Nederlands

Ontbijt en lunch in Breda: voordelig eten bij de leukste restaurants

Ontbijt en lunch in Breda: voordelig eten bij de leukste restaurants
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Ben je op zoek naar knusse lunchtentjes, leuke koffiebarretjes en heerlijke broodjes? Dan ben je in Breda aan het goede adres! Breda zit boordevol gezellige restaurants om je dag smakelijk te beginnen met een uitgebreid ontbijt of om tussen het winkelen door te genieten van een royale lunch. Met Social Deal geniet je van je ontbijt en lunch met wel kortingen tot wel 70%! Bekijk hier de smakelijkste deals tegen een scherpe prijs.

In 3 stappen jouw Social Breakfast & Lunch gereserveerd
Waar wil je uit eten?
Wanneer wil je uit eten gaan?
Wie ga je meenemen?
Uitgebreid ontbijten in Breda

Een heerlijk warm croissantje, een rijkelijk belegd broodje en een vers geperste jus d’orange. Dat klinkt als een goed begin van de dag! Of je nu gaat winkelen, lekker gaat wandelen of je een dagje wellness hebt gepland in Breda, een heerlijk uitgebreid ontbijtje gaat er altijd in!

 In Breda vind je ontelbare knusse restaurants die een smakelijk ontbijt aanbieden. Elk van deze restaurants heeft een unieke stijl en biedt voor ieder wat wils. Een omelet met kaas, een frisse bak yoghurt met muesli en talloze belegde broodjes. Je kunt het niet gek genoeg bedenken. Waar je ook zin in hebt, er is ongetwijfeld een restaurant te vinden om aan jouw wensen te voldoen. 
Lekker lunchen in Breda
Ben je al heel de ochtend hard aan het werk of druk aan het winkelen? Onze maag knort al bij het idee! Een lekkere sushibox, een pizza boordevol verse ingrediënten of een goed gevulde borrelplank: waar gaat jouw voorkeur naar uit? In Breda zijn de lunchmogelijkheden eindeloos.

Deze stad bruist van de leuke food hotspots. Het bourgondische Breda is de plek waar iedereen samenkomt om in gezelschap te genieten en te ontspannen. Door in een gezellige restaurant te gaan zitten waar je op je wenken bediend wordt, ben je na de lunch weer helemaal klaar voor de rest van de dag.

Dineren in Breda: sluit je dag net zo royaal én voordelig af
Heb je dat heerlijke ontbijtje en die smakelijke lunch al weer even achter de kiezen, en smaakt het naar meer? Geen zorgen; via Social Deal kun je met hetzelfde royale voordeel dineren in Breda en omgeving. Van luxe meergangendiners tot uitgebreide All-You-Can-Eat arrangementen, of juist een lichte snack inclusief een lekker drankje.
Voordelig aan de high tea of borrel

Tijdens een high tea lekker genieten van de smakelijkste zoete en hartige hapjes, onder het genot van een goede kop thee? Of kies je toch liever voor een verleidelijk borrelarrangement, uiteraard óók weer met fantastisch lekkere hapjes en snacks? Ontdek de leukste high tea- en borreldeals in de regio en geniet maximaal van al deze heerlijkheden!

Breid je dagje Breda verder uit

De stad Breda heeft natuurlijk nog veel meer te bieden naast al deze culinaire belevenissen! Ontdek de stad aan de hand van de gaafste uitjes, laat je in de watten leggen met een fijne wellness- of beautybehandeling en overnacht in de beste hotels van de stad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel ons volledige dealaanbod in Breda: