Nederlands

Korting op het Spoorwegmuseum in Utrecht: dagje uit voor het hele gezin

Korting op het Spoorwegmuseum in Utrecht: dagje uit voor het hele gezin
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Deze deal loopt altijd als een trein bij Social Deal, en dat is niet zonder reden. Het Spoorwegmuseum in Utrecht biedt een fantastisch uitje voor jong en oud. Bewonder prachtige treinen, maak de reis van je leven in de diverse attracties en ontdek boeiende tentoonstellingen vol interactie. Zo leer je spelenderwijs meer over hoe de trein onze wereld heeft veranderd en de samenleving verbonden heeft. Wanneer ga jij op volle stoom op ontdekkingsreis naar dit wonderbaarlijke museum?

Spoorwegmuseum en andere uitjes in Utrecht met korting

Naast scherpe deals op een dagje naar het Spoorwegmuseum vind je in ons spoorboekje nog vele andere uitjes. Ontdek voordelig toffe uitjes in Utrecht en de regio, met voor ieder wat wils.
Spoorwegmuseum bezoeken: dit kun je verwachten
Stap uit op het leukste station van Nederland: het Spoorwegmuseum! Dit gaat verder dan treinen kijken; een bezoek aan het museum is een heuse beleving. Je beleeft hier waanzinnige trein-avonturen, van een doldwaze rit in een achtbaankarretje tot een virtuele treinreis vol dwarsliggers en spektakel.
Terwijl je bijkomt baan je je een weg door spoorweghistorie, langs indrukwekkende treinstellen en locomotieven. En wie liever zelf experimenteert kan allerlei proefjes en experimenten uitvoeren. Zo leer je van alles over treintechniek! Vergeet ook zeker niet om een tussenstop te maken bij het Stoomtheater, voor een boeiende voorstelling over de befaamde Oriënt Express.

Overweldigd door alle keuzemogelijkheden? Dat begrijpen we goed. Daarom hebben we de gaafste avonturen voor je op een rij gezet:

6 prachtige belevenissen om op te sporen in het Spoorwegmuseum

  • 🚂 De Grote Ontdekking: Dompel je onder in 1839 en ervaar hoe het allemaal begon met de eerste stoomlocomotief van Nederland
  • 🚆 Stalen Monsters: Kom oog in oog met de stalen kolossen terwijl je kennismaakt met de vele beroepen op en rondom het spoor
  • 🔥 De Vuurproef: Een dollemansrit terwijl je zelf achter de knoppen zit; doorsta jij als machinist deze ultieme beproeving?
  • 🛠️ Techlab: Leuke proeven leren je van alles over de werking van treinen. En het beste? Je mag hier zelfs eens aan de noodrem trekken
  • 🧳 Droomreizen: Ervaar de hoogtijdagen van internationale treinreizen en dompel je onder in een wereld van reizen, dromen en luxe

  • 🚞 Treinen door de Tijd: Vergaap je aan de meest unieke en bewonderenswaardige treinen uit de Nederlandse spoorgeschiedenis

Voordelig uit eten vlak bij het Spoorwegmuseum
Heb je de restauratiewagon gemist en flinke trek gekregen van alle avonturen bij het Spoorwegmuseum? Geen zorgen; via Social Deal geniet je van heerlijke etentjes in de buurt van het museum. Ga op culinaire reis in Utrecht en smul met korting bij de beste restaurants in Utrecht en omgeving.
Overnachten met korting in Utrecht
Liever niet pitten in een slaaprijtuig? Gelukkig vind je nabij het Spoorwegmuseum diverse hotels waar je comfortabel overnacht. En wie boekt via Social Deal profiteert van luxe die je normaal gesproken alleen op de Oriënt Express ziet. Denk aan aangename extraatjes zoals early check-ins, late check-outs, een welkomstdrankje, ontbijt of zelfs een zalig diner. Ook leuk: verblijf met je gezelschap op een gezellig vakantiepark in de omgeving. Bij welk Utrechts hotel of vakantiepark boek jij je volgende overnachting?