Nederlands

Ontbijt en lunch in Amsterdam: voordelig eten bij de leukste restaurants

Ontbijt en lunch in Amsterdam: voordelig eten bij de leukste restaurants
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wil je je dag goed starten met een heerlijk ontbijtje in de hoofdstad? Of kun je wel een uitgebreide break gebruiken onder het genot van een smakelijke lunch? In Amsterdam en omstreken kun je via Social Deal voordelig terecht bij talloze restaurants en eetgelegenheden. Zo geniet je met korting tot wel 70% nog meer van je ontbijtje en lunch. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier direct de smakelijkste deals en scoor een lunch of ontbijtje tegen een onverslaanbare prijs!
In 3 stappen jouw Social Breakfast & Lunch gereserveerd
Waar wil je uit eten?
Wanneer wil je uit eten gaan?
Wie ga je meenemen?
Lekker ontbijten in Amsterdam

Als je op pad gaat in de stad doe je dat natuurlijk het liefst niet op een lege maag. Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt zeker voor een dagje uit in de stad. Of je nu van plan bent om te gaan sightseeën, flink gaat shoppen of een stevige stadswandeling wil gaan maken; een goed ontbijtje kan nooit kwaad.

Gelukkig vind je in Amsterdam meer dan genoeg tentjes en eetgelegenheden waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt. Iedere wijk huisvest zo zijn eigen restaurants, waardoor een ontbijtje nooit ver weg hoeft te zijn. Heb je zin in croissants en belegde broodjes? Mag een eitje echt niet ontbreken bij jouw ontbijt? Of ga je toch liever voor een heerlijk bakje yoghurt met fruit en muesli? Waar je keuze ook op valt, je vindt ongetwijfeld een restaurant met een matchend aanbod!

Uitgebreid lunchen in Amsterdam

Ben je al een tijdje door de stad aan het slenteren en begint je maag inmiddels flink te knorren? Hoog tijd voor een welverdiende break! Neem plaats bij een van de vele restaurants en eetgelegenheden in de stad en geniet van een heerlijke lunch. Pak een royaal 12-uurtje mee of kies voor een 2-gangen lunch, zodat je nog langer geniet van je lunchpauze. Zo laad je weer volledig op en kun je er vervolgens weer helemaal tegenaan.

Weet jij al wat voor lunch je wil scoren? Kies je voor luxe belegde broodjes, tapaslunch, pannenkoeken, wraps, tosti’s, een maaltijdsalade of ga je toch voor een flinke hamburger? De keuze is aan jou, want de mogelijkheden zijn ontzettend divers in Amsterdam!

Dineren in Amsterdam: sluit je dag net zo royaal én voordelig af
Heb je dat heerlijke ontbijtje en die smakelijke lunch al weer even achter de kiezen, en smaakt het naar meer? Geen zorgen; via Social Deal kun je met hetzelfde royale voordeel dineren in Amsterdam. Van luxe meergangendiners tot uitgebreide All-You-Can-Eat arrangementen, of juist een lichte snack inclusief een lekker drankje.
Voordelig aan de high tea of borrel

Tijdens een high tea lekker genieten van de smakelijkste zoete en hartige hapjes, onder het genot van een goede kop thee? Of kies je toch liever voor een verleidelijk borrelarrangement, uiteraard óók weer met fantastisch lekkere hapjes en snacks? Ontdek de leukste high tea- en borreldeals in de regio en geniet maximaal van al deze heerlijkheden!