Nederlands

Burgers’ Zoo: ontdek deze prachtige dierentuin met korting via Social Deal

Burgers’ Zoo: ontdek deze prachtige dierentuin met korting via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Burgers’ Zoo is een bijzondere dierentuin; dit prachtige dierenpark onderscheidt zich van de andere parken met zeven indrukwekkende ecodisplays. In deze grootschalige displays zijn de leefgebieden van de vele aanwezige diersoorten zo natuurgetrouw en nauwkeurig mogelijk nagebootst. Zo bewonder je de dieren in aangename verblijven die helemaal ingespeeld zijn op hun natuurlijke leefomstandigheden en krijg je de kans om ze te spotten in een vertrouwde leefomgeving.

Voordelig naar Burgers’ Zoo

Een dagje Burgers’ Zoo biedt je dé uitgelezen kans om zoveel mogelijk dieren te spotten in hun natuurlijke leefomgeving. Een gave ervaring voor jong en oud! Je beleeft gegarandeerd een topdag in Burgers’ Zoo en het wordt natuurlijk nóg leuker als je met een fijne korting het park kunt bezoeken. Zo houd je geld over voor een heerlijk hapje en drankje in het park, kun je een leuk aandenken uitzoeken in de giftshop en houd je geld over om vaker een bezoek aan Burgers’ Zoo te brengen! Daarom vind je op Social Deal geregeld aanbiedingen waarmee je voordelig Burgers’ Zoo bezoekt. Wanneer ga jij weer op ontdekkingstocht? 

Alle dierentuindeals bij Social Deal

Ben je dol op dierentuinen? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Het park: een reis door 7 unieke ecodisplays
Ontdek het bosrijke Burgers’ Park, verken de Oost-Afrikaanse savannes in Burgers’ Safari en ga op ontdekkingsreis tussen de indrukwekkende canyons en rotsformaties van Burgers’ Desert. In Burgers’ Mangrove, Burgers’ Rimba en Burgers’ Bush maak je kennis met tropische regenwouden en zoutwater vloedbossen. En vergeet zeker ook niet een kijkje te nemen bij Burgers’ Ocean; een indrukwekkend tropisch koraalrifaquarium met een inhoud van maar liefst 8 miljoen liter water, het grootste levende koraalrif van Europa en een enorme diversiteit aan onderwaterleven.

Maak kennis met de dieren van Burgers' Zoo

Benieuwd welke diersoorten je zoal aantreft in Burgers’ Zoo? We vertellen je graag meer over de bijzondere dieren die je in de diverse ecodisplays kunt bewonderen: 
Burgers’ Park

In Burgers’ Park tref je echte publieksfavorieten die onmisbaar zijn in iedere dierentuin. Hier bewonder je onder andere olifanten, gorilla’s, chimpansees, panters, maki’s en neusberen in een ruim opgezette, bosrijke omgeving. Ook ontdek je hier diverse vogelsoorten, waaronder pinguïns, flamingo’s en kea’s.

Burgers’ Safari

In deze Oost-Afrikaanse savanne-omgeving spot je onder andere giraffen, zebra’s, neushoorns, leeuwen, cheeta’s, waterbokken, gnoes, oryxen en paardantilopen. Een safaritocht met gegarandeerd succes om bijzondere diersoorten te identificeren!

Burgers’ Desert
Tussen de canyons, metershoge cactussen en imposante rotsformaties spot je diersoorten zoals prairiehonden, stekelvarkens, pekari’s, lynxen en ratelslangen. Zo ontdek je in dit onherbergzame klimaat verrassend veel diersoorten die zich uitstekend hebben aangepast aan de pittige omstandigheden van de woestijn!
Burgers’ Mangrove

In Burgers’ Mangrove tref je een bijzonder ecosysteem aan; ontdek de grilligheden van het tropische zoutwater vloedbos en spot wenkkrabben en atlantische degenkrabben, zeekoeien, exotische vogelsoorten en talloze vlinders.

Burgers’ Rimba

Het tropische regenwoud in Zuidoost-Azië vormt het thuisfront voor veel prachtige diersoorten. In Burgers’ Rimba ontmoet je tijgers, beren, herten, apen, runderen, varanen en zelfs slangen!

Burgers’ Bush

Een samenstelling van tropische regenwouden in Afrika, Amerika en Azië is wat je aantreft in Burgers’ Bush. Een divers ecosysteem met minstens net zoveel diversiteit aan diersoorten. Hier bewonder je onder andere otters, kaaimannen, vleerhonden, bladsnijdermieren, schildpadden, leguanen en allerlei exotische vogels.

Burgers’ Ocean

Burgers’ Ocean symboliseert het tropisch koraalrif van het Indo-Pacifisch gebied, met een enorme soortenrijkdom. In het helderblauwe water spot je onder andere haaien, roggen, garnalen, anemonen en talloze bijzondere vissoorten.

Eten en drinken in het park

Van al dat dierenspotten krijg je ongetwijfeld trek! Gelukkig kun je in Burgers’ Zoo bij diverse restaurants verspreid over het park terecht voor een hapje en drankje. Bezoek het Park Restaurant en geniet van belegde broodjes, soepen, salades, frites, hamburgers, kroketten, hotdogs en diverse andere snacks. Ook scoor je hier een gebakje en diverse warme en koude dranken voor een welverdiende break tussendoor.

Daarnaast kun je ook terecht in het vernieuwde Bush Restaurant, waar je heerlijk geniet van diverse hapjes en drankjes terwijl je je midden in het tropisch regenwoud waant. Wie weet spot je wel tropische vogels of vliegende honden vanuit de comfort van de serre!  

Voordelig uit eten in de buurt van Burgers’ Zoo

Wil je aan het eind van de dag buiten het park bijkomen en genieten van een heerlijk diner? Ga voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Burgers’ Zoo. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het park!
Voordelig overnachten in de buurt van Burgers’ Zoo

Geen zin om naar huis te reizen na je dagje dierentuin? Kies voor een ontspannen afsluiting en geniet van een comfortabele overnachting bij de fijnste hotels. Profiteer van royale korting door je hotel via Social Deal te boeken en kom heerlijk tot rust!