Social Deal Zeeland sfeerafbeelding

Overzicht > Veelgestelde vragen > Hoe werkt Social Deal?

Hoe werkt Social Deal?

Vragen over het gebruik van Social Deal? Krijg direct antwoord op jouw vraag. Zoals hoe je kunt inloggen, gebruik van vouchers, Sharing is Caring en meer. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice

Is de deal van de dag je op het lijf geschreven? Waar wacht je nog op? Koop de deal eenvoudig via de Koop Nu-knop die verschijnt als je de deal opent. Je betaalt veilig via iDEAL, VISA, Mastercard, American Express of PayPal.

1. Log in op de website
2. Open de deal en klik op ‘Koop Nu’
3. Selecteer het aantal vouchers dat je wilt kopen
4. Selecteer de gewenste betaalwijze

Als de betaling is gelukt, kom je automatisch in ‘Mijn vouchers’. Zo kun je jouw vouchers gemakkelijk en snel printen.

Vouchers van Social Deal vormen een perfect cadeau. Nadat je de deal hebt gekocht, staat de voucher klaar onder ‘Mijn vouchers’ (zorg wel dat je bent ingelogd). Klik op de deal die je cadeau wil doen en vervolgens op 'geef voucher cadeau'. Print de voucher uit die geschikt is om cadeau te doen. De ontvanger ziet dan enkel de waarde van de voucher en niet het bedrag waarvoor deze is gekocht. Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen.

Sharing is caring! Laat vrienden en collega’s meegenieten van Social Deal en ontvang jouw voucher gratis. Kopen 3 vrienden dezelfde deal als jij? Dan krijg jij het aankoopbedrag van één voucher terug in de vorm van saldotegoed op jouw account.

1. Koop de gewenste deal
2. Ga naar ‘Mijn vouchers’
3. Selecteer de deal die je wilt promoten
4. Deel de link via social media onder ‘Word ambassadeur’
5. Drie vrienden kopen de deal via jouw unieke link
6. Jij krijgt jouw voucher gratis!

Het is wel belangrijk dat jouw vrienden al een account bij ons hebben en ze na het aanklikken van de link het aankoopscherm niet verlaten tot de aankoop is afgerond. Daarnaast slaagt Sharing is caring alleen als de vouchers met vier verschillende IP-adressen worden aangekocht.

Jouw vouchers staan altijd veilig onder ‘Mijn vouchers’. Log in,  klik op het menu en ga naar het kopje ‘Mijn vouchers’. Hier kun je op elk gewenst moment naartoe vanaf elke computer of smartphone, zodat je jouw vouchers altijd bij de hand hebt.

Wanneer je betaald hebt, vind je jouw voucher altijd terug onder ‘Mijn vouchers’ (zorg wel dat je bent ingelogd). Selecteer de deal en jouw voucher verschijnt op je scherm. Heb je de voucher na 20 minuten nog niet ontvangen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Je staat op het punt om kennis te maken met een populair bedrijf in jouw regio. Het enige wat je nu nog moet doen, is het printen van de voucher(s).

1. Log in op de website
2. Ga naar ‘Mijn vouchers’
3. Selecteer de deal die je gaat verzilveren
4. Klik op 'Print Voucher'
5. Volg de instructies in de pop-up en jouw voucher wordt geprint

Je kunt natuurlijk ook jouw vouchers laten zien via de Social Deal app! Open hiervoor de voucher en toon de QR-code bij het bedrijf, zodat jouw voucher gescand kan worden.

Verdien 5 euro voor iedere vriend die jij op de hoogte brengt van Social Deal. Wanneer een van jouw vrienden zich via jouw link aanmeldt en zijn eerste aankoop doet, ontvang jij een bonus in de vorm van saldotegoed op jouw account.

1. Log in op de website
2. Ga via het menu naar 'Verdien € 5'
3. Klik op 'deel jouw link'
4. Deel de link via social media 
5. Een vriend meldt zich via jouw link aan en doet zijn eerste aankoop
6. Jij ontvangt een bonus van 5 euro!

Je hebt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd en retourrecht. Wil je binnen deze termijn toch afzien van jouw aankoop? Dan nemen wij de voucher(s) altijd terug!

Je kunt zonder opgave van redenen de overeenkomst herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de voucher hebt gekocht.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je hieromtrent hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebtingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

De deals zijn standaard geldig voor één persoon, tenzij expliciet vermeld staat dat de deal geldig is voor meerdere personen. Ga je bijvoorbeeld samen uit eten met een Social Deal, koop dan twee óf meer vouchers.

Ai, we vinden het erg vervelend om te horen dat er iets niet naar wens is verlopen. We hebben klantenservice heel hoog in ons vaandel staan en zijn daarom ook 7 dagen per week bereikbaar voor je:

 • We zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, mail, chat, WhatsApp of Facebook. We lossen met alle liefde jouw klacht op en reageren doorgaans binnen 24 uur en onze telefonische wachttijd is bijna altijd minder dan 30 seconden.
 • Niet tevreden? Zoek gerust contact met onze Klantenservicemanager. Mail hem op service@socialdeal.nl of stuur hem een brief op het volgende adres:
  Social Deal B.V.
  Magistratenlaan 70
  5223 MD 's-Hertogenbosch
  We reageren inhoudelijk altijd binnen 2 werkdagen.
 • Mocht je dan alsnog niet naar wens geholpen zijn, dan kun je je klacht voorleggen aan de geschillencommissie van het Europees ODR Platform.

Deals in Zeeland

Win vandaag een gratis iPhone 14 Pro

Meer info

Voordelig spontaan uit eten?

Spaar nu voor
€ 5 gratis saldo

Meer informatie

Zin in een dagje
Scheveningen?

Bekijk alle deals

Zin in een dagje uit
bij De Uithof?

Bekijk alle deals

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant