Social Deal 's-Hertogenbosch sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van 's-Hertogenbosch

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van 's-Hertogenbosch.

  Voordelig uit eten Den Bosch

  Yummm, heb je zin om spontaan uit eten te gaan in Den Bosch? Dan is het natuurlijk zonde om onnodig te veel te betalen, zo vinden we bij Social Deal. Daarom hebben we aanbiedingen bij de beste restaurants in Den Bosch en restaurants in de buurt van de stad geregeld. Reserveer het restaurant in ’s-Hertogenbosch via Social Deal en profiteer van de meest aantrekkelijke prijs!

  Restaurant Den Bosch: tot 60% korting

  In de Brabantse provinciehoofdstad zijn heel wat lekkere restaurants te vinden. Een sappige steak, de Aziatische keuken of een bourgondisch, goedkoop 4-gangen keuzediner, voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we ook ontbijt deals en lunch arrangementen voor je klaarstaan. Kortingen die oplopen tot 60% zijn bij Social Deal eerder regel dan uitzondering. Dat scheelt je zomaar tientallen euro’s op de rekening! 

  Waar uit eten in Den Bosch?

  Benieuwd waar je moet zijn als je uit eten gaat in Den Bosch? Het overgrote deel van de restaurants bevinden zich in het centrum, aan de altijd bruisende Markt en onder meer in de Kerkstraat, Snellestraat, Lepelstraat, Molenstraat, Karrenstraat en Korte Putstraat. Ook buiten het centrum kun je op diverse plekken terecht als je uit eten wil gaan. Ontdek bijvoorbeeld eens het up-and-coming Paleiskwartier, waar allerlei toffe restaurantjes en culinaire hotspots verrijzen. En heb je alle gastronomische toppers van Den Bosch inmiddels al ontdekt (geloof ons, hier ben je wel even zoet mee), dan hebben we ook in omliggende plaatsen als Rosmalen, Zaltbommel en Vlijmen mooie afhaal- en restaurantdeals op Social Deal voor je klaarstaan.

  Spontaan uit eten in ’s-Hertogenbosch

  Vanavond zin om uit eten in Den Bosch te gaan? Maak gebruik van onze handige zoekfunctie en zie direct welke restaurant deals we vanavond voor jou in petto hebben. Selecteer op aantal personen en verzeker jezelf nu alvast van de beste aanbieding. Het aanbod wisselt regelmatig en op=op! Je kunt ook een datum in de toekomst vastleggen of zelfs de datum nog even open laten. Je vindt je reserveringen en vouchers in je Social Deal account.

  Uit eten gaan combineren met andere gave activiteiten? Maak er een volledig dagje uit van en scoor tegelijkertijd korting op de leukste activiteiten in Den Bosch!

  Reserveer goedkoop bij restaurant in Den Bosch!

  Genieten van een culinair avondje uit zonder te veel te betalen? Snuffel dan rond op de Social Deal restaurant Den Bosch pagina en ga goedkoop uit eten in deze fijne stad. Sushi, schnitzel, biefstuk, carpaccio, broodje zalm, vegetarische pasta, pizza, waar heb jij zin in vanavond? Kies je favoriete deal en ga spontaan, voordelig en lekker uit eten in deze Bourgondische stad. Smakelijk eten!

  Veelgestelde vragen over Social Deal 's-Hertogenbosch

  Social Deal heeft de populairste restaurantdeals in 's-Hertogenbosch.

  1. Dunkin', Lunch bij Dunkin' met 30% korting (15.088 keer gekocht)
  2. Sakura Koreaanse BBQ, All-You-Can-Eat Koreaanse barbecue (3 uur) met 28% korting (2.012 keer gekocht)
  3. Wok Inn Veghel, All-You-Can-Eat & Drink (3 uur) bij Wok Inn Veghel met 23% korting (1.872 keer gekocht)
  4. Restaurant De Beren Den Bosch, 4-gangen keuzediner bij De Beren met 43% korting (1.431 keer gekocht)
  5. 't Wellse Veerhuis, 3-gangendiner bij 't Wellse Veerhuis met 30% korting (1.427 keer gekocht)
  6. Sushi Boom Veghel, Sushibox naar keuze bij Sushi Boom Veghel voor afhaal met 39% korting (1.254 keer gekocht)
  7. Restaurant De Beren Tilburg, 4-gangen keuzediner bij De Beren met 43% korting (1.153 keer gekocht)
  8. Good Mood, 3-gangen keuzediner bij Good Mood met 46% korting (998 keer gekocht)
  9. Foepy's aan de Maas, Lunch + drankje naar keuze bij Foepy's aan de Maas met 32% korting (894 keer gekocht)
  10. Bij Bourgondisch, 4-gangen chef's tasting bij Bij Bourgondisch met 33% korting (817 keer gekocht)

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 96 mogelijkheden om in 's-Hertogenbosch uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 51 dinnerdeals, 7 All-You-Can-Eat-deals, 5 high tea-deals, 28 lunch- en ontbijtdeals, 4 borrelarrangementen, 6 wandelarrangementen, 14 take­away- en thuisbezorgddeals en 3 delicatesse-deals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in 's-Hertogenbosch.

  1. Élance Boutique Café, Ontbijt of luxe lunchplateau in hartje Den Bosch met 43% korting (10 o.b.v. 30 beoordelingen)
  2. Restaurant Al Mundo, Mediterraans 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart in hartje Den Bosch met 21% korting (10 o.b.v. 22 beoordelingen)
  3. Steakhouse Texas, All-You-Can-Eat tapas (onbeperkt) met 20% korting (10 o.b.v. 10 beoordelingen)
  4. Bakkerij & Bakkerscafé Royal, Luxe high tea bij Bakkerij & Bakkerscafé Royal met 31% korting (9.3 o.b.v. 1097 beoordelingen)
  5. Restaurant Vrienden, 3-gangen keuzediner bij Restaurant Vrienden met 25% korting (9.7 o.b.v. 978 beoordelingen)
  6. Boerderij De Loonsebaan, 3-gangen keuzediner bij Boerderij De Loonsebaan met 35% korting (9.8 o.b.v. 943 beoordelingen)
  7. De Wildse Hut, 12-uurtje + evt. wandel- of fietsarrangement bij De Wildse Hut met 33% korting (9.7 o.b.v. 704 beoordelingen)
  8. Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught, 3-gangen keuzediner bij Van der Valk met 27% korting (9.3 o.b.v. 594 beoordelingen)
  9. Brood&Zo, Compleet wandelarrangement bij Brood&Zo met 44% korting (9.9 o.b.v. 505 beoordelingen)
  10. Bij Bourgondisch, 4-gangen chef's tasting bij Bij Bourgondisch met 33% korting (9.6 o.b.v. 485 beoordelingen)