Social Deal Zeeland sfeerafbeelding
keyboard_arrow_down

Overzicht > Veelgestelde vragen > Wat is Social Deal?

Wat is Social Deal?

Vragen over het gebruik van Social Deal? Krijg direct antwoord op jouw vraag. Zoals hoe je kunt inloggen, gebruik van vouchers, Sharing is Caring en meer. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice

Social Deal is een platform waarop leuke deals in jouw regio worden gepresenteerd. We laten je kennismaken met de meest populaire en prominente bedrijven uit je omgeving. En dat voor een onverslaanbare prijs. Het aanbod van Social Deal bestaat altijd uit deals die je gezellig samen met vrienden of collega’s kunt ondernemen. Iedere dag verschijnen er weer nieuwe deals. Wees er dus snel bij!

Social Deal presenteert de meest populaire en prominente bedrijven uit jouw omgeving voor een onverslaanbare prijs. Zo laten we jou de hotspots uit je eigen regio zien, die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt ontdekken. Ervaar iedere dag een nieuw Social Deal-avontuur.

De deal is tijdelijk aan te kopen. Hoelang je precies hebt om de deal te kopen, zie je als je de deal opent onder het kopje ‘tijd resterend’. Natuurlijk krijg je genoeg tijd om jouw voucher te verzilveren bij het bedrijf (gemiddeld drie maanden).

Ja, alle prijzen zoals getoond op onze website zijn inclusief BTW.

Tsja... Om jezelf te verzekeren van die leuke deal zal er ook betaald moeten worden. Betalen kan bij ons via iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash en SOFORT Überweisung.

De prijzen die je op onze website ziet, zijn de prijzen voor de vouchers die je bij ons koopt. Dit is het bedrag dat je aan ons betaalt en hier komen geen kosten meer bij.
 
Het kan voorkomen dat er extra kosten bijkomen wanneer je de voucher verzilvert bij de aanbieder, zoals bezorgkosten of een meerprijs bij een bepaald gerecht van het menu. Deze kosten staan altijd vermeld in de voorwaarden (Grote Kleine Letters) en dienen te worden betaald bij de aanbieder van de deal.

Heb je een afhaal of bezorgdeal en heb je hiervoor een bestellijst ingevuld? Dan kan het zijn dat je eventuele extra kosten (zoals bijv. bezorgkosten en extra gerechten/dranken) direct afrekent via de bestellijst.

Deals in Zeeland

Voordelig spontaan uit eten?

Vanavond
spontaan uit eten?

Zoek Restaurant

Vier samen met ons de 50 miljoenste voucher!

Ontdek de beste deals