aan een klankschaalsessie, waarbij je heerlijk wegdroomt terwijl de instructeur ritmische omgevingsgeluiden creëert. Een heerlijke stressverlagende ervaring!
BLUE Wellnessresort Leiden
Maak kennis met BLUE Wellnessresort Leiden: het hoogstgelegen wellnessresort van Nederland! Gevestigd op de 11e en 12e verdieping in hartje Leiden heb je een fenomenaal uitzicht terwijl je geniet van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten van het resort. Vanuit de panoramasauna krijg je een weids uitzicht over Leiden. In de opgietsauna ervaar je naast de opgietingen ook van diverse kleuren, die een positieve invloed op je lichaam en welzijn hebben. Verder vind je hier een prachtige Kelo sauna, een aangename infraroodsauna, een pittige 95 graden-sauna en twee verschillende stoomcabines (rasul en mint).
Tussen je saunasessies door koel je jezelf lekker af in de scrub- en afkoelzone of maak je gebruik van de afkoeldouches en baden (warm en koud). Geniet van het uitzicht in het panorama zwembad, ontdek de kruidentempel of ga lekker bubbelen in de whirlpool. Ook kom je heerlijk bij in de diverse relaxruimtes van het resort. Ook BLUE Wellnessresort Leiden biedt het belevingsprogramma aan, waarbij je diverse rituelen ervaart zoals opgietingen, floatation sessies en (tegen vergoeding) klankschaalsessies.
BLUE Wellnessresort Helmond
BLUE Wellnessresort Helmond vormt een aangenaam rustpunt waar je even ontsnapt aan de dagelijkse hectiek. Gunstig gelegen en met een weelde aan luxe en comfort is dit de ideale locatie voor een ultiem dagje wellness. Je vindt hier sauna’s met uiteenlopende temperaturen, van de milde warmte in de infraroodsauna tot een 95 graden sauna voor de echte sauna-expert!
Na je saunabezoek koel je af bij de cool off douches en baden. Zwem een rondje in het binnenbad of zwem gelijk door naar het eveneens verwarmde buitenbad. Ontspan heerlijk in de kruidentempel, ga lekker bubbelen in de whirlpool of ervaar de bijzondere sensatie van de wisselbaden. Net als bij eerdergenoemde resorts verzorgt ook BLUE Wellnessresort Helmond een belevingsprogramma. Hierbij ervaar je rituelen zoals opgietingen, floatation sessies en klankschaalsessies.
In 3 stappen je dagje BLUE Wellness geregeld
Selecteer een resort
Kies een datum
Vraag je bestie mee
BLUE Wellnessresort Sittard
Ontdek BLUE Wellnessresort Sittard: een luxueus beauty- en wellnessresort midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Ontspan met een fijn uitzicht in de panoramasauna, geniet van de milde, maar diep doordringende warmte van de infraroodsauna, ontdek de Kelo sauna waarin regelmatig opgietingen verzorgd worden of kies voor de 95 graden-sauna.
Tussendoor koel je af bij de afkoelzone of dompel je je onder in het koele dompelbad. Zwem een rondje in het verwarmde binnenbad of het buitenbad. Ontdek ook de kruidentempel, waar je heerlijk ontspant met zachte muziek en fijne geuren. Of ga bubbelen in de whirlpool, ontdek de wisselbaden of bereid je lichaam weer voor op de saunawarmte in het voetenbad. Ook bij BLUE Wellnessresort Sittard ontdek je het belevingsprogramma, met rituelen zoals opgietingen, floatation sessies en klankschaalsessies.
BLUE Wellnessresort Zeeland

Vlak aan de Zeeuwse kust vind je BLUE Wellnessresort Zeeland, een luxe resort met een heel scala aan fijne sauna- en wellnessfaciliteiten. Je hebt hier keuze uit sauna’s in allerlei uitvoeringen, sferen en temperaturen. Enkele highlights zijn de Kelo sauna, de panoramasauna, opgietsauna, himalayazout-cabine en de prachtige stoomsauna. 

Na een saunasessie koel je af bij de douches met wateremmer en het koude dompelbad. Vervolgens zwem je heerlijk in het binnen- en buitenbad, geniet je in het geurbad met een aangename temperatuur van 38 graden, ontspan je bij de bubbelbanken of ga je heerlijk chillen in een whirlpool. Bij BLUE Wellnessresort Zeeland geniet je de hele dag van wellness en relaxatie. Benieuwd geworden? Plan dan snel je bezoek via Social Deal en verblijf met korting op dit aangename resort.

Bij BLUE Wellnessresort Zeeland geniet je de hele dag van wellness en relaxatie. Benieuwd geworden? Plan dan snel je bezoek via Social Deal en verblijf met korting op dit aangename resort.

BLUE Wellness Stadspark
BLUE Wellness Stadspark is een prachtige plek voor een dagje ontspanning en wellness, gelegen naast het centrum van Bergen op Zoom. Hier staat beleving centraal, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en je volledig kunt ontspannen. Zo laad je weer helemaal op en kun je er naderhand weer tegenaan.
Je vindt hier een fijne selectie aan sauna’s en baden. Geniet van onder andere een kruidensauna, opgietsauna, lavendelsauna en een Turks stoombad. Tussendoor zwem je heerlijk rond in het verwarmde rivierenbad, wat gevuld is met heilzaam water uit de StadsFonteyn. Start in het binnenbad en zwem zo naar buiten, waar je ook nog eens heerlijk kunt ontspannen op de bruisbank, met een fijne masserende werking. Ontspan vervolgens in de grote jacuzzi of kom lekker tot rust in de whirlpools. En kom dan nóg verder tot rust in de aangename rustruimte.

Na een dagje BLUE Wellness voel jij je...

  • Ontspannen 🤗 Een wellnessdagje helpt je om te ontspannen. Denk aan massages, warme baden en rustige momenten die je stress verminderen
  • Verlicht ✨ Wellness kan je lichaam helpen ontspannen, spierspanning verminderen en zelfs pijn verlichten, zoals rugpijn
  • Positief 👍 Het kan je geest opfrissen, je helpen je beter te voelen en je gedachten even te vergeten
  • Liefde 💙 ... voor jezelf! Een wellnessdagje herinnert je eraan om goed voor jezelf te zorgen. Het is als een cadeautje voor jezelf, om je gezondheid en welzijn te verbeteren
Overnacht met korting vlak bij een BLUE Wellnessresort

Wil je vlak bij een BLUE Wellnessresort comfortabel overnachten? Met een luxe hotel in de buurt hoef je niet ver te reizen en kom je nog verder tot rust. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Bekijk hier scherpe deals bij de fijnste hotels en vind een overnachting tegen een onverslaanbare prijs!