Nederlands

Zwemplezier voor het hele gezin bij Aqua Mundo De Kempervennen

Zwemplezier voor het hele gezin bij Aqua Mundo De Kempervennen
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Zwemliefhebbers mogen de Aqua Mundo parken niet missen! Deze iconische zwemparadijzen in Center Parcs beloven een dag vol waterpret en plezier. Bij Aqua Mundo De Kempervennen zijn er naast de bekende glijbanen ook twee spannende nieuwe glijbanen: de Aqua Racer en de Aqua Loop. Je geniet er ook van ontspannende waterattracties, zwembaden en een gezellige sfeer, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden.

Voordelig naar Aqua Mundo De Kempervennen via Social Deal

Een dagje zwemplezier blijft leuk en het wordt nóg toffer wanneer je extra voordelig op bezoek gaat bij Aqua Mundo De Kempervennen. Daarom vind je op Social Deal vaak deals waarmee je met aanzienlijke korting kan zwemmen bij dit zwemparadijs!

Andere Aqua Mundo's ontdekken?

Naast de scherpe voordeeldeals voor Aqua Mundo Park De Kempervennen vind je bij Social Deal ook geregeld vouchers voor een dag vol zwempret bij andere Aqua Mundo locaties. Waar ga jij je volgende duik nemen?
Ontdek de waterattracties van Aqua Mundo De Kempervennen

Weet jij nu al in welk bad je als eerste plonst na aankomst? En welke waterattractie je keer op keer gaat meepakken? Of ga je dit allemaal nog voor het eerst ontdekken? Lees hier dan zeker meer over de diverse waterattracties en baden van Aqua Mundo De Kempervennen:

Aqua Racer

In de Aqua Racer hop je alleen of met zijn tweetjes in een grote opblaasband, om vervolgens draaiend en rondtollend naar beneden te suizen. De baan is maar liefst 105 meter lang, wat dit tot een gave afdaling maakt die je zeker bij zal blijven!

Wildwaterbaan

Iedereen die wel eens in een Aqua Mundo park bezocht heeft weet dat de wildwaterbanen hier met recht een iconische status hebben. Ook de wildwaterbaan van Aqua Mundo De Kempervennen is een echte topper, met een gave afdaling vol belevenissen.

Kinder-doe-bad
Kinderen beleven hun allereerste waterpret in het gave kinder-doe-bad van Aqua Mundo De Kempervennen. Met glijbanen, fonteintjes en diverse speelelementen is hier volop waterpret te vinden voor de jongste generatie bezoekertjes. Zo biedt het kinder-doe-bad een fijne eerste kennismaking met de wonderlijke waterwereld van de Aqua Mundo zwemparadijzen.

Nóg meer zwemplezier en ontspanning bij Aqua Mundo De Kempervennen

  • Laat je uitdagen door de golfbewegingen van het bekende en geliefde golfslagbad
  • Roetsj in Aqua Mundo De Kempervennen van diverse glijbanen af
  • Zwem een verfrissend rondje in het (aangenaam verwarmde) buitenzwembad
  • Ga heerlijk ontspannen bubbelen in het bubbelbad en kom zo helemaal tot rust

Na het zwemmen dineren?

Van al die zwemavonturen heb jij vast honger gekregen. Reserveer voor een smakelijke maaltijd een plekje bij een toprestaurant in de buurt van Aqua Mundo De Kempervennen. En doe dat via Social Deal! Want wanneer jij je diner reserveert via Social Deal, dan ga jij extra voordelig uit eten met kortingen tot wel 70%. Waar ga jij smullen?

Nog meer leuke uitjes ontdekken?

Als je op zoek bent naar iets anders dan waterpret, check dan andere fantastische Social Deal-uitjes. En het beste gedeelte? Je profiteert van kortingen tot wel 70%! Laat je verrassen door het diverse aanbod aan activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een prachtig museum.  Als je op zoek bent naar ontspanning en plezier, daag dan je vrienden uit voor een potje midgetgolf. Bij Social Deal vind je voor elk wat wils, en dat allemaal met royale kortingen. Dus waarom genoegen nemen met het alledaagse, wanneer er zoveel buitengewone uitjes op je liggen te wachten?