Social Deal Vlaamse Ardennen sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van Vlaamse Ardennen

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Vlaamse Ardennen.

  Restaurants in de Vlaamse Ardennen

  Uit eten in Oudenaarde, Zottegem, Geraardsbergen, Ninove, Herzele & Roosdaal

  Wil je vanavond ongedwongen genieten van een zalig etentje samen met je partner, familie, vrienden of collega’s? Via Social Deal kun je voordelig terecht bij restaurants in de Vlaamse Ardennen, in plaatsen als Oudenaarde, Herzele, Roosdaal, Geraardsbergen, Ninove, Zottegem en verschillende andere locaties in de regio. Ontdek smakelijke lokale specialiteiten, maak kennis met gevarieerde keukens en geniet van de allerlekkerste hapjes en drankjes in de Ardennen, en dat ook nog eens met flinke korting!

  Restaurants in de Vlaamse Ardennen: korting tot wel 60%

  Uit eten gaan is altijd al fijn, maar het wordt nog plezanter met korting die oploopt tot maar liefst 60%. Een goed 2-, 3- of 4-gangen diner bij een restaurant in de Vlaamse Ardennen wordt zo nóg aanlokkelijker. Ook een gevarieerd ontbijt of een stevige lunch scoor je voordelig via Social Deal. En wil je midden op de dag gezellig samenkomen met vrienden, familie of collega’s? Ga dan voor een toffe high tea, high beer of high wine deal.

  Waar uit eten in Oudenaarde, Herzele, Roosdaal, Zottegem, Geraardsbergen of Ninove?

  Wil je uit eten gaan in plaatsen zoals Oudenaarde, Roosdaal, Herzele, Zottegem, Ninove of Geraardsbergen? Dan kies je uit een divers aanbod aan keukens en stijlen. Of je nu zin hebt in een 2-, 3- of 4-gangen diner of liever gaat voor een All-You-Can-Eat arrangement, Chinees, Grieks, Indisch, kreeft, ribbetjes, pizza, pasta, hamburgers of steak, via Social Deal vind je altijd een bijpassende restaurant deal. Ook een smakelijke lunch of een uitgebreid ontbijt in de regio behoren tot de mogelijkheden. 

  Benieuwd waar je zoal uit eten kunt gaan in de Vlaamse Ardennen? Bekijk alle plaatsen en locaties op de kaart bovenaan deze pagina en vind een restaurant in de omgeving.

  Vanavond nog voordelig uit eten in de Ardennen

  Begint je maag al te knorren bij de gedachte aan al deze zalige hapjes? Kies dan snel een fantastische restaurant deal uit op deze pagina. Bij de selectie ‘Spontaan uit eten’ vind je zelfs restaurants in plaatsen als Oudenaarde, Roosdaal, Herzele, Zottegem, Ninove en Geraardsbergen waar je vandaag nog terecht kunt. Wie liever later een keer uit eten gaat kan natuurlijk ook gewoon een datum in de toekomst kiezen. Het deal- en restaurantaanbod wisselt regelmatig door, dus wees er op tijd bij.

  Tijd om ongedwongen te genieten van een zalig etentje? Kies een fijne restaurant deal uit in de Vlaamse Ardennen en profiteer van een voordelig ontbijt, lunch of diner!

  Veelgestelde vragen over Social Deal Vlaamse Ardennen

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 43 mogelijkheden om in Vlaamse Ardennen uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 33 dinnerdeals, 2 All-You-Can-Eat-deals en 2 take­away- en thuisbezorgddeals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in Vlaamse Ardennen.

  1. De Zwalmkoets, 5-gangen kreeftdiner bij De Zwalmkoets met 30% korting (9.7 o.b.v. 794 beoordelingen)
  2. Volpé, 4-gangen keuzelunch of -diner bij Volpé met 50% korting (9.2 o.b.v. 460 beoordelingen)
  3. Kali Orexi, Grieks 4-gangendiner à la carte bij Kali Orexi met 42% korting (9.5 o.b.v. 210 beoordelingen)
  4. De Vierschaar, 3-gangen keuzediner of -lunch + amuse bij De Vierschaar met 41% korting (9.5 o.b.v. 125 beoordelingen)
  5. The Componist, Spareribs à volonté + ijscoupe bij The Componist met 22% korting (9.7 o.b.v. 87 beoordelingen)
  6. Le Vieux Château, Gastronomisch 6- of 7-gangendiner bij Le Vieux Château met 25% korting (9.8 o.b.v. 35 beoordelingen)
  7. 't Schuttershof Ooike, 5-gangen keuzediner bij 't Schuttershof Ooike met 39% korting (8.7 o.b.v. 35 beoordelingen)