Nederlands

Restaurant cadeaukaart geven? Meer waar voor je geld via Social Deal!

Zoek deals in de buurt vanNoord-Limburg
Restaurant cadeaukaart geven? Meer waar voor je geld via Social Deal!
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Geef je geliefde een onvergetelijk etentje bij een restaurant cadeau! Waarom kiezen voor diverse restaurant cadeaukaarten als je via Social Deal een bijzonder diner kunt schenken? Vergeet standaard cadeaubonnen - met een diner bij een restuarant via Social Deal krijgt de ontvanger meer waarde voor hun geld dankzij onze royale kortingen. Geef een uitgebreid diner zonder dat je de hoofdprijs kwijt bent. Maak je cadeau gedenkwaardig met Social Deal!
Geef een etentje bij een restaurant cadeau via Social Deal
Waarom kiezen voor een restaurant cadeaukaart, als je via Social Deal het gehele etentje cadeau kunt geven? Vergeet restaurant cadeaubonnen waarop een bepaalde waarde staat. Je loopt met deze cadeaukaarten het risico dat de waarde nét niet genoeg is voor een gehele maaltijd. Wil je gaan voor een etentje van topklasse? Dan moet je diep in je buidel tasten! Wanneer je kiest voor een restaurantdeal via Social Deal, krijg je veel meer waarde voor je geld.
Social Deal heeft scherpe kortingen bij de meest geweldige restaurants. Dit betekent dat je niet zomaar een cadeau geeft, maar een complete beleving. De ontvanger geniet van een overheerlijke maaltijd, en jij hoeft niet de hoofdprijs te betalen. Waarom genoegen nemen met minder als je via Social Deal zoveel meer kunt geven? Ga voor een restaurantdeal via Social Deal!
Nog een reden om een restaurant cadeau via Social Deal te geven
Niet voor niets 7,5+ miljoen leden
9,4 op klanttevredenheid
15.000+ unieke ervaringen
7 dagen per week bereikbaar

Laat de ontvanger zelf een etentje bij een restaurant uitzoeken...

... met de Social Deal Giftcard. De cadeaubon is vrij te besteden aan de smakelijkste diners, uitgebreide brunches en andere eetmomenten zoals, ontbijtjes, lunches en borrels. De cadeaukaart kan door de ontvanger ook ingezet worden voor uitstapjes, hotelovernachtingen, wellness resorts en meer. De keuzes zijn eindeloos! 
Zo geef je de beste restaurants cadeau via Social Deal

Selecteer de perfecte dinerervaring op de Social Deal-website of in de app. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een verfijnd 4-gangenmenu in een sterrenrestaurant of een uitgebreid ontbijt in een lokaal eetcafé. Zodra je het ideale etentje hebt gevonden om cadeau te geven, kun je de deal aanschaffen. Nadat je de deal hebt gekocht, vind je de dealvoucher in je account. Klik simpelweg op 'Cadeau geven' om een afdrukbare voucher te genereren. Deze voucher vermeldt alleen de waarde ervan, niet de aankoopprijs.

Als je de voorkeur geeft aan een digitale cadeau-optie, kan de ontvanger de door jou gekozen voucher moeiteloos aan zijn of haar account toevoegen. Ga gewoon naar het persoonlijke voucheroverzicht en selecteer 'Voucher cadeau gekregen?' om dit te doen. Veel plezier met het schenken!