Social Deal Zeeland sfeerafbeelding
keyboard_arrow_down

Overzicht > Veelgestelde vragen > Zakelijk samenwerken met Social Deal

Zakelijk samenwerken met Social Deal

Vragen over het gebruik van Social Deal? Krijg direct antwoord op jouw vraag. Zoals hoe je kunt inloggen, gebruik van vouchers, Sharing is Caring en meer. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice

Wat leuk dat je een deal wilt plaatsen op Social Deal. Dagelijks bereiken wij miljoenen mensen uit de omgeving die op zoek zijn naar leuke en bijzondere belevenissen. Door dit formulier in te vullen zal er een campagnemanager - uit jouw stad of regio - vrijblijvend contact met je opnemen om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Wat leuk dat je wilt adverteren op Social Deal. Dagelijks bereiken wij miljoenen mensen uit de omgeving die op zoek zijn naar leuke en bijzondere belevenissen. Door dit formulier in te vullen zal er een campagnemanager - uit jouw stad of regio - vrijblijvend contact met je opnemen om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Het adverteren op Social Deal is gratis. Social Deal dekt zijn kosten middels een kleine succesfee te heffen over de verkochte vouchers. Door dit formulier in te vullen zal er een campagnemanager - uit jouw stad of regio - contact met je opnemen om samen te kijken welke structuur het beste bij jouw bedrijfsvoering past. Alle partners van Social Deal maken een mooi financieel rendement op de samenwerking. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, voor je winstoptimalisatie en naamsbekendheid in de regio? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Het plaatsen van een advertentie op Social Deal is gratis. Daarnaast faciliteren we een uitstekende klantenservice, verkoopmodule, reserveermodule, online-marketingplan, SEO-optimalisatie en we presenteren jouw bedrijf over onze eigen kanalen waarmee we dagelijks 7 miljoen consumenten bereiken. Daarnaast wordt er samen met een campagne manager gekeken hoe we jouw winst en bezetting kunnen optimaliseren op momenten dat het jou het beste uit komt.

Social Deal kan deze service leveren doordat we een kleine commissie heffen over de vouchers die we verkopen. Er zijn dus geen opstartkosten, maandelijkse abonnementskosten of verrassingen achteraf. Door onze unieke aanpak werken populaire bedrijven uit de omgeving graag herhaaldelijk met ons samen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, voor je winstoptimalisatie en naamsbekendheid in de regio? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Een campagnemanager zal samen met jou bekijken waar de behoefte ligt om meer gasten/consumenten te ontvangen. Dit doen we door data te vergelijken van vergelijkbare bedrijven, met de ervaring van jou als ondernemer en het gebruik van statistieken via bijvoorbeeld Google.

Ieder bedrijf heeft te maken met piek- en dalmomenten. Door slim om te gaan met je dalmomenten zal Social Deal jouw winst optimaliseren. Door onze unieke reserveermodule en strategie kun je jouw nieuwe gasten sturen naar ieder wenselijk moment van de dag/week/seizoen. Hierdoor zal een Social Deal gast nooit een reguliere gast in de weg zitten, weet een Social Deal-gast direct wanneer er gereserveerd kan worden en kun je zeer efficiënt je personeel plannen.

 • Vrijblijvend adviesgesprek met een campagnemanager
 • Samen wordt er een arrangement samengesteld
 • Social Deal maakt een financieel overzicht (zodat we zeker weten dat na alle kosten jij als ondernemer een goede winst maakt per voucher)
 • De promotionele waarde komt tot stand doordat er voorwaarden aan het arrangement worden toegevoegd (zodat jij als ondernemer aanzienlijk kosten kunt besparen)
 • Er wordt een advies gegeven over het ideale moment om met de campagne live te gaan
 • Er volgt een voorstel voor de presentatie vanuit de redactie van Social Deal
 • Samenwerking wordt live gezet
 • Promotieplan gaat van start (jouw arrangement wordt lokaal/regionaal/landelijk onder de aandacht gebracht bij letterlijk miljoenen consumenten die interesse hebben in jouw bedrijf)
 • Consumenten kopen jouw arrangement (tot een vooraf ingesteld maximum is bereikt)
 • Consumenten kunnen reserveren op de door jou opgegeven tijdstippen
 • Gedurende de samenwerking kun je je beschikbaarheid aanpassen (denk aan extra beschikbaarheid opgeven tijdens slecht weer of wanneer er een reguliere reservering afzegt)
 • Je ziet live wie er heeft gereserveerd waardoor je goed voorbereid bent
 • Jij ontvangt je nieuwe gasten met open armen
 • Gedurende jouw campagne wordt er periodiek (wekelijks/maandelijks) uitbetaald
 • Na iedere samenwerking vindt er een evaluatie plaats
Door onze ervaring van ons professionele team kan dit traject binnen een aantal uur zijn afgerond waardoor jouw arrangement morgen al live kan zijn. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, voor je winstoptimalisatie en naamsbekendheid in de regio? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Deals in Zeeland

Voordelig spontaan uit eten?

eropuit met het Pinksterweekend??

Klik hier

Spaar nu voor
€ 5 gratis saldo

Meer informatie

Zin in een dagje
Scheveningen?

Bekijk alle deals

Zin in een dagje uit
bij De Uithof?

Bekijk alle deals

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant