Nederlands

Bezoek Madame Tussauds via Social Deal: ontmoet supersterren

Bezoek Madame Tussauds via Social Deal: ontmoet supersterren
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Ontmoet jouw favoriete helden en idolen in Madame Tussauds Amsterdam. In dit unieke wassenbeeldenmuseum vind je verbazingwekkend gedetailleerde figuren van superhelden, topartiesten, filmsterren, royals en historische iconen. Laat je betoveren door de levensechte beelden en deel het podium met grootheden van over de hele wereld in deze beroemde attractie in Amsterdam. Met wie ga jij op de foto? 

Madame Tussauds Amsterdam: tickets met korting

Profiteer van exclusieve korting op je tickets voor Madame Tussauds via Social Deal. Profiteer niet alleen van korting op je entree, maar ook op talloze andere uitjes in Amsterdam, waaronder This Is Holland en The Amsterdam Dungeon. Neem snel een kijkje en laat de besparingen je verrassen!
Madame Tussauds: stap in de spotlights

Stap in de schitterende wereld van glamour en grootheden bij Madame Tussauds, het meest sensationele wassenbeeldenmuseum ter wereld! Hier ontmoet je je favoriete beroemdheden in adembenemend detail. Wat Madame Tussauds uniek maakt, is niet alleen de ongelofelijke gelijkenis van de wassen beelden, maar ook de mogelijkheid om letterlijk in de wereld van de sterren te stappen.

Of je nu naast wereldleiders wilt staan, op de foto gaat met de grootste muzieklegendes of de rode loper met filmsterren wilt delen, Madame Tussauds maakt het mogelijk. Neem een duet op met Beyoncé, oefen je presentatieskills in de tv-studio, laat je adviseren door NikkieTutorials en steel de show op de catwalk!

Ontmoet de supersterren in Madame Tussauds

  • Filmsterren 🎬 waaronder Dwayne ‘The Rock’ Johnson & Leonardo DiCaprio
  • Muziekiconen 🎶 zoals Rihanna & Harry Styles
  • Fashionista’s 👗 ontmoet Nikki van NikkiTutorials & Anna Wintour
  • Sportlegendes 🏅 als Rico Verhoeven & Johan Cruijf
  • Royalty 👑 zoals Prince Harry & Meghan Markle
  • Superhelden 💪 als Iron Man & The Hulk
Voordelig uit eten vlak bij Madame Tussauds Amsterdam
Heb je na je bezoek aan Madame Tussauds trek gekregen? Met aantrekkelijke dinerdeals via Social Deal eet jij de sterren van de hemel bij restaurants in Amsterdam. Benieuwd naar waar je voordelig kunt genieten? Ontdek hier de smakelijkste deals van Amsterdam:
Overnachten met korting in Amsterdam
Breng de nacht door op een steenworp afstand van de beroemdheden die je eerder bewonderde. Via Social Deal verblijf je in een prachtig hotel in Amsterdam of omgeving, voorzien van alle gemakken, en dat alles tegen een voordelige prijs. Als kers op de taart ontvang je regelmatig leuke extraatjes van Social Deal, zoals late check-outs, ontbijt, diner of een welkomstdrankje. Geniet van een overnachting vol glamoureus vertier, en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen in het hart van Amsterdam. Tot dan in Amsterdam!