Nederlands

Volop zwemplezier bij Aqua Mundo Port Zélande

Volop zwemplezier bij Aqua Mundo Port Zélande
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wie waterpret en zwemplezier zegt, zegt Aqua Mundo. De iconische zwemparadijzen van Center Parcs staan namelijk garant voor een urenlang vermaak in het water. Dat geldt dan ook zeker voor Aqua Mundo Port Zélande; dit gave waterpark is de runner-up in een ANWB test van zwemparadijzen en we begrijpen goed waarom. Je vindt hier allerlei gave waterattracties en waterelementen voor een ultiem dagje zwem-fun!

Voordelig naar Aqua Mundo Port Zélande via Social Deal

Een dagje zwemplezier is altijd al genieten, maar het wordt nóg relaxter wanneer je extra voordelig op bezoek gaat bij Aqua Mundo Port Zélande. Daarom vind je op Social Deal regelmatig deals waarmee je met aanzienlijke korting kunt gaan zwemmen bij dit zwemparadijs!

Andere Aqua Mundo's ontdekken? 

Naast de scherpe voordeeldeals voor Aqua Mundo Erperheide, vind je bij Social Deal ook geregeld vouchers voor een dag vol zwempret bij andere Aqua Mundo-locaties. Waar ga jij je volgende duik nemen?

Ontdek de waterattracties van Aqua Mundo Port Zélande

Weet jij al precies in welk bad je als eerste duikt? En welke waterattractie je keer op keer gaat meepakken? Of ga je dit allemaal nog voor het eerst ontdekken? Lees hier dan zeker meer over het vermaak in Aqua Mundo Port Zélande:

Turbo Tunnel

De ultieme topper van Aqua Mundo Port Zélande: de spectaculaire Turbo Tunnel! In deze sensationele bandenglijbaan wordt je bij de start gelanceerd en verderop in de baan wordt je zelfs een stukje omhoog gestuwd tijdens je tocht. Dit maakt de Turbo Tunnel tot een vlot ritje, die je in no-time aflegt in je band. Navigeer door een lange donkere tunnel en eindig je rit met een flinke plons in het zwembad!

Wildwaterbaan

Iedereen die wel eens in een Aqua Mundo park is geweest, erkent de iconische status van de wildwaterbanen. De wildwaterbaan van Port Zélande is dan ook zeker een topper, met maar liefst vier verschillende routes om af te leggen. Dat vraagt om meerdere afdalingen, met keer op keer een ander traject!

Lazy River
Doe je het liever wat rustiger aan? Kies dan voor de Lazy River, waar je op je gemak doorheen dobbert. Laat je lekker meevoeren door de gemoedelijke stroming en maak zo een mooi rondje.

Nóg meer zwemplezier en ontspanning bij Aqua Mundo Port Zélande

  • Dein mee op de golven in het befaamde golfslagbad
  • Roetsj razendsnel van diverse gave glijbanen af
  • Zwem een verfrissend rondje in het aangenaam verwarmde buitenbad
  • Ga heerlijk ontspannen chillen en bubbelen in het bubbelbad
  • De jongste bezoekertjes genieten volop van waterpret in het fijne kinder-doe-bad en het spectaculaire Water Playhouse

Heerlijk uit eten gaan na het zwemmen?

Van al die zwemavonturen heb jij vast honger gekregen. Reserveer voor een smakelijke maaltijd een plekje bij een toprestaurant in de buurt van Aqua Mundo Port Zélande. En doe dat via Social Deal! Want wanneer jij je diner reserveert via Social Deal, dan ga jij extra voordelig uit eten met kortingen tot wel 70%. Waar ga jij smullen?
Meer uitjes met korting ontdekken?

Even genoeg gezwommen? Op Social Deal ontdek je nog veel meer gave uitjes in de buurt van Aqua Mundo Port Zélande, uiteraard ook weer met royale korting! Van touren op E-choppers tot zeehondensafari’s, en van alpacawandelingen tot uitdagende potjes minigolf.