Nederlands

Ervaar This Is Holland: een unieke kijk op ons prachtige kikkerlandje

Ervaar This Is Holland: een unieke kijk op ons prachtige kikkerlandje
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Op een spectaculaire wijze kennis maken met alles wat ons land zo bijzonder maakt? Duik in onze levendige geschiedenis, leer meer over het Nederland van nu en ga op een fantastische reis dwars door het land! Bij This Is Holland ervaar je in vogelvlucht de schoonheid van Nederland; een onvergetelijk avontuur langs de mooiste bezienswaardigheden die ons land rijk is. Vlieg je mee?

Tickets met korting bij This Is Holland en andere Amsterdamse uitjes

Via Social Deal bezoek je voordelig This Is Holland én ontdek je nog vele andere uitjes in de omgeving. Wat dacht je van een bezoek aan Madame Tussauds, of een griezelig avontuur bij The Amsterdam Dungeon? Bekijk hieronder deze en meer gave uitjes in de hoofdstad en geniet samen met je gezelschap van een fantastisch dagje uit in Amsterdam.

Zo ziet je avontuur bij This Is Holland eruit

Tijdens je bezoek aan This Is Holland word je meegenomen langs vier verschillende onderdelen, die samen één unieke ervaring bieden:

1. Het Nederland van Toen
Ontdek hoe Nederland is ontstaan, leer meer over de oeroude strijd tegen het water en hoe Nederlanders tot ingenieuze projecten zoals de Deltawerken en het Woudagemaal zijn gekomen. Waterbeheer speelt een sleutelrol in de vaderlandse geschiedenis en hier zijn we niet voor niets grootheden in geworden!
2. Het Nederland van Nu
Een indrukwekkende videoprojectie neemt je vervolgens mee in het Nederland van nu. Je maakt alvast kennis met de wonderbaarlijke locaties uit de 5D Flight Experience en krijgt hier ook allerlei fun facts onder ogen over de vier seizoenen in Nederland. En dan is het tijd voor het absolute hoogtepunt van je avontuur:
3. The Ultimate 5D Flight Experience

Ga mee op een 9-minuten durende vliegreis, waarbij je Nederland verkent vanuit vogelperspectief. Wind, nevel, geur en andere special effects prikkelen al je zintuigen terwijl je over de vele bezienswaardigheden van ons land vliegt. Van de Amsterdamse grachtengordel tot de Veluwe en de Waddenzee, elke uithoek van Nederland herbergt bijzondere aanblikken om niet snel te vergeten!

4. Holland Lounge
Even bijkomen van deze waanzinnige reis? Tijd voor wat ontspanning in de Holland Lounge. Hier lees je op je gemak meer over de bezienswaardigheden van de 5D-ervaring en bekijk je een interessante The Making Of. En aan de hand van moderne kijkdozen ontdek je hier de werking van de Oosterscheldekering en het Woudagemaal.
Voordelig uit eten nabij This Is Holland
Na zoveel indrukken en belevenissen heb je ongetwijfeld trek gekregen! Sla je vleugels nóg een keer uit en suis vliegensvlug naar een restaurant in Amsterdam. Via Social Deal geniet je voordelig van de heerlijkste etentjes bij restaurants nabij This Is Holland. Zoek een smakelijk hapje uit en smul in no time van de lekkerste gerechten die onze hoofdstad je te bieden heeft.
Met korting overnachten in Amsterdam
Is één dag niet genoeg om This Is Holland en andere gave uitjes mee te pakken in Amsterdam? Verleng je avonturen in de hoofdstad en boek een comfortabele overnachting in Amsterdam, zodat je zeker genoeg tijd hebt om alles te ervaren wat de stad je te bieden heeft. Slaap heerlijk in de beste hotels, profiteer van fijne extra's tijdens je verblijf en kom volledig tot rust. Zo ben je weer helemaal klaar voor nieuwe avonturen!