keyboard_arrow_down

Overzicht > Belegopedia

Belegopedia

Soest

Heb je altijd interesse gehad in beleggen, maar niet de kennis om te durven starten? Dan ben je bij Belegopedia aan het juiste adres. Zij hebben een interactieve online cursus beleggen ontwikkeld waarin ze je meenemen in de wereld van het beleggen. Je leert hier alle ins en outs om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Beleggen wordt steeds toegankelijker omdat een bank in veel gevallen niet meer nodig is. Met een online broker ben je zelf in staat om op de beurs te kunnen beleggen. Bij Belegopedia leren ze jou hoe dit werkt! Ook als je al wel enige ervaring hebt in beleggen, dan is deze cursus een mooie aanvulling op je huidige kennis. 

Verrijk je kennis met Belegopedia!

Recensies

8,5
J.
Dhr. J. Steen
Het is wel een on-line cursus en dus geen fysieke aanwezigheid. Dus er is wel een beperking want voor de ene zal dat evident zijn en de andere zal er meer moeilijkheden mee hebben omdat je niet altijd direct iets kan vragen. Er is wel een chat-platform maar dat is toch iet hetzelfde. En vermits het over een tamelijk moeilijke materie gaat heb ik ook niet echt alles gesnapt. Bijzonder het luik over "opties, futures, turbo, ETF's .... is toch wel ingewikkeld zodat ik hetzelf nog niet echt durf te proberen . Maar al bij al steek je toch wel wat op.
G.
Mevr. G. Mvdd
Hee leerzaam, goede begeleiding

Meer informatie

Op de valreep

Anderen kochten ook:

Vanavond Spontaan uit eten?

Win gratis
een droomreis
t.w.v. €3.000

Doe gratis mee

Vanavond
Spontaan uit eten?

Zoek Restaurant

Vanavond
Spontaan uit eten?

Zoek Restaurant