Social Deal Eindhoven sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van Eindhoven

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Eindhoven.

  Spontaan uit eten in Eindhoven met Social Deal

  Wat is er leuker dan lekker spontaan uit eten gaan in Eindhoven? Woon jij in de buurt, dan ben je in een mum van tijd op locatie, bijvoorbeeld in Eindhoven Centrum of een van de omliggende wijken of dorpen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle restaurants in Eindhoven waar je dezelfde dag nog terecht kunt via Social Deal!

  Restaurant Eindhoven: tot 60% korting

  Als je spontaan zin hebt om uit eten te gaan in Eindhoven dan kunnen we ons goed voorstellen dat je daar nog geen budget voor had gereserveerd. En juist bij zo’n spontane actie komt het goed uit als je flink wat kunt besparen. Via Social Deal scoor je tot 60% korting op de beste restaurants in Eindhoven. Dat geldt niet alleen voor diners, maar ook voor ontbijten, lunchen, brunchen en zelfs eten afhalen. Eten en drinken combineren? Ook voor een spontane high beer of high wine kun je bij ons terecht.

  Uit eten gaan combineren met andere leuke activiteiten? Maak er een volledig dagje uit van en scoor tegelijkertijd korting op de gaafste activiteiten in Eindhoven!

  Waar uit eten in Eindhoven?

  De lichtstad Eindhoven heeft je heel wat fijne restaurants te bieden. Veel restaurants bevinden zich in de Dommelstraat, Stationsplein en omliggende straten. Ook nabij het uitgaansgebied Stratumseind (met zelfs de Down Town Gourmet Market), de Markt en Kleine Berg vind je heel wat toffe hotspots. Of zoek het op de Torenallee en het Ketelhuisplein op het kunstzinnige Strijp-S. Natuurlijk kun je ook met korting uit eten in Veldhoven, Son, Sint-Oedenrode en andere dorpen in de omgeving van deze grote stad.

  Vandaag uit eten bij restaurant in Eindhoven

  Loopt het water je al in de mond als je eraan denkt dat je vandaag uit eten in Eindhoven gaat? Snappen we! Daarom hebben we bij Social Deal op deze pagina een overzicht gemaakt van de restaurants in Eindhoven waar je spontaan terecht kunt. Daarnaast kun je ook een datum in de toekomst plannen, de keuze is aan jou.

  Reserveer goedkoop bij restaurant in Eindhoven via Social Deal!

  Snuffel rond in ons overzicht en zie direct wat we vanavond voor jou in petto hebben. Onbeperkt sushi, naar de all-you-can-eat wok, een pokébowl of broodje afhalen, smullen van pasta en pizza of genieten van een malse biefstuk? Een 3- of 4-gangen keuzediner? De mogelijkheden voor spontaan uit eten in Eindhoven via Social Deal zijn enorm, dus kies je favoriet en geniet ervan!

  Veelgestelde vragen over Social Deal Eindhoven

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 66 mogelijkheden om in Eindhoven uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 34 dinnerdeals, 6 All-You-Can-Eat-deals, 5 high tea-deals, 10 lunch- en ontbijtdeals, 4 borrelarrangementen, 8 wandelarrangementen, 22 take­away- en thuisbezorgddeals en 4 delicatesse-deals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in Eindhoven.

  1. Mizumi Sushi, Sushibox (14 of 16 stuks) voor afhaal of bezorging met 43% korting (10 o.b.v. 14 beoordelingen)
  2. Woensel Wereldkeukens, 2 pokébowls naar keuze, thuisbezorgd of af te halen met 35% korting (9.4 o.b.v. 4112 beoordelingen)
  3. Restaurant d'n Hut, 4-gangen keuzediner bij d'n Hut met 29% korting (9.4 o.b.v. 2177 beoordelingen)
  4. Wereldrestaurant Wiro Wok, All-You-Can-Eat & Drink (3 uur) bij Wiro Wok met 24% korting (9.2 o.b.v. 1430 beoordelingen)
  5. Sushibar & Restaurant New Century, Sushibox (26 of 60 stuks) voor afhaal bij New Century met 24% korting (9.2 o.b.v. 858 beoordelingen)
  6. Eetcafé Manege Meulendijks, Wandelarrangement + appelflap + koffie/thee + borrelplank met 34% korting (9.1 o.b.v. 525 beoordelingen)
  7. Eetcafé Oud Rooij, 2-gangen keuzelunch bij Eetcafé Oud Rooij met 41% korting (9.7 o.b.v. 434 beoordelingen)
  8. Tortillas, Cocktail + borrelplank bij Tortillas met 50% korting (9.3 o.b.v. 397 beoordelingen)
  9. Time for Dinner, All-You-Can-Eat (geen tijdslimiet!) bij Time for Dinner met 17% korting (9.7 o.b.v. 397 beoordelingen)
  10. Mr. Au by Sun On, Chinese rijsttafel voor 2 personen voor afhaal met 44% korting (9.8 o.b.v. 386 beoordelingen)