Social Deal West-Friesland sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van West-Friesland

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van West-Friesland.

  Uit eten in West-Friesland: restaurants in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Bovenkarspel

  Heb je stevige trek gekregen en heb je geen zin om vanavond zelf in de keuken te staan? Ga heerlijk uit eten met Social Deal! Zo bespaar je namelijk aanzienlijk op je etentje, met voordeel dat oploopt tot wel 60%. En dat terwijl je keuze hebt uit een aantrekkelijk en divers aanbod aan eetgelegenheden in de regio. Via Social Deal ontdek je uitstekende restaurants in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Andijk en Wervershoof. Maak kennis met gevarieerde keukens en kies uit de smakelijkste hapjes en drankjes in West-Friesland, en dan ook nog eens met flinke korting!

  Restaurants in West-Friesland: korting tot maar liefst 60%

  Uit eten gaan is altijd al fijn, maar het wordt nog plezieriger met korting die oploopt tot wel 60%! Zo geniet je nog meer van een luxe 3- of 4-gangen diner bij een restaurant in West-Friesland. En dat lekkere ontbijtje of die smakelijke lunch? Ook die scoor je voordelig via Social Deal. Daarnaast vind je bij ons ook fijne high tea, high beer en high wine deals, zodat je lekker bij kunt kletsen met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een hapje en drankje. En het mooiste? Dankzij de scherpe deals van Social Deal kun je voor hetzelfde geld wel twee keer uit eten gaan en geniet je dubbel zoveel!

  Waar uit eten in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Bovenkarspel?

  Wil je uit eten gaan in West-Friesland in plaatsen zoals Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Andijk, Wervershoof of Bovenkarspel? Dan heb je keuze uit een bijzonder aanbod aan keukens en stijlen. Of je nu trek hebt in een uitgebreid 3- of 4-gangen (keuze)diner, kiest voor een All-You-Can-Eat arrangement of toch liever gaat voor barbecue, tapas, shared dining, sushi, spareribs, steak, hamburgers, pizza, pasta, empanadas, quesadillas of een pokébowl, op Social Deal vind je altijd een heerlijke aanbieding. Ook een uitgebreide lunch of een smakelijk ontbijtje in de regio pak je voordelig mee via deze pagina. 

  Benieuwd waar je zoal uit eten kunt gaan in West-Friesland en de omgeving? Bekijk alle plaatsen en locaties op de kaart bovenaan deze pagina en ontdek een restaurant bij jou in de buurt. 

  Vanavond nog voordelig uit eten in West-Friesland?

  Begint je maag al te knorren bij de aanblik van bovenstaand aanbod? Zoek dan snel een smakelijke restaurant deal uit op deze pagina. Bij de selectie ‘Spontaan uit eten’ vind je bovendien restaurants in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Andijk en Wervershoof waar je vandaag nog terecht kunt. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om een datum in de toekomst te kiezen. Het aanbod wisselt regelmatig, dus wees er op tijd bij als je een onweerstaanbare restaurantdeal tegengekomen bent.

  Hoog tijd om lekker uit eten te gaan? Kies uit het actuele aanbod aan restaurant deals in West-Friesland en geniet van een voordelig etentje!

  Veelgestelde vragen over Social Deal West-Friesland

  Social Deal heeft de populairste restaurantdeals in West-Friesland.

  1. Happy Italy Alkmaar, 2-gangen keuzediner in bij Happy Italy Alkmaar met 23% korting (2.380 keer gekocht)
  2. De Pyramide, 3-gangendiner à la carte bij De Pyramide met 45% korting (1.014 keer gekocht)
  3. Lupo a Portofino, High cocktail bij Lupo a Portofino in hartje Alkmaar met 51% korting (903 keer gekocht)
  4. Herberg de Compagnie, 12-uurtje bij Herberg de Compagnie met 30% korting (896 keer gekocht)
  5. Bij Moeders, High tea (2 uur) met 26% korting (696 keer gekocht)
  6. Ree Sushi, All-You-Can-Eat sushi (3 uur) bij Ree Sushi met 23% korting (621 keer gekocht)
  7. Gewoon Lekker, High tea + bubbels + dessert bij Gewoon Lekker met 35% korting (393 keer gekocht)
  8. Moeke, 3-gangen keuzediner bij Moeke met 36% korting (377 keer gekocht)
  9. Studlers, 3-gangendiner à la carte bij Studlers met 43% korting (363 keer gekocht)
  10. Grand café Lio's, 3- of 4-gangendiner bij Grand café Lio's met 33% korting (352 keer gekocht)

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 29 mogelijkheden om in West-Friesland uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 12 dinnerdeals, 3 All-You-Can-Eat-deals, 3 high tea-deals, 6 lunch- en ontbijtdeals, 2 borrelarrangementen en 2 delicatesse-deals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in West-Friesland.

  1. De Pyramide, 3-gangendiner à la carte bij De Pyramide met 45% korting (9.6 o.b.v. 1322 beoordelingen)
  2. Herberg de Compagnie, 12-uurtje bij Herberg de Compagnie met 30% korting (9.9 o.b.v. 649 beoordelingen)
  3. Spices Restaurant, Indiaas 2- of 3-gangen keuzediner bij Spices Restaurant met 29% korting (9.9 o.b.v. 177 beoordelingen)
  4. BBQ & Grill Hoorn, All-You-Can-Eat barbecue (2,5 uur) bij BBQ & Grill met 37% korting (9.0 o.b.v. 177 beoordelingen)
  5. De Kanjerkamer Enkhuizen, 2-gangenlunch van de chef bij De Kanjerkamer met 39% korting (9.8 o.b.v. 101 beoordelingen)
  6. Bistrot Marc, Hoogstaand culinair 4-gangen keuzediner bij Bistrot Marc met 52% korting (9.4 o.b.v. 58 beoordelingen)
  7. Bobby's Sushi, 2 luxe sushi rolls (16 stuks) van Bobby's Sushi in Passion Hoorn met 41% korting (9.9 o.b.v. 17 beoordelingen)
  8. Sushi King Wieringerwerf, Sushibox (11, 26 of 57 stuks) voor afhaal met 25% korting (9.9 o.b.v. 14 beoordelingen)
  9. Yam Yam Wieringerwerf, 3-gangen keuzediner (60+ keuzes) bij Yam Yam met 28% korting (8.5 o.b.v. 240 beoordelingen)