Nederlands

Attractiepark Toverland in Sevenum: beleef een magisch dagje uit

Attractiepark Toverland in Sevenum: beleef een magisch dagje uit
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Attractiepark Toverland staat garant voor een wonderlijk dagje uit! Je ontdekt hier een divers aanbod aan attracties voor alle leeftijden. De verschillende themawerelden bieden in elke uithoek van het park een gezellige sfeer. Ben je benieuwd wat je zoal kunt beleven tijdens een dagje Toverland? We vertellen je graag meer over dit bijzondere pretpark!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederland, attractieparken in België én pretparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Het park
Toverland bestaat uit maar liefst 6 verschillende werelden, elk met een eigen thematiek, aankleding en bijbehorende attracties. Van deze themagebieden zijn twee gebieden grotendeels overdekt. Hierdoor is Attractiepark Toverland ook op regenachtige dagen aantrekkelijk om te bezoeken.

Ontdek alle themagebieden van Toverland

Het Land van Toos is het eerste themagebied van het park en is grotendeels overdekt. Hier tref je voornamelijk attracties gericht op kinderen en diverse speeltoestellen. Het tweede grotendeels overdekte themagebied is Wunderwald, een wereld met een Alpenthema, met bijpassende attracties en winkeltjes. Buiten ontdek je Ithaka, een themagebied gecentreerd rondom het Oude Griekenland, de Magische Vallei waar je ook het schattige Dwervel volk kunt spotten, Avalon met een mysterieuze middeleeuwse sfeer én Port Laguna, met een mediterraan thema.

Zóveel attracties; waar ga jij als eerste in?

Attractiepark Toverland biedt je maar liefst 35 verschillende attracties, verspreid over de verschillende werelden. Port Laguna vormt de hoofdentree van het park. Hier tref je een spellengallerij waar je diverse spellen mee kunt spelen. Ook vind je hier een interactieve route waarbij je zelf leert toveren met behulp van een toverstaf die je (tegen borg) kunt verkrijgen bij souvenirwinkel Mundo Magica. In het Land van Toos reis je mee met de trein Toos-Express over een spannend achtbaanparcours, sjees je naar beneden op de waterglijbanen, spin je rond in de Theekopjes en zweef je rond in zweefmolen Djinn.
Maximus’ Blitz Bahn, Expeditie zork & Villa Fiasko

In Wunderwald roetsj je in hoog tempo over de rodelbaan Maximus’ Blitz Bahn, maak je een spectaculaire splash in boomstamattractie Expeditie Zork en beleef je een bizarre tocht door allerlei hindernissen in Villa Fiasko. Ook onmisbaar zijn de drie gigantische klimtorens, waarin je naar hartelust omhoog klautert, om vervolgens weer naar beneden te glijden over rollerbanen.

Troy, Scorpios en de Paarden van Ithaka
Ithaka is de thuishaven van de spectaculairste attractie van Toverland: Troy. Deze houten achtbaan is de langste, hoogste én snelste houten achtbaan van de Benelux; spektakel gegarandeerd! Ook schommel je hier tot grote hoogte in schommelschip Scorpios en maken jongere bezoekers een stoere tocht op de Paarden van Ithaka.
Dwervelwind, Booster Bike en Fēnix
In de Magische Vallei spin je spectaculair in het rond in achtbaan Dwervelwind, scheur je op motoren in de Booster Bike en dobber je over een verraderlijke rivier bij wildwaterbaan Djengu River. Bij themagebied Avalon vind je de waanzinnige achtbaan Fēnix, waarbij je de vrijheid en sensatie van vliegen zelf ervaart. Liefhebbers van een rustigere belevenis kiezen hier voor Merlin’s Quest, waarbij je samen met Merlijn op reis gaat tijdens een prachtige ontdekkingstocht over het water.
Eten en drinken in het park
Van al die magische avonturen en ervaringen krijg je vanzelf een keer trek! Gelukkig vind je op diverse plaatsen in het park eetgelegenheden en restaurants waar je een smakelijk hapje en drankje kunt halen. Of je nu zin hebt in vers belegde broodjes, ham- en kipburgers, (Turkse) pizza’s, frietjes of loaded fries, (ijs)donuts, softijs of een milkshake; je scoort het met gemak in het park tijdens je bezoek.
Restaurants, foodcourts en take-way in Toverland
Je eet onder andere een hapje bij Bourgondisch restaurant The Flaming Feather in Avalon, foodcourt Katara Plaza in de Magische Vallei en foodcourt Waldstube in Wunderwald. Ook scoor je wat lekkers bij take-away punten Mañana en Solaris in het entreegebied (Port Laguna).

Voordelig uit eten in de buurt van Toverland

Wil je aan het eind van de dag bijkomen en genieten van een smakelijk diner op een locatie buiten het park? Kies voor een heerlijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Attractiepark Toverland. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het pretpark!

Met korting overnachten in de buurt van Toverland

Moe van een dag vol avontuur en belevenissen? Via Social Deal overnacht je voordelig bij hotels in de buurt van Toverland. Wil je een hotelovernachting met flinke korting bemachtigen? Bekijk dan hieronder de actuele hotel deals in de omgeving van Attractiepark Toverland: