Nederlands

SEA LIFE Scheveningen: ontdek een prachtige onderwaterwereld

SEA LIFE Scheveningen: ontdek een prachtige onderwaterwereld
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wil je een wonderlijke onderwaterwereld ontdekken? Maak kennis met het bijzondere onderwaterleven in SEA LIFE Scheveningen! Spot prachtige vissen en zeedieren in maar liefst 45 aquaria, voel zelf hoe anemonen aanvoelen en maak bijzondere voedermomenten van dichtbij mee. Dompel je onder in een prachtig avontuur en geniet met je gezelschap van een uniek uitje, leuk voor jong en oud.

Voordelig naar SEA LIFE Scheveningen

Wil je met korting genieten van een bijzonder uitje bij SEA LIFE Scheveningen? Bij Social Deal vind je regelmatig een interessante deal voor dit prachtige zeeaquarium. Met het geld wat je zo bespaart kun je vaker een bezoek brengen aan SEA LIFE, of een gave souvenir uitzoeken in de giftshop. Wanneer ga jij weer langs om het onderwaterleven te verkennen?

Alle deals rondom dierenparken & aquaria

Ben je dol op aquariums en dierenparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De dieren & aquaria van SEA LIFE Scheveningen
Benieuwd wat je zoal kunt spotten tijdens je bezoek aan SEA LIFE Scheveningen? Vergaap je aan zeeschildpadden en roggen die majestueus om je heen bewegen in de indrukwekkende onderwatertunnel. Bekijk prachtige anemonen én anemoonvissen in het tropische aquarium, spot kreeften en hondshaaien in het Noordzee-Aquarium of sta oog in oog met een heuse kaaiman!
Zie hoe kwallen voor je lijken te dansen in het licht, bewonder zeepaardjes en maak kennis met eigenzinnige pinguïns en otters. Nog dichterbij het onderwaterleven komen? Bij de Voelpoel mag je zelf anemonen aanraken! Ook spot je hier krabbetjes en zee-egels in een natuurlijke omgeving. Vergeet ook zeker niet om de Sea Scan App te proberen; hiermee scan je alle onderwaterbewoners om van alles over ze te leren. Een leuke interactieve ervaring voor het hele gezin!
Uit eten in de buurt van SEA LIFE Scheveningen
Van al die belevenissen krijg je vanzelf trek! Wil je na je bezoek aan SEA LIFE nog even rustig nagenieten met je gezelschap, onder het genot van een heerlijk etentje? Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de buurt van het zeeaquarium. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Ontdek hier topdeals bij de beste restaurants in Den Haag en Scheveningen:
Overnachten nabij SEA LIFE Scheveningen

Nog wat langer nagenieten aan de kust? Boek een relaxte hotelovernachting in Scheveningen en omstreken, en kom volledig tot rust. Via Social Deal ontdek je voordelige overnachtingen én profiteer je geregeld van fijne extra’s. Denk aan early check-ins, late check-outs, welkomstdrankjes, ontbijt of zelfs een diner in het hotel. Benieuwd van welke luxe jij gaat genieten? Bekijk hieronder het aanbod en vind de ideale hoteldeal.