Hoe geef ik een Social Deal cadeau?

Social Deal is hét online platform waarop de leukste deals in jouw regio worden gepresenteerd. Zo kun je voordelig kennismaken met de meest populaire en prominente bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Ontdek de beste hotels, restaurants, pretparken, sauna’s, kappers en beautysalons met hoge kortingen. Of je nu zin hebt in een etentje, een dagje uit, een verwenmomentje voor jezelf of een overnachting voor twee; bij Social Deal vind je altijd een deal die bij je past. Op zoek naar iets origineels om cadeau te geven met een verjaardag of Valentijnsdag? Doe dan een Social Deal-voucher cadeau! 

De Social Deal-voucher: het állerleukste cadeau

Er zijn veel redenen om iemand iets cadeau te doen. Een feestmaand is een gelegenheid bij uitstek, maar je kan natuurlijk ook een cadeau geven om iemand te bedanken, te feliciteren of om te laten zien dat je aan iemand denkt.

Een Social Deal-voucher cadeau doen

Heb jij ook altijd last-minute cadeaustress? Een voucher van Social Deal is hét perfecte cadeau. Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Geef je beste vriend(in), je geliefde of je ouders een onbetaalbare herinnering cadeau met een Social Deal-voucher. Kies bijvoorbeeld voor een beautybehandeling, een dagje dierentuin, een avond uit eten of een overnachting. Er is altijd voor ieder wat wils met dagelijks de keuze uit nieuwe deals. Geef een Social Deal-voucher cadeau voor een onvergetelijke belevenis!

Kan jij niet kiezen tussen al die leuke deals en laat je de keuze liever aan de ontvanger? Geef dan de Social Deal-waardebon cadeau!

Hoe doe ik een Social Deal-voucher cadeau?

Wil jij iemand een Social Deal-voucher cadeau geven? Lees hier hoe je dat heel eenvoudig kunt doen.

  1. Stap 1: ga naar de website van Social Deal of download de Social Deal-app
  2. Stap 2: log in met je Social Deal-account of maak een nieuw account aan!
  3. Stap 3: nadat je de deal hebt gekocht, staat de voucher klaar onder ‘Vouchers’.
  4. Stap 4: klik op de deal die je cadeau wilt doen en vervolgens op ‘Geef voucher cadeau’.

Print de voucher uit die je graag cadeau wilt doen. Jouw originele Social Deal cadeau is helemaal klaar om te geven! Degene die jij gaat verrassen met de Social Deal voucher ziet alleen de waarde van de voucher en niet het bedrag waarvoor deze is gekocht. Wie ga jij blij maken met een geweldige ervaring?

Help! Het lukt mij niet om een Social Deal-voucher cadeau te doen

Heb je het stappenplan om een Social Deal-voucher cadeau te doen doorgenomen maar kom je er toch nog niet helemaal uit? De klantenservice van Social Deal helpt je graag! Op doordeweekse dagen zijn ze tussen 07.00 en 23.00 uur te bereiken en in het weekend van 08.00 tot 21.00 uur. In contact komen met de klantenservice van Social Deal kan telefonisch, via WhatsApp én per e-mail. De klantenservicemedewerkers van Social Deal helpen jou heel graag bij het cadeau geven van een Social Deal-voucher!