Nederlands

Sprookjesbos Valkenburg: betoverend dagje uit met de kids

Sprookjesbos Valkenburg: betoverend dagje uit met de kids
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Sprookjes, speelgelegenheden en attracties komen samen in één pretpark bij Sprookjesbos Valkenburg. Kinderen kunnen in dit park naar hartelust spelen en ontdekken, met gave belevenissen om iedere hoek. Van de mergelgroeve die omgetoverd is tot een magische plek tot gave speeltoestellen en zelfs een aantal spannende attracties; hier kunnen de kids zich volop vermaken en verwonderen!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederlandattractieparken in België én pretparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De sprookjes van Sprookjesbos Valkenburg

Een sprookjesbos is natuurlijk niet compleet zonder de aanwezigheid van bijzondere bewoners. Je treft hier dan ook veel bekende personages uit je favoriete sprookjes aan, zoals Assepoester, Roodkapje, Sneeuwwitje, Raponsje, Repelsteeltje, Klein Duimpje en Hans & Grietje. Weet jij alle sprookjesfiguren te ontdekken tijdens je bezoek?

De speelmogelijkheden en attracties
Verspreid door het park vind je robuuste speeltoestellen waar kinderen fanatiek kunnen klimmen, klauteren, schommelen en glijden. Bij De Prinses op de Erwt spring je tot grote hoogte op het giga matras en speel je samen met je ouders een potje Reuzenschaak.
Galoppeer met de stoere paarden van de Paardjesbaan, zwier heen en weer in schommelschip Kapitein Haak, zweef met je beentjes door de lucht in zweefmolen Paradijsvlucht, trotseer de storm in Jolly Rogers Zeestorm of beleef een speciale kijkervaring in de 7D Cinema, met bijzondere water- en windeffecten.

Bij Castelaria schiet je als Robin Hood en kun je je uitleven in het Speelkasteel, in Fairy Forest maak je kennis met de bosbewoners en in Farm Valley ontdek je speeltuin met een heuse waterspeelplaats; ideaal voor aangename verkoeling op warme dagen! En draai je vervolgens ook nog een rondje mee in de Dolle Draaimolen?

Eten en drinken in het park

Van al die sprookjesachtige avonturen en belevenissen krijg je vanzelf trek! Daarom kun je op diverse plekken in het park een heerlijk hapje en drankje scoren. Begin de dag goed met een warme drank met iets lekkers erbij, zoals een donut, gevulde koek of een stukje appeltaart. 

Voor de grotere trek genieten de kinderen van een Kidsmenu, met frietjes, een snack, wat drinken en een verrassing. Ouders gaan voor een Reuzenmenu,  met friet, een snack en een drankje, of kiezen voor een heerlijke pizza bij Pizzapret. En uiteraard mag als smakelijke afsluiter of gewoon als tussendoortje een ijsje niet ontbreken!

Dinerdeals in de buurt van Sprookjesbos Valkenburg

Wil je na het bezoek aan het park nog even nagenieten met het hele gezin, onder het genot van een smakelijk diner? Kies voor een smakelijke afsluiter en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Sprookjesbos Valkenburg. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het park.