Nederlands

Bezoek The Amsterdam Dungeon via Social Deal: schrikbarend voordelig

Bezoek The Amsterdam Dungeon via Social Deal: schrikbarend voordelig
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Betreed de duistere gangen van The Amsterdam Dungeon , als je durft…Met deze unieke, interactieve walkthrough-ervaring ontdek je de grimmige kant van de historie van deze stad. Onder leiding van getalenteerde acteurs word je meegenomen op een angstaanjagende reis door waargebeurde verhalen. Lachen en schreeuwen zullen hand in hand gaan! Je hoeft niet bang te zijn… Of toch wel?

The Amsterdam Dungeon tickets met korting

Luister en huiver… Ontdek hoe schrikbarend voordelig jouw tickets voor The Amsterdam Dungeon zijn via Social Deal. Profiteer niet alleen van korting op je entree, maar ook op talloze andere uitjes in Amsterdam, waaronder This Is Holland en Madame Tussauds. Neem snel een kijkje en laat de besparingen je huiveren!
Amsterdam Dungeon: een griezelig leuke attractie

Stap binnen in de duistere wereld van The Amsterdam Dungeon, waar de geschiedenis van de stad tot leven komt. Wat de attractie onderscheidt, is het gebruik van getalenteerde acteurs die de personages uit de verhalen tot leven brengen. Deze acteurs nemen de bezoekers mee op een reis door de donkere krochten van de geschiedenis, waar ze oog in oog komen te staan met beruchte figuren en gebeurtenissen. De interactieve aard van de ervaring zorgt ervoor dat bezoekers niet alleen passieve toeschouwers zijn, maar actief betrokken worden bij de spannende en hilarische scènes.

Van griezelige martelpraktijken tot historische plaaguitbraken, elke kamer in The Amsterdam Dungeon biedt een onvergetelijke ervaring. Het doel is niet alleen om bezoekers te vermaken, maar ook om hen te laten nadenken over de donkere kanten van het verleden van Amsterdam. Nieuwsgierig welke verhalen je zoals kunt beleven? Bekijk ze hier:

Ontdek de meest huiveringwekkende verhalen van The Amsterdam Dungeon

  • De Bloedraad ⚖ Gedraag je op je best als je voor deze rechter verschijnt, want hier ben je schuldig of héél schuldig
  • De Martelkamer 😱 Sta oog in oog met de slachtoffers van de beul, ben jij de volgende?
  • Heksenverbranding 🔮 De heksenjager vindt zijn heks en heeft onomstotelijk bewijs dat zij schuldig is, wordt het al heet onder jouw voeten?
  • Zwarte Jan 🔪 De ingewanden vliegen je om de oren tijdens de autopsie van Zwarte Jan, blijf op afstand voor je eigen veiligheid
Voordelig uit eten vlak bij The Amsterdam Dungeon
Heb jij na je bezoek aan The Amsterdam Dungeon een knorrende maag? Jouw stalen maag verdient iets lekkers! Met onverslaanbare restaurantdeals via Social Deal dineer je met hoge kortingen bij restaurants in Amsterdam. Benieuwd naar waar je voordelig kunt genieten? Ontdek hier de smakelijkste deals van Amsterdam:
Overnachten met korting in Amsterdam
Durf jij nog te slapen na een tocht door The Amsterdam Dungeon? Geen spookachtige kastelen of vervallen herbergen deze keer, bij Social Deal garanderen we alleen comfortabele en rustgevende nachten. Geniet van een luxe verblijf op een prachtige hotel in Amsterdam of omgeving, voorzien van alle gemakken, en dat alles tegen een voordelige prijs. Als kers op de taart ontvang je regelmatig leuke extraatjes van Social Deal, zoals late check-outs, ontbijt, diner of een welkomstdrankje. Tot dan in Amsterdam!