Nederlands

Walibi Holland: perfect dagje uit voor echte thrillseekers

Walibi Holland: perfect dagje uit voor echte thrillseekers
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Fanatieke sensatiezoekers kunnen hun lol op in Walibi Holland te Biddinghuizen; met de slogan HARDGAAN weet je direct dat je hier goed zit voor een dagje vol spanning en sensatie! Je volgt deze slogan dan ook letterlijk op in de vele achtbanen die dit pretpark rijk is. Niet zo’n adrenalinejunkie? Gelukkig vind je bij Walibi Holland ook meer dan genoeg rustigere attracties. Zo weet jong en oud zich hier gerust de gehele dag te vermaken in ruim 30 verschillende rides.

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederland, attractieparken in België én pretparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Het park & de attracties
Walibi Holland is opgedeeld in verschillende themagebieden, met ieder een eigen aankleding, uitstraling en bijpassende attracties. Je begint in Main Street, waar je direct een eerste spectaculaire lanceerachtbaan treft: de Xpress: Platform 13. In Speedzone vind je attracties voor echte waaghalzen, zoals de befaamde achtbaan Goliath, vrijevaltoren Space Shot en de waanzinnige G-krachten van de G-Force.

Bij themagebied France geniet je van een ontspannen ritje in reuzenrad La Grande Roue, maak je een tochtje in de oldtimers van Le Tour des Jardins en spin je rond in theekopjes bij Pavillon de Thé. Bij W.A.B. Plaza beleef je de wildste watergevechten in de Splash Battle, raas je heen en weer in boomerang-achtbaan Speed of Sound en zweef je door de lucht in zweefmolen Super Swing.

Exotic en Wilderness
Waan je in uitheemse sferen tijdens je reis door Exotic, waar je omgekeerde achtbaan Condor bezoekt of een verfrissend ritje maakt in de wildwaterbaan El Rio Grande. Weet jij droog te blijven? In themagebied Wilderness maak je kennis met Merlijn en zijn hulpje in Merlin’s Magic Castle, vlieg je over de kop in Blast en maak je een razendsnelle rit in Untamed, een stalen hybride achtbaan.
Zero Zone

Het avontuur is dan nog verre van rond: je hebt de Zero Zone nog voor de boeg, een spannend themagebied waar je je gevoel voor onder en boven volledig kunt verliezen in de Lost Gravity achtbaan. Liever een iets minder extreme achtbaan proberen? Je vind hier ook Drako, een gave familie-achtbaan met een verrassend baanverloop. En wat dacht je van een ritje in een spectaculaire boomstamattractie? Bij de Crazy River is het altijd weer spannend of je droog uit de attractie komt!

Ook voor de jongere generatie is nog een heel themagebied ingericht: Walibi Play Land. Maak een mooie vlucht in luchtballonnen of stap in felgekleurde vliegtuigjes bij Squad’s Stunt Flight. Zwaai rond in Zenko’s Graffiti Shuttle, rijd rond in stoere trucks bij Haaz’ Garage, of maak een gemoedelijk tochtje in een treintje bij W.A.B. World Tour.
Halloween Fright Nights

Ieder jaar wordt Walibi nóg spannender rondom Halloween. Dan is het tijd voor de Halloween Fright Nights, waarbij je de hele avond griezelt tijdens je bezoek aan het park. Grote delen van het park zijn gethematiseerd en ingericht als Scare Zone’s, waar doodenge acteurs je de stuipen op het lijf jagen. Daarnaast kun je voor diverse angstaanjagende experiences losse tickets kopen, zodat je toegang hebt tot Haunted Houses en andere spectaculaire belevenissen.

Eten en drinken
Van al die adrenalinekicks heb je ongetwijfeld trek gekregen! Gelukkig vind je op allerlei plekken in het park eetgelegenheden en restaurants waar je een heerlijk hapje en drankje kunt scoren. Of je nu zin hebt in smakelijke toasts en wraps, pizza, frietjes en loaded fries, snacks, ham- en kipburgers, een broodje Unox of een vegetarisch Broodje No Bratwurst; je geniet ervan bij een van de vele eetgelegenheden die het park rijk is.

Met korting uit eten in de buurt van Walibi Holland

Wil je aan het eind van de dag buiten het park bijkomen van alle belevenissen en genieten van een goed diner? Kies voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Walibi Holland. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het attractiepark!

Voordelig overnachten in de buurt van Walibi Holland

Moe van een intensieve dag vol sensatie en avontuur? Via Social Deal overnacht je voordelig bij hotels in de buurt van Walibi Holland. Wil je een hotelovernachting met royale korting scoren? Bekijk hoteldeals in de omgeving van Walibi en geniet van een comfortabele hotelovernachting voor een onverslaanbare prijs!