Social Deal 's-Hertogenbosch sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van 's-Hertogenbosch

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van 's-Hertogenbosch.

  Voordelig uit eten Den Bosch

  Yummm, heb je zin om spontaan uit eten te gaan in Den Bosch? Dan is het natuurlijk zonde om onnodig te veel te betalen, zo vinden we bij Social Deal. Daarom hebben we aanbiedingen bij de beste restaurants in Den Bosch en restaurants in de buurt van de stad geregeld. Reserveer het restaurant in ’s-Hertogenbosch via Social Deal en profiteer van de meest aantrekkelijke prijs!

  Restaurant Den Bosch: tot 60% korting

  In de Brabantse provinciehoofdstad zijn heel wat lekkere restaurants te vinden. Een sappige steak, de Aziatische keuken of een bourgondisch, goedkoop 4-gangen keuzediner, voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we ook ontbijt deals en lunch arrangementen voor je klaarstaan. Kortingen die oplopen tot 60% zijn bij Social Deal eerder regel dan uitzondering. Dat scheelt je zomaar tientallen euro’s op de rekening! 

  Waar uit eten in Den Bosch?

  Benieuwd waar je moet zijn als je uit eten gaat in Den Bosch? Het overgrote deel van de restaurants bevinden zich in het centrum, aan de altijd bruisende Markt en onder meer in de Kerkstraat, Snellestraat, Lepelstraat, Molenstraat, Karrenstraat en Korte Putstraat. Ook buiten het centrum kun je op diverse plekken terecht als je uit eten wil gaan. Ontdek bijvoorbeeld eens het up-and-coming Paleiskwartier, waar allerlei toffe restaurantjes en culinaire hotspots verrijzen. En heb je alle gastronomische toppers van Den Bosch inmiddels al ontdekt (geloof ons, hier ben je wel even zoet mee), dan hebben we ook in omliggende plaatsen als Rosmalen, Zaltbommel en Vlijmen mooie afhaal- en restaurantdeals op Social Deal voor je klaarstaan.

  Spontaan uit eten in ’s-Hertogenbosch

  Vanavond zin om uit eten in Den Bosch te gaan? Maak gebruik van onze handige zoekfunctie en zie direct welke restaurant deals we vanavond voor jou in petto hebben. Selecteer op aantal personen en verzeker jezelf nu alvast van de beste aanbieding. Het aanbod wisselt regelmatig en op=op! Je kunt ook een datum in de toekomst vastleggen of zelfs de datum nog even open laten. Je vindt je reserveringen en vouchers in je Social Deal account.

  Uit eten gaan combineren met andere gave activiteiten? Maak er een volledig dagje uit van en scoor tegelijkertijd korting op de leukste activiteiten in Den Bosch!

  Reserveer goedkoop bij restaurant in Den Bosch!

  Genieten van een culinair avondje uit zonder te veel te betalen? Snuffel dan rond op de Social Deal restaurant Den Bosch pagina en ga goedkoop uit eten in deze fijne stad. Sushi, schnitzel, biefstuk, carpaccio, broodje zalm, vegetarische pasta, pizza, waar heb jij zin in vanavond? Kies je favoriete deal en ga spontaan, voordelig en lekker uit eten in deze Bourgondische stad. Smakelijk eten!

  Veelgestelde vragen over Social Deal 's-Hertogenbosch

  Social Deal heeft de populairste restaurantdeals in 's-Hertogenbosch.

  1. Brasserie Ome Bernard, 25% korting op de gehele rekening met 25% korting (3.630 keer gekocht)
  2. Smakenrad / Wheel of Taste, Diner, ontbijt of lunch in een reuzenrad met 23% korting (3.022 keer gekocht)
  3. Wok Inn Veghel, All-You-Can-Eat & Drink (3 uur) bij Wok Inn Veghel met 22% korting (2.656 keer gekocht)
  4. Good Mood, 3-gangen keuzediner bij Good Mood met 39% korting (2.275 keer gekocht)
  5. AYCE Spoordonk, All-You-Can-Eat & Drink-brunch OF -diner (3 uur) met 42% korting (1.769 keer gekocht)
  6. Lunchroom ‘t Onderonsje, Lunchplateau bij Lunchroom ‘t Onderonsje met 16% korting (1.443 keer gekocht)
  7. Bij Bourgondisch, 3-gangen high tea (2,5 uur) bij Bij Bourgondisch met 25% korting (1.408 keer gekocht)
  8. 't Struifhuis Pannenkoekenhuis Liempde, 3-gangen pannenkoekendiner met 28% korting (961 keer gekocht)
  9. Restaurant Vrienden, 3-gangen keuzediner bij Restaurant Vrienden met 30% korting (739 keer gekocht)
  10. Pannenkoekenhuis Het Wonderbos, Wandelarrangement + pannenkoek met 38% korting (736 keer gekocht)

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 86 mogelijkheden om in 's-Hertogenbosch uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 36 dinnerdeals, 5 All-You-Can-Eat-deals, 10 high tea-deals, 24 lunch- en ontbijtdeals, 7 borrelarrangementen, 12 wandelarrangementen, 16 take­away- en thuisbezorgddeals en 5 delicatesse-deals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in 's-Hertogenbosch.

  1. Café 't Zonneke Rosmalen, 3 proefglazen wijn of speciaalbier + bittergarnituur met 52% korting (10 o.b.v. 11 beoordelingen)
  2. Brasserie Ome Bernard, 25% korting op de gehele rekening met 25% korting (9.5 o.b.v. 1430 beoordelingen)
  3. Bakkerij & Bakkerscafé Royal, 2-gangenlunch bij Royal in hartje Den Bosch met 42% korting (9.3 o.b.v. 936 beoordelingen)
  4. Lunchroom ‘t Onderonsje, Lunchplateau bij Lunchroom ‘t Onderonsje met 16% korting (9.8 o.b.v. 909 beoordelingen)
  5. Restaurant Vrienden, 3-gangen keuzediner bij Restaurant Vrienden met 30% korting (9.7 o.b.v. 800 beoordelingen)
  6. Boerderij De Loonsebaan, 3-gangen keuzediner bij Boerderij De Loonsebaan met 35% korting (9.8 o.b.v. 525 beoordelingen)
  7. Brood&Zo, Compleet wandelarrangement bij Brood&Zo met 41% korting (9.9 o.b.v. 441 beoordelingen)
  8. De Wildse Hut, 12-uurtje bij De Wildse Hut met 36% korting (9.7 o.b.v. 438 beoordelingen)
  9. In Den Gekroonden Hoed, Wandelarrangement + lunch bij In Den Gekroonden Hoed met 29% korting (9.9 o.b.v. 419 beoordelingen)
  10. Grand Café Bottles, 3-gangen keuzediner bij Grand Café Bottles met 35% korting (9.6 o.b.v. 396 beoordelingen)