Nederlands

Rondvaart in Amsterdam: via Social Deal voordelig varen

Rondvaart in Amsterdam: via Social Deal voordelig varen
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Verken Amsterdam op unieke wijze met een rondvaart door de grachten. Vaar langs de meest iconische bezienswaardigheden, zoals de Prinsengracht, de Magere Brug en het Anne Frank Huis. Vaar voordelig door de hoofdstad met onze topdeals. Want waarom je geld in het water werpen, als je met Social Deal flink kunt besparen op een rondvaart in Amsterdam? Ahoy!

Verken de hotspots van Amsterdam vanaf het water

Al het moois van Amsterdam verken je vanaf het water. Stap aan boord en vaar door de historische grachten langs de toeristische trekpleisters van de stad. Of je nu een toerist bent of een local, dit uitje staat op ieder zijn bucket-list. Heb je een cityguide bij je rondvaart? Tof! Dan leer je meer over de stadsgeschiedenis en -cultuur, en ontdek je de beste Amsterdamse hotspots.

Zoals zanger Wim Sonneveld al prachtig zong: “Aan de Amsterdamse grachten heb ik heel mijn hart voor altijd verpand." En geloof ons, na zo’n magische rondvaart ben je ook volledig verknocht aan deze wonderlijke stad. Ben je klaar om de charme van Amsterdam vanaf het water te ervaren? Boek nu via Social Deal scherp geprijsde tickets voor een rondvaart.

Van rondvaart tot diner: eten in Amsterdam
Heb je tijdens de rondvaart de beste hotspot om te eten gemist? Oeps! Geen zorgen, Social Deal heeft voor je de beste deals voor restaurants in Amsterdam. Of je nu zin hebt in een klassieke burger of juist culinair wilt genieten van de beste gerechten: in Amsterdam vind je het allemaal!
Ontspannen overnachting in Amsterdam
Wil je je dagje uit in Amsterdam ontspannen afsluiten? Boek dan via Social Deal een voordelige en comfortabele overnachting in een van de beste hotels van Amsterdam. Je zult verblijven op een prachtige locatie met alle luxe voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. En als klap op de vuurpijl kun je ook nog genieten van leuke extraatjes zoals late check-outs, ontbijt, diner of een welkomstdrankje - allemaal bij Social Deal! Kom naar Amsterdam en geniet van een onvergetelijk verblijf.
Ontdek Amsterdam te voet

Word je al zeeziek van het idee dat je op een boot moet zitten? Er zijn genoeg activiteiten om Amsterdam op een bijzondere manier te voet te ontdekken. Los uitdagende raadsels en opdrachten op tijdens een interactieve speurtocht door de binnenstad, of waag je aan een spannende buiten escaperoom in het centrum. En het beste van alles: je kunt deze unieke stadservaring boeken met korting tot 70% bij Social Deal!