Nederlands

GVB halen? Voordelig op golfcursus nabij Noord-Limburg via Social Deal

Zoek deals in de buurt vanNoord-Limburg
GVB halen? Voordelig op golfcursus nabij Noord-Limburg via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Droom je van golfen en de vrijheid om op elke golfbaan te spelen? Dan is het behalen van je GVB / handicap 54 een must! Tijdens een golfcursus leer je de basis van de golfsport kennen en werk je toe naar het behalen van je baanpermissie en vervolgens je GVB / handicap 54.
Het volgen van een golfcursus is dus essentieel als je verder wil komen in de golfsport en zelfstandig een balletje wil gaan slaan. Dat dit niet prijzig hoeft te zijn bewijzen we graag: op Social Deal vind je namelijk geregeld golfcursussen van diverse aanbieders, waarmee je zeer voordelig je GVB haalt. 
Wat leer je zoal tijdens je golfcursus?
Wie toe wil werken naar het behalen van het GVB / handicap 54 heeft veel te leren, zowel qua theorie als praktijkervaring. Met een golfcursus wordt dit behapbaar gemaakt en leer je in één of enkele dagen alle belangrijke basics, zodat je na afloop in staat bent om zelfstandig te golfen. Met die kennis en ervaring op zak krijg je vervolgens alle ruimte om je vaardigheden verder aan te scherpen op golfbanen in heel Nederland.

Benieuwd wat je zoal leert tijdens een golfcursus? De precieze inhoud verschilt natuurlijk per cursus, maar globaal worden de volgende aspecten behandeld tijdens de lesdagen:

  • ⛳ Putten
  • 🎯 Chippen
  • ↗️ Pitchen
  • 🏌 (Full) swing
  • 🏖 Bunker
  • 🤝 Etiquette & veiligheidsregels
  • 📚 Theoriecursus & -examen
  • 🎓 Praktijkexamen / behalen GVB
GVB / handicap 54 behaald: zelfstandig een balletje slaan

Heb je met behulp van de professionele golfinstructeur de golfcursus met succes doorlopen, je baanpermissie behaald én samen met een golfprofessional een succesvolle qualifying ronde gespeeld? Dan heb je GVB / handicap 54 behaald en kun je voortaan zelfstandig golfen bij golfbanen verspreid over het land.

Kun je niet wachten om te starten met golfen en wil je graag je GVB halen? Kies dan snel een golfcursus naar wens uit op Social Deal en behaal voordelig je GVB!

Meer sportieve deals in jouw regio ontdekken?
Zin om naast het golfen andere sporten te proberen? De keuze is reuze op Social Deal! Van voordelig sporten in de sportschool tot scherpe deals voor squashen, tennissen of padellen, yoga, dansen, (kick)boksen en nog veel meer! Ontdek sportieve deals in jouw omgeving en profiteer van voordelige sportieve activiteiten.
Hapje eten na de golfcursus?
Wil je de cursusdag afsluiten met een heerlijk diner? Ga via Social Deal voordelig uit eten in de buurt van je locatie en ontdek zo de leukste restaurants in de omgeving van de golfbaan.
Even bijkomen na al dat sporten?
Toe aan ontspanning na al die fanatieke sportsessies? Kies voor een heerlijk dagje spa- of wellness, of ga voor een fijne (sport)massage. Op Social Deal ontdek je voordelige wellnessdeals waarmee je weer helemaal tot rust komt.