Nederlands

Bezoek Euromast Rotterdam via Social Deal: meer dan een uitkijktoren

Bezoek Euromast Rotterdam via Social Deal: meer dan een uitkijktoren
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wil jij het beste uitzicht van Rotterdam? Ervaar de havenstad vanaf grote hoogte op de Euromast. De uitkijktoren met panoramisch uitzicht over de stad is adembenemend en het hoogtepunt van jouw bezoek aan Rotterdam. Wil je je dagje uit naar een nóg hoger niveau tillen? Laat je culinair verrassen in de brasserie, overnacht in een van de prachtige hotelkamers of abseil vanaf grote hoogte naar beneden. Ontdek hier alles wat jij wilt weten over je bezoek aan Euromast Rotterdam. 

Euromast tickets met hoge korting

Wil je genieten van het spectaculaire uitzicht over de skyline van Rotterdam? Reserveer je Euromast ticket via Social Deal! Met onze voordelige deals bespaar je op jouw Euromast entree. Profiteer nu van deze onvergetelijke ervaring met torenhoge korting. Nog meer hoogtepunten beleven? Social Deal heeft topdeals op uitjes in Rotterdam. Bekijk hier ons aanbod.
Eten bij de Euromast: culinair genieten op grote hoogte

Naast het bewonderen van de Rotterdamse skyline, kun je met je gezelschap heerlijk eten bij de Euromast. En ‘heerlijk eten’ is dan nog een understatement: het is culinair genieten op grote hoogte! Geniet met uitzicht op Rotterdam van een gezellige brunch op de Euromast, een uitgebreide lunch, een hoogstaand diner of high wine. Jouw zintuigen worden geprikkeld door de spectaculaire combinatie van smaakvolle gerechten en het panoramisch uitzicht over Rotterdam!

Voordelig uit eten vlak bij de Euromast

Wil je na je bezoek aan de uitkijktoren met je gezelschap gezellig uit eten? En dat voor een onverslaanbare prijs? Via Social Deal eet jij met aanzienlijke korting bij allerlei restaurants in de buurt van de Euromast Rotterdam. Wil je weten waar je zoal terecht kunt? Ontdek hier onze beste restaurantdeals:
Euromast hotel: een overnachting om nooit te vergeten

Wil je slapen op een uitzonderlijke locatie in Rotterdam? Overnacht in het hotel van Euromast en ontwaak met je hoofd in de wolken. Je betreedt je luxueuze hotelkamer op 100 meter hoogte en geniet van het prachtige uitzicht over de stad en de havens. Aan luxe en comfort zal je niks ontbreken: je slaapt in een kingsizebed, baadt luxe in een vrijstaand bad met Rituals producten en ontbijt uitgebreid in de brasserie van de uitkijktoren. Slaap lekker!

Voordelig overnachten in de buurt van de Euromast

Op grote hoogte heb jij nog meer fantastische bezienswaardigheden gespot die je nog zou willen bezoeken. Hoe ga jij in korte tijd alles bezoeken?! Breid jouw bezoek aan Rotterdam uit met een overnachting via Social Deal in de buurt van Euromast. Je overnacht op een prachtige locatie, bent van alle gemakken voorzien en dat voor een voordelige prijs. Bovendien ontvang je geregeld bij Social Deal leuke extraatjes. Zoals late check-outs, ontbijt, diner of een welkomstdrankje. Tot in Rotterdam!